Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Honnan neteztek? Marmint ha kulfold akkor nincs olyan rokon aki MO-n el es kolcsonozhetne a mobil app jelszot?ha külföld akkor itt lehet nézni:
digi, tkom, upc mind mukodik kulfoldon is.
ZoliMP
www.ehftv.com/us/livestream/hungary-sweden/1866019
Blocked CountriesDEN, FRA, GER, HUN, NOR, SWE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nekem reccenés nélkül. esetleg töltsetek le egy Hola VPN-t
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Honnan neteztek? Marmint ha kulfold akkor nincs olyan rokon aki MO-n el es kolcsonozhetne a mobil app jelszot?digi, tkom, upc mind mukodik kulfoldon is.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
remélhetőleg a szünetben kitalálnak valamit Laciék a svéd védekezés ellen, mert ha minden így megy tovább, ez sima cumi lesz...
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Úgy néz ki a svédek rájöttek, hogy kell játszani ellenünk.Fogd meg Ligetvárit,fogd meg Bánhidit.
több mint 4 éve
magunknak tesszük nehézzé, de egy kellemes hazait megfújnak azért a svéd legényeknek.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Foghíjas lelátók, a jóléti államok hanyatlanak
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
nem igazán találjuk most az ellenszert a svéd védekezésre...Nem érted, hogy esélytelenek vagyunk?😉
Antonius
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
A PISA eredménye mindenkinek fontos dologSzerintem a matekozasunk huzza fel a PISAT 😀A matematikusok nemzete vagyunk, nem?😁meg szerencse, hogy a focistaink megtanitottak, minket szamolni. Mi lenne velunk nelkuluk 😀igen, valóban előfordulhat hogy kiesnek, ha 13 góllal kapnak ki a szlovénektőlde ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
szlovénok verik a horvátokat
akkor mind3 csapat 8 pont
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis
Antonius
ZoliMP
Méghogy szar az oktatási rendszerünk...😁
Fast Willie
ZoliMP
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Antonius
1 702
nem igazán találjuk most az ellenszert a svéd védekezésre...
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
MIKLEER
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Tud valaki linket ?www.sport247.live/en/home
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
Szerintem a matekozasunk huzza fel a PISAT 😀A matematikusok nemzete vagyunk, nem?😁meg szerencse, hogy a focistaink megtanitottak, minket szamolni. Mi lenne velunk nelkuluk 😀igen, valóban előfordulhat hogy kiesnek, ha 13 góllal kapnak ki a szlovénektőlde ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis
Antonius
ZoliMP
Fast Willie
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tud valaki linket ?
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
A matematikusok nemzete vagyunk, nem?😁meg szerencse, hogy a focistaink megtanitottak, minket szamolni. Mi lenne velunk nelkuluk 😀igen, valóban előfordulhat hogy kiesnek, ha 13 góllal kapnak ki a szlovénektőlde ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis
Antonius
ZoliMP
több mint 4 éve
igazából a szlovénoktól 6al kell kikapniuk, nekünk meg 14el nyerni a 2-t 😀meg szerencse, hogy a focistaink megtanitottak, minket szamolni. Mi lenne velunk nelkuluk 😀igen, valóban előfordulhat hogy kiesnek, ha 13 góllal kapnak ki a szlovénektőlde ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis
Antonius
ZoliMP
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
meg szerencse, hogy a focistaink megtanitottak, minket szamolni. Mi lenne velunk nelkuluk 😀igen, valóban előfordulhat hogy kiesnek, ha 13 góllal kapnak ki a szlovénektőlde ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis
Antonius
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Teljes letargiában vagyok, tízen belül képtelenség ezt megúszni
több mint 4 éve
Antonius
1 702
igen, valóban előfordulhat hogy kiesnek, ha 13 góllal kapnak ki a szlovénektőlde ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
amúgy mind1 mert ma 5n nem maradunk belülIgen mindegy, mert most csak a svédek elleni meccs van, és ennyi. 😀
Negritis
több mint 4 éve
zsír thxvan valakinek egy faja linkje a mecshez plzs?www.ehftv.com/hu/
petey
ha van vpn-ed
Negritis
több mint 4 éve
Fattyu
1 920
Persze lehet 😀de ott gólkülönbség, nem? szóval még bármi lehet papironIgen és 3-as mini én mi vagyunk az utolsók.ha mi nyerünk 2-tBiztos nem, tovább jutottak!sőt ha mi nyerünk 2t akkor akár ki is eshetnekEzzel a norvégoknak a csoportelsőség lett a tét a szlovénok ellen, akkor is ha verik Izlandot?Igen
Gorcsev
Fattyu
Negritis
Fattyu
és körbeverés
Negritis
Fattyu
Negritis