Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ennek a két kapitányos rendszernek sincs értelme.
Utolsó időkérésnél mondja Elek, hogy Gabi (Danyi) olyan védekező csapat legyen fenn, aki képes lerohanásokra.
Ennek a csapatnak vany egy offense és egy defense koordinátora?
Mindenesetre akkora outcoaching volt a tegnapi, hogy rossz volt a vergődését nézni a fent lévőknek.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 176 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondjuk a hollandok tuti elpicsáznak, úgyhogy a holnapi szerbek elleni meccs lesz a mérleg nyelve... jó nagy égés lenne a csoportban ragadni.
warr_b
A szerbek mai pcr-tesztje már meghozhatja a továbbjutást!
csipkelli
Hát mondjuk elég szégyenteljes lenne így továbbmenni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csipkelli 4 008
Mondjuk a hollandok tuti elpicsáznak, úgyhogy a holnapi szerbek elleni meccs lesz a mérleg nyelve... jó nagy égés lenne a csoportban ragadni.
warr_b
A szerbek mai pcr-tesztje már meghozhatja a továbbjutást!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 176 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mekkora kábítás megy itt is te jó ég... Mint a fociban a sötét korszakban, amikor minden kókler szakembernek adja ki magát és minden középszerű lúzer mentalitasú játékos klasszisnak van kikiáltva.

több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Elore lenyilatkozta a horvat edzo, hogy vedekeznek majd.. egy normalis figura nem volt.
Elek a fradit is visszahuza, de amit ma itt kitalalt...

több mint 3 éve
Jól kezdtünk 🤣🙄

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Látható milyen lökést tudnak adni a padról a magyar nyelven adott motiváló szavak.
dawyd728
Nem írom le mi jutott eszembe 😛
több mint 3 éve
dawyd728 3 851
Látható milyen lökést tudnak adni a padról a magyar nyelven adott motiváló szavak.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem láttam csak előtte olvastam, hogy a horvátok arról panaszkodtak mennyire nincs értelme mert rengeteg hiányzó stb... Mi lett volna ha nem így van... 😕
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Szégyen és gyalázat!!! 🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A támadás még rosszabb is.
Katasztrófa Elek. Egész meccsen semmi elképzelés.
Nincs normális lövőhelyzet sem.
több mint 3 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 702
Elnézést, újra fogalmaznám a dolgot, ilyen un block szarul játszó magyar csapatot nem láttam még sosem, pedig az 1994es EB óta minden világversenyt végignéztem...

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 950 — nabege2@yahoo.com
Megnéztem az utolsó fél percet az első félidőből, nah mondom nekem ennyiből elég is volt. Buta cselekedetek tömkelege...
több mint 3 éve
Meg merem kockáztatni, ilyen szar magyar védekezést, mint amit itt az első félidőben nyújtunk, még soha életemben nem láttam

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
nézem ezt a norvég - lengyel meccset, egy abszolút félgőzzel és 0 kapusteljesítménnyel zakatoló norvég csapat játszik, de nem is ez az érdekes benne, egy élmény nézni az egyes játékosokat, különösen a belső posztokon. Hihetetlen, milyen robbanékonyság van bennük, két lépésről szinte álló helyzetből úgy tudnak berobbanni a hatosra, hogy az valami félelmetes. Ha valaki csodálkozik rajta, hogy a magyar válogatott miért van már évek óta a középmezőnyben, amikor ilyen jó kis játékosaink vannak, akkor javasolom, nézzen végig egy ilyen norvég, vagy francia meccset, ordító a különbség a játékosok fizikai erejében. Nálunk a belső posztokon egyedül Klujber és Háfra rendelkezik ilyen robbanékonysággal, de ők se állandóan, míg a norvégoknál kapásból 5-6 ilyet fel lehetne sorolni. Ezért örültem volna pl egy Vámos Petrának is a keretben, de hát Ő most kimaradt. A szélsőink persze nálunk is abszolút nemzetközi élmezőny ilyen szempontból is, kár hogy szélről brutálisan nehéz meccset nyerni.
Ne értsetek félre, nem akarok kritizálni senkit, csak jönnek a gondolatok. A magyar svéd meccs után nagyon éles váltás nézni ezt az összecsapást és újra megállapítani, hogy fizikálisan milyen óriási még mindig a lemaradásunk. Megjegyzem a védekezésünk is pontosan ezért középszar, lábbal nehezebben tudjuk lekövetni a támadókat.
Szóval a realitás idén is a középmezőny, ettől függetlenül egy kis szerencsével bármi lehet, úgyhogy hajrá magyarok! 😊

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
esetleg tudtok streamet az EB-hez?
beltazor
 ehftv.com/home
ha trükközöl vpn-nel itt sztem tudod nézni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
esetleg tudtok streamet az EB-hez?

több mint 3 éve
Holnap kezdődik a női EB Dániában, sehol senki? 😛
warr_b
Én itt leszek 😉 😀
Sokat nem várok ezen az EBn, ha a csoportból továbbmegyünk és a középdöntőben megcsípünk egy meccset, én már elégedett leszek

Cowboys 4ever.
több mint 3 éve
warr_b
még nem eszméltem fel a csurgó meccsből

több mint 3 éve

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 950 — nabege2@yahoo.com
Fradi kézis csajok is nőből vannak 😊
múlt héten -11 ma meg 7-tel vezetnek ugyanaz ellen a csapat ellen 😊
több mint 4 éve
 www.pickhandball.hu/hirek/2929/a-pick-kezilabda-zrt-kozlemenye-koronavirus3

több mint 4 éve
 www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-ujabb-pozitiv-esetek-a-bresztben-jart-szegednel-2791827

kabaré
Negritis
Bohóc sportág lett ez ebben a formában.
FLZOLI
 www.pickhandball.hu/hirek/2922/klubunk-kozlemenye-a-breszti-esemenyek-kapcsan

....

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezilabda-ujabb-pozitiv-esetek-a-bresztben-jart-szegednel-2791827

kabaré
Negritis
Bohóc sportág lett ez ebben a formában.