Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 2 éve
kérdésnem vagyok tisztában a kézilabda újabb szabályaival. a fejbe dobás nem csak hétméteres esetén von magával azonnali piros lapot?
több mint 2 éve
Fattyu
1 919
Majd a csajok megtórik ezt a Hege Móni/c/át. 😂EB-k:Huhh, a dánok szinte végig 3-4 góllal vezettek, de a végére a franciák csak bedarálták őket és nyertek eggyel...sima liba lett a norge-espana
Norvég-spanyol a félidőben iksz.
warr_b
amúgy az elmúlt 5 évben orosz-francia-norge játszotta általában a döntőket, nem? (érzésre legalábbis azt érzem)
NB2
2020: NOR-FRA
2018: FRA-RUS
2016: NOR-NED
2014: NOR-SPA
2012: MNE-NOR
2010: NOR-SWE
2008: NOR-SPA
2006: NOR-RUS
2004: NOR-DEN
2002: DEN-NOR
2000: HUN-UKR 😊
VB-K:
2021: FRA/NOR
2019: NED-SPA
2017: FRA-NOR
2015: NOR-NED
2013: BRA-SRB
2011: NOR-FRA
2009: RUS-FRA
2007: RUS-NOR
2005: RUS-ROM
2003: FRA- HUN
2001: RUS-NOR
1999: NOR-FRA
Ez így 23 döntőből 16 norvég, 8 francia, 6 orosz. (belevettem ezt a mostanit is)
warr_b
több mint 2 éve
EB-k:Huhh, a dánok szinte végig 3-4 góllal vezettek, de a végére a franciák csak bedarálták őket és nyertek eggyel...sima liba lett a norge-espana
warr_b
amúgy az elmúlt 5 évben orosz-francia-norge játszotta általában a döntőket, nem? (érzésre legalábbis azt érzem)
NB2
2020: NOR-FRA
2018: FRA-RUS
2016: NOR-NED
2014: NOR-SPA
2012: MNE-NOR
2010: NOR-SWE
2008: NOR-SPA
2006: NOR-RUS
2004: NOR-DEN
2002: DEN-NOR
2000: HUN-UKR 😊
VB-K:
2021: FRA/NOR
2019: NED-SPA
2017: FRA-NOR
2015: NOR-NED
2013: BRA-SRB
2011: NOR-FRA
2009: RUS-FRA
2007: RUS-NOR
2005: RUS-ROM
2003: FRA- HUN
2001: RUS-NOR
1999: NOR-FRA
Ez így 23 döntőből 16 norvég, 8 francia, 6 orosz. (belevettem ezt a mostanit is)
Szerkesztette: warr_b
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
A norvégok nagyon gördülékenyen játszottak, folyton lehúzták szélső ziccerig.Huhh, a dánok szinte végig 3-4 góllal vezettek, de a végére a franciák csak bedarálták őket és nyertek eggyel...sima liba lett a norge-espana
warr_b
NB2
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Huhh, a dánok szinte végig 3-4 góllal vezettek, de a végére a franciák csak bedarálták őket és nyertek eggyel...Nekem nem tetszett a bíráskodás, a franciákat mesterségesen visszahozták a meccsbe.
warr_b
Sokkal durvábban védekeztek, de a dánok nem kaptak előnyöket. A kettős hátrányt még kibírták a dánok, de utána jött még két 2 perc és elfogytak, sztem inkább agyban.
több mint 2 éve
Huhh, a dánok szinte végig 3-4 góllal vezettek, de a végére a franciák csak bedarálták őket és nyertek eggyel...sima liba lett a norge-espana
warr_b
több mint 2 éve
Huhh, a dánok szinte végig 3-4 góllal vezettek, de a végére a franciák csak bedarálták őket és nyertek eggyel... Norvég-spanyol a félidőben iksz.
több mint 2 éve
Antonius
1 701
Évek óra mindig csak fejlődünk, jó volna most már látni is a fejlődést 😀Dánok azért megmutatják a fritzeknek merre hány méter...Végül is kihoztuk belőle, amit lehet, kicsi odafigyelés kellett volna a németek ellen. Jó ez így, előre tovább a fejlődés útján! 😊
Mi meg legalább Koreát vertük.
warr_b
dande
Egyébként én nem értek egyet azzal, aki most lehúzza a keresztvizet a csapatról. Ez a 10 . hely egy teljesen reális eredmény volt. Aki gyengébb nálunk, azt megvertük, aki erősebb, attól kikaptunk, aki meg velünk egy szinten van, azzal játszottunk egy szoros meccset. Ezt a fajta stabilitást lehetne fejleszteni. A legnagyobb baj persze azzal van, hogy el akarják hihetni az átlagemberekkel, hogy ez a csapat elit és képes lehet dobogón végezni, vagy ne adj Isten meg is nyerni egy világversenyt. Képességeket nézve valóban határ a csillagos ég, de a tehetség (mi , NFL drukkerek aztán pontosan tudjuk) sajnos még messze nem elég ahhoz, hogy valakiből jó játékos legyen. Azok, akik ebből élnek (pl. a Pálinger-Kirsner páros) várt izzadva próbálják sulykolni, hogy nem hiába költöttünk annyi pénzt az utóbbi években a kézilabdára, amennyit SENKI A VILÁGON. Nem mondhatnak mást, hiszen ha beismerik, hogy nincs elit csapat, akkor elzárhatják a pénzcsapot, leválthatják őket alkalmatlanságra hivatkozva, stb. A baj ezzel csak az, hogy a sportszakmai dolgok megint a háttérbe kerülnek egyéb privát ügyek miatt.
Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
24.hu/sport/2021/12/15/kezilabda-eb-magyar-keret/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sajnalhatjuk ezt a vb-t, mert egy jó teljesítménnyel itt 4-be lehetett volna menni.áh, a spanyolok megettek volna minket is, kurva kemény csapat az övék. minden poszton életveszélyesek. a friccek 7-6-ban nem tudtak mit kezdeni velük. és Martin meg Navarró csak percekre jöttek be.
A németek és a spanyolok sincsenek nagyon előttünk.
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Sajnalhatjuk ezt a vb-t, mert egy jó teljesítménnyel itt 4-be lehetett volna menni.A németek és a spanyolok sincsenek nagyon előttünk.
több mint 2 éve
Hollandok kiestek.az egy rohadt nehéz csoport volt, nem is értem hogy sikerült ezt összehozni
warr_b
több mint 2 éve
Hollandok kiestek.
több mint 2 éve
Dánok azért megmutatják a fritzeknek merre hány méter...Végül is kihoztuk belőle, amit lehet, kicsi odafigyelés kellett volna a németek ellen. Jó ez így, előre tovább a fejlődés útján! 😊
Mi meg legalább Koreát vertük.
warr_b
több mint 2 éve
Dánok azért megmutatják a fritzeknek merre hány méter... Mi meg legalább Koreát vertük.
több mint 2 éve
Svéd-norvég 30-30 😳Utolsó körben holland-norvég, aki nem nyer nem jut nyolcba (a svédek valszeg azért nyernek a románok ellen)...
több mint 2 éve
Sztem az keményebb hogy az elnök kupán Angola 41-8ra verte Iránt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
61 gólt dobtak a hollandok a kazahoknak. Világbajnokságon.
Középdöntőben.
több mint 2 éve
igen, csak bírói hibák mindig is lesznekjó, csak Háfra balfaszsága alap, míg a belépést a vak is látta...Most azon gondolkodtam, hogy ha(!) a bírók befújják/elveszik azt a német gólt, ahol a csaj csak kétszer lépett be a hatoson belülre, akkor döntetlent játszunk, hozunk 3 pontot, és még akármi is lehet...jól gondolom matematikailag? 😊Esetleg ha Háfra kettővel kevesebb támadást szúr el, akkor matekozni sem kellene 😛 meg persze ha Mari nèninek micsodája volna ő lenne a 😁
Stoki
dande
Stoki
Háfra faszsága meg javítható
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
jó, csak Háfra balfaszsága alap, míg a belépést a vak is látta...Most azon gondolkodtam, hogy ha(!) a bírók befújják/elveszik azt a német gólt, ahol a csaj csak kétszer lépett be a hatoson belülre, akkor döntetlent játszunk, hozunk 3 pontot, és még akármi is lehet...jól gondolom matematikailag? 😊Esetleg ha Háfra kettővel kevesebb támadást szúr el, akkor matekozni sem kellene 😛 meg persze ha Mari nèninek micsodája volna ő lenne a 😁
Stoki
dande
több mint 2 éve
Most azon gondolkodtam, hogy ha(!) a bírók befújják/elveszik azt a német gólt, ahol a csaj csak kétszer lépett be a hatoson belülre, akkor döntetlent játszunk, hozunk 3 pontot, és még akármi is lehet...jól gondolom matematikailag? 😊Esetleg ha Háfra kettővel kevesebb támadást szúr el, akkor matekozni sem kellene 😛 meg persze ha Mari nèninek micsodája volna ő lenne a 😁
Stoki
több mint 2 éve
Most azon gondolkodtam, hogy ha(!) a bírók befújják/elveszik azt a német gólt, ahol a csaj csak kétszer lépett be a hatoson belülre, akkor döntetlent játszunk, hozunk 3 pontot, és még akármi is lehet...jól gondolom matematikailag? 😊
több mint 2 éve
index.hu/sport/2021/12/10/eltunt-negy-jatekos-a-noi-kezilabda-vilagbajnoksagon/Már volt értelme a vb létszám bővítésen... Made by Soros?
warr_b
😉🤣🤫
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
index.hu/sport/2021/12/10/eltunt-negy-jatekos-a-noi-kezilabda-vilagbajnoksagon/
több mint 2 éve
nincs baj a matekozással, ha nem félsz tőle, de azért jobb az, ha nincs rá szükség"azért a matek az úr" 😊Megint a matek győzött...nem is kicsit
warr_b
slowmotion
Negritis