Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
Lomhák, lassúak és statikusak vagyunk.30 évét én tudom, hogy a magyar sportsajtó minden hazai érdekeltséget túlhype-ol.
Én nrm tudom mire volt ez a nagy hurráoptimizmus.
A csoportból továbbjutás is kérdéses volt nekem már a meccs előtt is.
gyurczi
A sportolók, szakértők pedig amatőrnek tűnnek mindemellett a legtöbbször.
Sokadszorra ez már nem véletlen! Szakmaiatlanság és hozzánemértés. Nem feltétlenül a sport közvetlen oldaláról...
Kívánom, hogy forduljon meg a második 30 percre, de a véleményem nem fog változni!
több mint 2 éve
Rendesen szetfutnak minket...a nagy tankjaink csak neznek
több mint 2 éve
Ez eddig szégyen. Meglatjuk hogy rájönnek-e hogy ez a vereség mit jelentene...mit? nem lenne következménye
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ez eddig szégyen. Meglatjuk hogy rájönnek-e hogy ez a vereség mit jelentene...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
szarok a passzok támadásban, de látványosan rosszak és nem tudunk ütemből menni sehovaSzarul tamadunk ez tény, de ha csak a két büntető bemegy 1 lenne csak közte, ugyhog meg nem adom felNagyon esetleges a támadójáték...védekezésben meg nem bírunk az irányítóval...meg kell nyugodni, aztán meglesz ezén nem vagok ilyen optimista
Klaci79
-5nél a kínaira vanj ész de rendes bejátszásra nincs
Negritis
Klaci79
ez a -3 kedvező ránk nézve, de meh
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Szarul tamadunk ez tény, de ha csak a két büntető bemegy 1 lenne csak közte, ugyhog meg nem adom felNagyon esetleges a támadójáték...védekezésben meg nem bírunk az irányítóval...meg kell nyugodni, aztán meglesz ezén nem vagok ilyen optimista
Klaci79
Negritis
több mint 2 éve
Lomhák, lassúak és statikusak vagyunk. Én nrm tudom mire volt ez a nagy hurráoptimizmus.
A csoportból továbbjutás is kérdéses volt nekem már a meccs előtt is.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Hat en nem tudom eldonteni hogy a tamadas vagy vedekezes a szarabb..támadás
Es azert elobb utobb a hollandok elhiszik hogy nyerhetnek ,mar most exztazisban vannak
yooker
12 kapott gól úgy hogy több üreskapus is volt nem vészes
több mint 2 éve
Hat en nem tudom eldonteni hogy a tamadas vagy vedekezes a szarabb..Es azert elobb utobb a hollandok elhiszik hogy nyerhetnek ,mar most exztazisban vannak
több mint 2 éve
a meccs még nem ment el és a védekezés nem szar(erre olyan átlövés gólt kapunk h beszarás)
de a támadás kritikán aluli és nem feltétlen a védekezésük miatt
több mint 2 éve
most függesszék fel a tornát 😛
több mint 2 éve
Atyaeg rosszabbul állunk mintha női lenne, ez mi?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nagyon esetleges a támadójáték...védekezésben meg nem bírunk az irányítóval...meg kell nyugodni, aztán meglesz ezén nem vagok ilyen optimista
Klaci79
több mint 2 éve
Ez mi mar?Sajnos nagyon, Lekai meg nagyon lapos
Total homaly az egesz..
yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nagyon esetleges a támadójáték...védekezésben meg nem bírunk az irányítóval...meg kell nyugodni, aztán meglesz ez
több mint 2 éve
Jó kezdés...pedig simán nyerünk 6al és a 4ben a helyünk
gyurczi
több mint 2 éve
Jó kezdés...Nincsenek erre a hangulatra, tétre felkészülve, óriási hiba sajnos a szakvezetéstől.
gyurczi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mind1, picsogni kell, a baloldalnak ezt meg politikai eszközként használni.mondjuk ha fertőzötten jöttek ide, akkor azért ne picsogjanak, hogy egy másik szállodába rakták őketPontosan tudjuk kik azok, akiket ezek az uniós kézisek képviselnek és kinek a kottájából játszanak.A buli folytatódik: 24.hu/sport/2022/01/13/kezilabda-eb-balhe-koronavirus-montenegroi-valogatott/
ozibozi
empty taxi
gondolom a másik szálloda baromira nem volt rákészülve, ezt el is hiszem
NB2
Amit elmond problémát mind náluk kezdődött, ami történik velük annak a következménye. Nincs egy elfekvő Hilton Debrecen mellett? Montenegroban tuti van...
Ami számomra külön gusztustalan ahogy fennhangon zengi a balos sajtó ezt az egészet, hihetetlen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jó kezdés...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Világi kókler módon kezelik eddig az Eb-t, a szövetséget látva ez nem is meglepő, de basszus évek óta mennek a női négyes döntők a Papp Lászlóban, abból azért csak lehetett volna valamit tanulni...
több mint 2 éve
mondjuk ha fertőzötten jöttek ide, akkor azért ne picsogjanak, hogy egy másik szállodába rakták őketPontosan tudjuk kik azok, akiket ezek az uniós kézisek képviselnek és kinek a kottájából játszanak.A buli folytatódik: 24.hu/sport/2022/01/13/kezilabda-eb-balhe-koronavirus-montenegroi-valogatott/
ozibozi
empty taxi
gondolom a másik szálloda baromira nem volt rákészülve, ezt el is hiszem
több mint 2 éve
fejek fognak hullani...vagy nem 😕 ezeket legalább eddig jól csináltuk, de már ez sem megy ezek szerint, ha ez így igazPontosan tudjuk kik azok, akiket ezek az uniós kézisek képviselnek és kinek a kottájából játszanak.A buli folytatódik: 24.hu/sport/2022/01/13/kezilabda-eb-balhe-koronavirus-montenegroi-valogatott/
ozibozi
empty taxi
több mint 2 éve
Pontosan tudjuk kik azok, akiket ezek az uniós kézisek képviselnek és kinek a kottájából játszanak.A buli folytatódik: 24.hu/sport/2022/01/13/kezilabda-eb-balhe-koronavirus-montenegroi-valogatott/
ozibozi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...