Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
amúgy mind1 mert ma 5n nem maradunk belül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
de ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
szlovénok verik a horvátokat
akkor mind3 csapat 8 pont
és körbeverés
Negritis
Fattyu
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Igen és 3-as mini tabellán mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
szlovénok verik a horvátokat
és körbeverés
Negritis
Szerkesztette: Fattyu
több mint 4 éve
ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
szlovénok verik a norvégokat
és körbeverés
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Biztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
több mint 4 éve
van valakinek egy faja linkje a mecshez plzs?www.ehftv.com/hu/
petey
ha van vpn-ed
több mint 4 éve
Jézusom, mocsai mit művelt magával?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
31-28 a vége, az elejéhez képest szoros lett.Na jó most nem bánom ha többel nyerü k 😛 😀
Nah akkor hajrá lassan, maradjunk tizen belül 😊
warr_b
több mint 4 éve
sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
több mint 4 éve
31-28 a vége, az elejéhez képest szoros lett. Nah akkor hajrá lassan, maradjunk tizen belül 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Antonius
1 702
hát, sokáig nem tartott az izlandi győzelemben való reménykedés...
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Ezzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Így van
Gorcsev
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Ezzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
több mint 4 éve
Hupsz na ezt ne ezt nem gondoltam, azt hittem az eddigiek alapján, hogy a portugálok nyernek, s nekünk ellenük nincs olyan sok esély. De ha szlovénok tudták verni őket akkor nekünk is lehet sikerül. Viszont legyen meg először a mai 😊
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Nem gondolnám, hogy a szlovének vernék a norvégokat...Hát akkor a szlovének ezt behúzták...Verni kell a svédeket így, a szlovénok sztem holnap verik a norvegokat, bár akkor bukják a csoportot de az is mindegy h spanyol vagy horvát.
warr_b
csebi
több mint 4 éve
Hát akkor a szlovének ezt behúzták...Verni kell a svédeket így, a szlovénok sztem holnap verik a norvegokat, bár akkor bukják a csoportot de az is mindegy h spanyol vagy horvát.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Hát akkor a szlovének ezt behúzták...
több mint 4 éve
4-gyel mennek a portugálok...Szlovénok elég magabiztosan mennek és Vranjes most jól kert időt h 5 legyen
már csak 3-mal...
NB2
több mint 4 éve
Szerencsére Nagy Laci most ott vanMondom, nekem a svédeket legyőzni ff kézilabdába még mindig olyan kategória, mintha ők vernének minket vízilabdàba 😀 😀 😀2009-es vb-m vertük meg őket utoljára nagy világversenyen (azóta 3 vereség). 31-30-ra nyertünk anno, Ilyés 8, Császár 7, Nagy Laci 6 gólt dobott, Fazekas meg 40%-kal védett azon a meccsen.
Még akkor is, ha mostanában ők a gyengébbek a skandináv nemzetek közül.
dande
Ha a külső sorunk ma is ver 21 gólt és hasonló lesz a kapusteljesítmény is, akkor még akár nyerhetünk is 😊
empty taxi
több mint 4 éve
Mondom, nekem a svédeket legyőzni ff kézilabdába még mindig olyan kategória, mintha ők vernének minket vízilabdàba 😀 😀 😀2009-es vb-m vertük meg őket utoljára nagy világversenyen (azóta 3 vereség). 31-30-ra nyertünk anno, Ilyés 8, Császár 7, Nagy Laci 6 gólt dobott, Fazekas meg 40%-kal védett azon a meccsen.
Még akkor is, ha mostanában ők a gyengébbek a skandináv nemzetek közül.
dande
Ha a külső sorunk ma is ver 21 gólt és hasonló lesz a kapusteljesítmény is, akkor még akár nyerhetünk is 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Japán közben megverte Bahreint, az sem kis meglepi szerintem... Portugálok eggyel mennek félidőben.
több mint 4 éve
Mondom, nekem a svédeket legyőzni ff kézilabdába még mindig olyan kategória, mintha ők vernének minket vízilabdàba 😀 😀 😀Még akkor is, ha mostanában ők a gyengébbek a skandináv nemzetek közül.