Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
nah a mai meccs az ami siralmas eddigMiért írod ezt ???
mondjuk Sipos miért próbál üres kapura ívelni azt nem tudom
de úgy összességében is eléggé káosz amit csinálunk
Negritis
2-3 gól különbseg szerintem teljessen jó !
Vagy mennyivel kéne vezetnünk ?
több mint 5 éve
nah a mai meccs az ami siralmas eddigmondjuk Sipos miért próbál üres kapura ívelni azt nem tudom
de úgy összességében is eléggé káosz amit csinálunk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
soundcloud.com/user-907668065/kezi-vezerles-77-valami-buzlik-es-nemcsak-daniabanbeszélnek alapvető kiválasztási problémákról és hogy mennyire elavult a keret szerkezete
több mint 5 éve
amúgy ahogy nézem az 5. helyért is lehet esélyünk ha mind2 meccset hozzukMegint itt vagy? “Hianyoztal”...Pedig most igaza van. Egyértelműen feltette a stáb a kövi két meccsre ezt a vb-t. Ha azok megvannak mehetünk a 7. helyért. Mondjuk ilyen védekezéssel és kapus teljesítménnyel, illetve ziccer hibával és eladott labdával nem látom azt a norvég W-t jönni, de egyszer nekünk is ki kell jönnie a lépésnek.
#JC6
Mondjuk pontra sztem esélyünk nem volt, ha kellet volna a dánokban még volt legalább két sebességi fokozat.
peach
ha norvégia megveri egyiptomot és minket is, akkor a dán-tunéz gól különbség fog számítani a 7. helyért
nagyon hiányzik az 1 extra pont egyiptom ellen jelenleg, azzal elég lenne tunéziát ütni
persze jobb lenne verni norvégiát mert a horvát-spanyol ellen nem mi lennénk az esélyesek
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
Megint itt vagy? “Hianyoztal”...Pedig most igaza van. Egyértelműen feltette a stáb a kövi két meccsre ezt a vb-t. Ha azok megvannak mehetünk a 7. helyért. Mondjuk ilyen védekezéssel és kapus teljesítménnyel, illetve ziccer hibával és eladott labdával nem látom azt a norvég W-t jönni, de egyszer nekünk is ki kell jönnie a lépésnek.
#JC6
Mondjuk pontra sztem esélyünk nem volt, ha kellet volna a dánokban még volt legalább két sebességi fokozat.
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Megint itt vagy? “Hianyoztal”...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"Kurva" negatív vagy sajnos .Akkor orulj neki. Senki nem unja állandóan a vereséget? A szivast? A csíkok nem is győzhetnek? Ezeket Nagy Laciek se vertek volna meg.. csikok.. tok fölösleges nekünk az összes világverseny, milyen olimpiáról beszelnek ezek..Szánalom öcsém 10-ből 8-szor ziccerben izomból beleverjük a kapusba.a csikók voltak pályán Hansenék ellen
Menthetetlen a magyar férfi kézilabda...
#JC6
oké hogy ők se vették túl komolyan, de akkor is -3 a dánok ellen?
teljesen jó eredmény
Negritis
#JC6
Ez igen is nagyon jó eredmény sőt némi kis szerencsével akár pontot is tudtunk volna szerezni.
Nem is beszélve a rengeteg pozitívumról.Főleg Dominik és Szita játéka, akik nagyon is bizakodásra adnak okot !
Plusz még egy megjegyzés ,hogy 15 ezer ember szurkolt ellenünk.(Ami hatalmas plusz tud lenni )
Szóval Igen is ez egy kurva jó eredmény !!
több mint 5 éve
inkább örülök egy reálalitás felett álló tisztes helytállásnakAkkor orulj neki. Senki nem unja állandóan a vereséget? A szivast? A csíkok nem is győzhetnek? Ezeket Nagy Laciek se vertek volna meg.. csikok.. tok fölösleges nekünk az összes világverseny, milyen olimpiáról beszelnek ezek..Szánalom öcsém 10-ből 8-szor ziccerben izomból beleverjük a kapusba.a csikók voltak pályán Hansenék ellen
#JC6
teljesen jó eredmény
Negritis
#JC6
mint kesergek jó magyar módjára
szívtunk már eleget mikor jön el a mi időnk? ez a mentalitás tényleg az anya tejjel jön mindenkinek ...
2004-ben és 2012-ben is 4.ek lettünk az olimpián
norvégiát és tunéziát meg kell verni és akkor meccselhetünk a 7. helyért ami ugye elvileg selejtezőt ér
nyilván norvégia necces lesz de kb azon fog múlni
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor orulj neki. Senki nem unja állandóan a vereséget? A szivast? A csíkok nem is győzhetnek? Ezeket Nagy Laciek se vertek volna meg.. csikok.. tok fölösleges nekünk az összes világverseny, milyen olimpiáról beszelnek ezek..Szánalom öcsém 10-ből 8-szor ziccerben izomból beleverjük a kapusba.a csikók voltak pályán Hansenék ellen
#JC6
teljesen jó eredmény
Negritis
több mint 5 éve
Szánalom öcsém 10-ből 8-szor ziccerben izomból beleverjük a kapusba.a csikók voltak pályán Hansenék ellen
#JC6
teljesen jó eredmény
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szánalom öcsém 10-ből 8-szor ziccerben izomból beleverjük a kapusba.Menthetetlen a magyar férfi kézilabda...
több mint 5 éve
argentín meccs az edzőkön ment el, 0 ötlet volt a támadásbanMint mindig.Olyan elkeserítő ez az egész.... biztos vagyok benne hogy ez valami átok. Hogy nekünk mindig kifelé jön a kapufáról, hogy emberelőnyben képtelenek vagyunk gólt dobni...átok?
Szar az egész. Fogadkozni azt tudunk, mást nem.
#JC6
jobb az ellenfél .
Negritis
#JC6
az egyiptomit nem láttam
a svédek és a dánok pedig jobbak .
lehet fanyalogni, de minek?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mint mindig.Olyan elkeserítő ez az egész.... biztos vagyok benne hogy ez valami átok. Hogy nekünk mindig kifelé jön a kapufáról, hogy emberelőnyben képtelenek vagyunk gólt dobni...átok?
#JC6
jobb az ellenfél .
Negritis
több mint 5 éve
Olyan elkeserítő ez az egész.... biztos vagyok benne hogy ez valami átok. Hogy nekünk mindig kifelé jön a kapufáról, hogy emberelőnyben képtelenek vagyunk gólt dobni...átok?
#JC6
jobb az ellenfél .
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Olyan elkeserítő ez az egész.... biztos vagyok benne hogy ez valami átok. Hogy nekünk mindig kifelé jön a kapufáról, hogy emberelőnyben képtelenek vagyunk gólt dobni...Szar az egész. Fogadkozni azt tudunk, mást nem.
több mint 5 éve
Fura ez a csapat, valahogy nem tudok velük szimpatizálni, nem ragasztanak a TV elé, nem kötnek le.A kézis csajok meg simán, még ha több hülyeséget csinálnak, mégis, az egy karakteres csapat, ez a férfi csapat meg számomra színtelen-szagtalan.
több mint 5 éve
Ez a Varga Ákos újra és újra meg tud lepni h mennyire sötét.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Úgy nézem ezt a meccset előre elengedtük. Talán nem is baj, pihennek a kulcsemberek, játszanak a fiatalok hamár ott vannak. Mondjuk roló néha bele akadhatna a labdába legalább csak az izgalom faktor kedvéért.
több mint 5 éve
Nekem van "szerencsém" a magyar élvonalat látni hétről hétre a színfalak mögött. Higgyétek el hogy romlottabb mint a soccer.
több mint 5 éve
Borzalmas a védekezésünk, majdnem a teljes fal a hatoson áll... ez egy vicc.Csoknyai. Itt voltak a világ legjobb edzői... Dushebajev, vranjes... Majd mi mögmutassuk. Amúgy full respect a csapat előtt, tűzbe mennek ezért a faszért, a szakmai tudás szopik
#JC6
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Borzalmas a védekezésünk, majdnem a teljes fal a hatoson áll... ez egy vicc.
több mint 5 éve
Csoknyaitol ver a víz engem is de Balogh sérülése azért nagy érvágás pláne hogy nagyon is jól ment neki +a minőségibb cserék közül Jamali...az is igaz mondjuk hogy inkább a védekezéssel vannak gondok deInnentől igazi mélyrepülésre számítok.. 😣
Szerkesztette: yooker
több mint 5 éve
cspeti98
466
Az u20-as világbajnok csapatból ha jól tudom csak Szabó, Fodor és Hornyák akadémiai termék.Nemtudom. Mondjuk szvsz ott talán könnyebb kicsit a helyzet, nincs annyi kimagasló, illetve közel azonos tudású válogatott mint a férfiaknál. Illetve azt sem tudom, hogy a háfra féle korosztályból kik az akadémiai termékek és kik nem.Akkor egy kérdés még, a női utánpótlás mitől hajtott ki a ner alatt? Éppen ezért nem értem az egészet. Ha az is szar lenne, azt mondom egyszerű a képlet, de így értetlenül állok.Kérdés azokhoz, akik követik közelebbről a kézilabdát. A női utánpótlás úgy néz ki feljavult. A férfi is javul, vagy csak én nem látom? Amit látok az egy junior vb 5. hely 2017-ből és egy junior eb 11. hely 2018-ból, de ennél gondolom összetettebb. Top4-es szerepléseket nem látok. Illetve, ha nem javul, az minek köszönhető? Nem Mocsai fogja össze mindkettőt?Ugyanaz megy pepitában mint a fociban. Ott hány fiatal magyar tehetség jön ki az akadémiákról? Bodó és Bánhídi sem akadémiai termék. Szóval röviden: mióta ezt is bekebelezte a ner úgy szarabb minden ahogy van. Pedig régóta nem követem csak vb-ket, eb-ket.
dawyd728
peach
dawyd728
peach
több mint 5 éve
Nemtudom. Mondjuk szvsz ott talán könnyebb kicsit a helyzet, nincs annyi kimagasló, illetve közel azonos tudású válogatott mint a férfiaknál. Illetve azt sem tudom, hogy a háfra féle korosztályból kik az akadémiai termékek és kik nem.Akkor egy kérdés még, a női utánpótlás mitől hajtott ki a ner alatt? Éppen ezért nem értem az egészet. Ha az is szar lenne, azt mondom egyszerű a képlet, de így értetlenül állok.Kérdés azokhoz, akik követik közelebbről a kézilabdát. A női utánpótlás úgy néz ki feljavult. A férfi is javul, vagy csak én nem látom? Amit látok az egy junior vb 5. hely 2017-ből és egy junior eb 11. hely 2018-ból, de ennél gondolom összetettebb. Top4-es szerepléseket nem látok. Illetve, ha nem javul, az minek köszönhető? Nem Mocsai fogja össze mindkettőt?Ugyanaz megy pepitában mint a fociban. Ott hány fiatal magyar tehetség jön ki az akadémiákról? Bodó és Bánhídi sem akadémiai termék. Szóval röviden: mióta ezt is bekebelezte a ner úgy szarabb minden ahogy van. Pedig régóta nem követem csak vb-ket, eb-ket.
dawyd728
peach
dawyd728
több mint 5 éve
a győr miért volt sikeresebb mint a veszprém?Akkor egy kérdés még, a női utánpótlás mitől hajtott ki a ner alatt? Éppen ezért nem értem az egészet. Ha az is szar lenne, azt mondom egyszerű a képlet, de így értetlenül állok.Kérdés azokhoz, akik követik közelebbről a kézilabdát. A női utánpótlás úgy néz ki feljavult. A férfi is javul, vagy csak én nem látom? Amit látok az egy junior vb 5. hely 2017-ből és egy junior eb 11. hely 2018-ból, de ennél gondolom összetettebb. Top4-es szerepléseket nem látok. Illetve, ha nem javul, az minek köszönhető? Nem Mocsai fogja össze mindkettőt?Ugyanaz megy pepitában mint a fociban. Ott hány fiatal magyar tehetség jön ki az akadémiákról? Bodó és Bánhídi sem akadémiai termék. Szóval röviden: mióta ezt is bekebelezte a ner úgy szarabb minden ahogy van. Pedig régóta nem követem csak vb-ket, eb-ket.
dawyd728
peach
dawyd728
más hozzáállás
nagyobb szakmai hozzáértés
gondolom, én sem tudom de tény h nem sok fiatal tehetség van a ffi mezőnyben itthon