NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Az a baj, hogy nem tudunk úgy neki indulni egy világeseménynek semmilyen sportban, hogy bárki, bárhol megfogalmazna egy reális értékelést, nézettebb médiumban. A kormánypárti sajtó előre tolja a sikerpropagandát, utólag a hibáztatást, az nem kormánypárti sajtó pedig a bulvár-közömbös-előrefikázó tengelyen mozog valahol (vannak üdítő kivételek, Hrutka telexes megjelenései foci előtt pl. kimondottan jók). Egy-egy 1000 nézettséges YT videó van, ahol normálisan ki van ez beszélve, vagy sokszor még az sem. És innentől kezdve pedig tényleg ki van téve annak a sport, hogy megszűnik a megfelelő várakozás menedzsment, nincsenek jól felkészített szurkolók, és a kudarctűrése eleve kizárt, mert ugye az szóba sem kerül.
Azt gondolni, hogy ez bármilyen mértékben is kudarc a pozícióban lévőknek, naivitás. A célfüggvény nem az, hogy mi jól szórakozzunk, a végső célját a Mocsai & Co. régen elérte vagy legalábbi jó úton halad, és ez nem holmi talmi olimpiai vagy vb érmek. Nincs teljesítménykényszer, nincsenek olyan elvárások, amik hozzá lennének kötve a sporteredményekhez. Nincs az, hogy a Mocsai addig lehet rektor, amíg nyer a válogatott...
És amíg politikus a szövetség elnöke, addig álnaív dolog azt mondani, hogy nincs köze a politikának az aktuális világverseny eredményéhez.
több mint 2 éve
Honoris causa, ami a dísz vagy tiszteletbeli doktort jelenti (ha csak poén volt, akkor bocsánat 😀)A HC head coachot jelent?Mikor lesz vegre valahara mocsai elzavarva minden kepzes elerol es hozunk olyan orszagbol szakembert, ahol mashol a nullarol felhuztak a sportagat? Mert itt is azt kene. Penz van dogivel, csak a szakertelmet kene kifizetni. Mindenhol ez megy, csak nalunk ez a gecinagy magyarosch buszkeseg, hogy mi aztan qrvara tudjuk, nekunk ne mondja meg senki hogy kell csinalni. Lassan ott tartunk hogy ar ertek aranyban felcsuton minosegibb keozes folyik mint mocsai szuperakademiajan...
gabokockaProf. Dr. H. C. pic.twitter.com/yVMdYt6DzV
— János Kele (@janekk_) January 18, 2022
Tony Adams
Willie Parker
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Azért gyorsan tisztázzuk: szar érzés nem továbbjutni, de azért nagy tragédia sincs. Mi nem vagyunk Európa top 4 válogatottja között, legjobb 16, aztán néha jól kijön a lépés, néha nem. Tegyünk a szívünkre a kezünket: egy ideje elkényeztettek bennünket a srácok, tényleg öröm volt nézni őket. Szerintem itt fejben ment valami nagyon félre, utálom a honi f....sz sajtót, aki olyan észak-koreai stílusban tolja itt, azt hiteti el mindenkivel, hogy mi vagyunk a császárok és mindent nyerünk, pedig rohadtul nem.Hogy mi? 😀
Nekem a ffi kézivel még mindig félig tele a pohár effektus van, yt-n sok szép meccs van amit örömmel néz vissza az ember!
NB2
több mint 2 éve
Az a döbbenetes, hogy az első fél óra kb ugyanaz, mint amit ferenczi attila ordít a focival kapcsolatban 15 éve (vagy több) két ember, két külön sportág és ugyanaz a látlelet.youtu.be/79coRh2Gq2syoutu.be/QByoKsgVmPA
Vki feltenné neki a kérdést, hogy 10 év alatt kit sikerült kinevelni?
gabokocka
És akkor vessük össze ezzel.
gabokocka
És akkor egyesek álnaívan széttárják a kezüket, hogy mé köll belekeverni a politikát? Édes istenem....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
egy pár titulus kifért volna még oda.Mikor lesz vegre valahara mocsai elzavarva minden kepzes elerol es hozunk olyan orszagbol szakembert, ahol mashol a nullarol felhuztak a sportagat? Mert itt is azt kene. Penz van dogivel, csak a szakertelmet kene kifizetni. Mindenhol ez megy, csak nalunk ez a gecinagy magyarosch buszkeseg, hogy mi aztan qrvara tudjuk, nekunk ne mondja meg senki hogy kell csinalni. Lassan ott tartunk hogy ar ertek aranyban felcsuton minosegibb keozes folyik mint mocsai szuperakademiajan...
Tony Adams
mondjuk egy Prof. Em. Dr. Dr.h.c.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
A HC head coachot jelent?Mikor lesz vegre valahara mocsai elzavarva minden kepzes elerol es hozunk olyan orszagbol szakembert, ahol mashol a nullarol felhuztak a sportagat? Mert itt is azt kene. Penz van dogivel, csak a szakertelmet kene kifizetni. Mindenhol ez megy, csak nalunk ez a gecinagy magyarosch buszkeseg, hogy mi aztan qrvara tudjuk, nekunk ne mondja meg senki hogy kell csinalni. Lassan ott tartunk hogy ar ertek aranyban felcsuton minosegibb keozes folyik mint mocsai szuperakademiajan...
Tony Adams
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
-1 perces tv gyerekeknek Bayer Zsolt összesselMert ugye nincs elég csatornája a kormánynak 😃 azon gondolkoztam, mi jöhet még, ami nincs, mint szócső?Van bizony. Csak sport megy rajta. Ja, nem.Van olyan hogy sportrádió?Politikai keselyűk 3...2...1...Holnap majd a SPORTRÁDIÓN meghallgatom a kiesés szakmai elemzését, biztos csak erről lesz szó
davemayer
r.baggio
davemayer
peterk2005
#JC6
-An(im)ál(t) Brüsszel CSATORNA SzájerJózsival
- Migráns tv - határsáv néven
- Karácsony adás - JÉZUS is alkalmatlan volt
- Sade Márky-Zay csatorna - szopóleckék
- Esti mese Kaleta Gáborral - nutshella
- Feri&Klárika show - ők kúrtak
több mint 2 éve
Azért gyorsan tisztázzuk: szar érzés nem továbbjutni, de azért nagy tragédia sincs. Mi nem vagyunk Európa top 4 válogatottja között, legjobb 16, aztán néha jól kijön a lépés, néha nem. Tegyünk a szívünkre a kezünket: egy ideje elkényeztettek bennünket a srácok, tényleg öröm volt nézni őket. Szerintem itt fejben ment valami nagyon félre, utálom a honi f....sz sajtót, aki olyan észak-koreai stílusban tolja itt, azt hiteti el mindenkivel, hogy mi vagyunk a császárok és mindent nyerünk, pedig rohadtul nem.Nekem a ffi kézivel még mindig félig tele a pohár effektus van, yt-n sok szép meccs van amit örömmel néz vissza az ember!
több mint 2 éve
Pep71
2 593
Nem vagyok szakértő , de mind a két félidő végén volt meg idő kérésre lehetőség és egyikkel sem élt a kapitány ..első félidőben x-nél ráadásul, bődületes hiba, nevetséges én a szinten , midnen csapat ki szokta használni ezt... Amúgy szünetekben sem szól semmit a kapitány , hanem chema beszél , akkor ennek így mi értelme ? 😃
több mint 2 éve
Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győzniEgyszer milyen szívesen olvasnék egy olyan cikket, hogy a "magyar válogatottak JAVÁRA elkövetett játékvezetői tévedések", valahogy azokat mindenki elfelejti, vagy szokásosan mártír nemzetként úgy állunk hozzá, hogy "ennyit visszaadott a sors" 😀
Nem írok forrást.
nagylaza
Egy-egy játékvezetői ítéletet követően néha egyáltalán nem tudnak viselkedni (tudom persze, hogy ilyenkor 200-as a pulzus de ez nem lehet mindenre mentség) és utólag mindenki nagyon jól magyarázkodik, bár ez a fociban talán még inkább jelen van
több mint 2 éve
Sajnos jol taktikaztunk a jegyekkel higy a kozepdontore nem vettunk pedig sokat agyaltam rajta....Ez a mai viszont minden benazastol vegeredmenytol eltekintve nagy elmeny volt,plane mar igy gyerekekkel!
Amikor felcsillant az esely oriasi volt a hangulat!
Amugy nincs nagyon mirol beszelni ,az osszes fontos pillanatban elbalfaszkodtuk,tokon lottuk magunkat es nem csak a mai meccsen egyszeruen hihetetlen hibakat vetettunk es az ellenfel igy mindig jobb lett! Nem erdemeltunk tovabbjutast
Az meg hogy kb zero taktika es vedekezes volt teljesen kiherelt szelsojatekkal meg mar kar is belemenni!
több mint 2 éve
- JC6
6 988
telex.hu/szorakozas/2022/01/17/sportradio-szollosy-gyorgy-radio-mediaVan bizony. Csak sport megy rajta. Ja, nem.Van olyan hogy sportrádió?Politikai keselyűk 3...2...1...Holnap majd a SPORTRÁDIÓN meghallgatom a kiesés szakmai elemzését, biztos csak erről lesz szó
davemayer
r.baggio
davemayer
peterk2005
Hát ez kegyetlen peterk😃😃😃
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
Jó hogy egy meccset se néztem ebbőlen is igy vagyok. 1 mp-t sem lattam belole 😀
Heisman
több mint 2 éve
Jó hogy egy meccset se néztem ebből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Én második félidőt néztem csak és csunya a hetes arany de itt a végén hiába jött egy időben folyamatosan a büntető Izlandnak jogosak voltak. Talán Szita lokese nem volt az max két perc egyedül. De vmi elképesztő 90es évek kezit nyomtunk. 9rol fel ugrunk és ennyi. Még Lékai se nagyon ment be a falba a védők köze miközben Izland szinte ezt csinálta. Az h szel játékunk azóta nincs amióta én meccset nézek az meg külön rohej. Kar pedig sok minden adott lehetett volna egy jó szerepléshez.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győznimost akartam origot linkelni😊
Nem írok forrást.
nagylaza
szédületes amúgy amilyen címeket tudnak tolni, már az egész kézi eb-n, de az összes magyar sporteseményt már már észak-koreai szinten tudják tálalni
ilyen szempontból az NS általában korrektek ír a meccsek után (főcímben)
több mint 2 éve
youtu.be/79coRh2Gq2syoutu.be/QByoKsgVmPA
gabokocka
És akkor vessük össze ezzel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
10 millio keziedzo orszaga vagyunk. 😀amugy 3-bol ketto vereseg nem csak "jajj nem volt szerencsenk" dolog. 1 meg ok, de vilagversenyen veletlenul, balszerencse altal nem kapsz ki 2-szer.
az a 2 azert van mert ennyit tud a magyar csapat.
több mint 2 éve
youtu.be/79coRh2Gq2s
gabokocka
Én olyan büszek vagyok,hogy a Professzori címet a Debreceni Egyetem adta meg neki!
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Jo, hat ezek elobb adnak el az anyjukat araboknak, mintsem beismernek barmilyen hianyossagukat.Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győzniHáháhá
Nem írok forrást.
nagylaza
Mit mondtam. Retkek
#JC6
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
youtu.be/79coRh2Gq2sVki feltenné neki a kérdést, hogy 10 év alatt kit sikerült kinevelni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Bóka belépése az nagyon csúnya volt....Az pedig,hogy egy játékosunk se tud az egész meccsen megbízhatóan védekezni az amin el kell gondolkozni. Sipos-Ligetvári nem fogja meg se az állót se nem tud normálisan 1-1 ellen védekezni,Szita és Máthé középszerű szinten sincs és ez a sor folytatódik a tehetségeinknél.Pl Bóka 15 centis belépésével a végén?
DrChef
Már serdülőben 20 fekvő volt, ha ekkora vonalat taposott az ember.
Nem tudunk védekezni, nincs kondink, nincs szélsőnk és ha Lékai pont a szar meccsét fogja ki, akkor irányítónk sincs.
Volt a meccs végén egy box stat, hogy melyik játékos mennyi időt töltött a pályán. Pont nem tudtam odanézni, de mintha az első helyeken csak izlandiakat láttam volna. Ők értik a kézilabdtát, mi pedig nem. Ennyi a történet.
Hanni
Hát éve Vranjes fogalmazta meg,hogy fizikálisan le vagyunk maradva nagyon főleg utánpótlás téren,ezt azóta se tudta feldolgozni a magyar kézilabda krémje.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Volt "szerencsém" élőben kinn lenni egy üzleti partner révén, és levonom azt a következtetést, hogy sajnálom azokat akik ezért komoly pénzeket adtak, viszont legalább láttam Ramszesz legújabb piramisát!
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győzniHáháhá
Nem írok forrást.
nagylaza
Mit mondtam. Retkek
több mint 2 éve
Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győzniNem írok forrást.