NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 5 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
Ma 10ben maradunk, elégedett leszek 😊
dande
én bízom benne, hogy elkerüljük a nagy vereséget, mert az a dánoknak sem érdekük 😀 nekik az lenne a jó, ha pontosan 2 góllal vernének meg minket
Antonius
H minket vigyenek tovább? Számít itt is a pont az ellenféllel szemben?
csebi
igen, ezért kell a pontosan 2 gól 😊 Az se jó, ha 3-al (vagy többel) vernek minket, mert akkor izlandot kéne 2 (vagy több) góllal vernünk és az se, ha csak 1-el győznek, mert akkor a saját gólkülönbségüket rontják. Aztán majd meglátjuk. Hogy őszinte legyek, nem hinném, hogy taktikázni fognak, ez a dán sajtó kreálmánya. De ettől függetlenül, ha jól tartjuk magunkat a meccsben és mondjuk az utolsó 2 perc előtt 5-el vezetnek, akkor biztosan fel fog rémleni bennük a dolog....
Antonius
viszont ha csoportgyőzelemre játszanak akkor meg meg kell verniük minket mint a botot és bízni benne hogy elkapjuk izlandot
Negritis
nem a csoportgyőzelem számít, hanem a továbbvitt pontok 😊

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 160 — The Mathematician
dande
én bízom benne, hogy elkerüljük a nagy vereséget, mert az a dánoknak sem érdekük 😀 nekik az lenne a jó, ha pontosan 2 góllal vernének meg minket
Antonius
csebi
igen, ezért kell a pontosan 2 gól 😊 Az se jó, ha 3-al (vagy többel) vernek minket, mert akkor izlandot kéne 2 (vagy több) góllal vernünk és az se, ha csak 1-el győznek, mert akkor a saját gólkülönbségüket rontják. Aztán majd meglátjuk. Hogy őszinte legyek, nem hinném, hogy taktikázni fognak, ez a dán sajtó kreálmánya. De ettől függetlenül, ha jól tartjuk magunkat a meccsben és mondjuk az utolsó 2 perc előtt 5-el vezetnek, akkor biztosan fel fog rémleni bennük a dolog....
Antonius
viszont ha csoportgyőzelemre játszanak akkor meg meg kell verniük minket mint a botot és bízni benne hogy elkapjuk izlandot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
dande
Antonius
csebi

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 963 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande
Antonius
csebi
Elsődlegesen a csoportból kell továbbjutniuk😊 De nekik mindenképpen meg kell szórni bennünket. mert
megvárják, hogy mit játszanak az izlandiak az oroszokkal, aztán okosabbak lesznek (valamennyire)
A: ha nyer Izland, nekik rohadtul meg kell verni bennünket, hogy az esetleges szerdai győzelmünk esetén 3-as holtverseny esetén jobb legyen a gólkülönbségük, plusz ha kikapnak viszlát nekik (nah erre nem sok esélyt látok)
B: ha pontot veszít Izland, akkor sem mehetnek biztosra, akkor is sok góllal kell nyerniük, mert nem tudják mi lesz szerdán, egy esetleges magyar x (vagy győzelem) ismét holtversenyt eredményezhet
Jah én úgy tudom, hogy viszik tovább a pontokat
Végezetül két kedvenc északi meccsünk
Dán-Magyar utolsó percei Puljezevics parádéval
 www.youtube.com/watch?v=daelfAhCyvI
Izland-Magyarország olimpia
 www.youtube.com/watch?v=J0tez0miK1Q
NB2
Ennek az Izland elleni meccsnek a végén ugrottam akkorát, hogy lezúztam a picsába a csillárt 😀 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
dande
Antonius
csebi
Elsődlegesen a csoportból kell továbbjutniuk😊 De nekik mindenképpen meg kell szórni bennünket. mert
megvárják, hogy mit játszanak az izlandiak az oroszokkal, aztán okosabbak lesznek (valamennyire)
A: ha nyer Izland, nekik rohadtul meg kell verni bennünket, hogy az esetleges szerdai győzelmünk esetén 3-as holtverseny esetén jobb legyen a gólkülönbségük, plusz ha kikapnak viszlát nekik (nah erre nem sok esélyt látok)
B: ha pontot veszít Izland, akkor sem mehetnek biztosra, akkor is sok góllal kell nyerniük, mert nem tudják mi lesz szerdán, egy esetleges magyar x (vagy győzelem) ismét holtversenyt eredményezhet
Jah én úgy tudom, hogy viszik tovább a pontokat
Végezetül két kedvenc északi meccsünk
Dán-Magyar utolsó percei Puljezevics parádéval
 www.youtube.com/watch?v=daelfAhCyvI
Izland-Magyarország olimpia
 www.youtube.com/watch?v=J0tez0miK1Q
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
dande
Antonius

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
dande

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 186 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Izland sztem ma nagyon erős felül játszott, nem ennyire jók ők, ez EB előtt a ruszkikkal egy szinte raktam őket. Ma ez ég és föld volt, meglátjuk mennyire kicsúszott eredmény volt ez. A VB-ről szerzett pont nélkül estek ki, az EB selejtezőkön a macedónok mögött másodikként jutottak tovább, úgy, hogy pl x-eltek a görögökkel. Majd kiderül mi lesz, de sztem ma kb életük meccsét játszották.
gabokocka
és mio szted nem erőn felül játszottunk?
mert sztem 10ből 7x a ruszkik nyernek
Negritis
Az utóbbi 3 tétmeccset nyertük ellenük. Világversenyen eddig mindig megsz*pattak minket 1-1 góllal, de amúgy nem érzem őket jobbnak. Egyénileg azok, de - ellentétben a női csapatukkal - hosszú ideje nem sikerül csapatként jól funkcionálniuk.
peterk2005
Picit pontosítanék a 3 tétmeccsből egy X lett. 😀

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
igazából Izland elleni meccs előtt is menjen a jinx hogy szarrá vernek és hogy esélytelen a csapat és jön a W 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Izland sztem ma nagyon erős felül játszott, nem ennyire jók ők, ez EB előtt a ruszkikkal egy szinte raktam őket. Ma ez ég és föld volt, meglátjuk mennyire kicsúszott eredmény volt ez. A VB-ről szerzett pont nélkül estek ki, az EB selejtezőkön a macedónok mögött másodikként jutottak tovább, úgy, hogy pl x-eltek a görögökkel. Majd kiderül mi lesz, de sztem ma kb életük meccsét játszották.
gabokocka
Negritis
Az utóbbi 3 tétmeccset nyertük ellenük. Világversenyen eddig mindig megsz*pattak minket 1-1 góllal, de amúgy nem érzem őket jobbnak. Egyénileg azok, de - ellentétben a női csapatukkal - hosszú ideje nem sikerül csapatként jól funkcionálniuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
 soundcloud.com/user-907668065/kezi-vezerles-126-van-spiritusz-a-magyar-csikocsapatban

több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Ez nem matekozás, hanem a papírforma a következő két meccsre.
A dánoktól kinéz mondjuk egy 5-6 gólos zakó, akkor ha Izland veri a ruszkikat, akkor nekünk 3-4-gyel kell verni az északiakat a körbeverés miatt. Míg ha itten most leszoptak volna, akkor elég lenne eggyel is.
Persze, verjük meg a dánokat, hajrá, de az nem realitás.
gabokocka
Dánoktól 10+. Mészárolni fognak.
Izland mai játéka nem hiszem, h mázli. Életük meccse, ahogy mondod. Ezt valószínű egy gyengébb fogja követni, csak sajnos nem ellenük játszunk holnapután. Aztán lehet bármi persze, de tényleg felesleges számolni. Csoport leggyengébb csapatát vertük, akik le is kezeltek minket.
dawyd728
Realisan ez a meccs volt nyerheto bravurral!megtettuk!szep volt!rengeteg eladott labda es a rutintal vegjatek nem fog beleferni a tovabbialban!,en egy sima es egy szorosabb vereseget tippelek meg!amugy igazabol Chema tunt a fonoknek a meccs alatt..alig hagyta Gulyast szohoz jutni 😀
több mint 5 éve
gabokocka

több mint 5 éve
dawyd728 4 039
A dánoktól kinéz mondjuk egy 5-6 gólos zakó, akkor ha Izland veri a ruszkikat, akkor nekünk 3-4-gyel kell verni az északiakat a körbeverés miatt. Míg ha itten most leszoptak volna, akkor elég lenne eggyel is.
gabokocka
Dánoktól 10+. Mészárolni fognak.
Izland mai játéka nem hiszem, h mázli. Életük meccse, ahogy mondod. Ezt valószínű egy gyengébb fogja követni, csak sajnos nem ellenük játszunk holnapután. Aztán lehet bármi persze, de tényleg felesleges számolni. Csoport leggyengébb csapatát vertük, akik le is kezeltek minket.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 519
Az is a baj ezzel a dán vereséggel, hogy ellenünk tuti fel lesznek pörögve, mert meg akarják mutatni, ami a gólkülönbségnem biztos nem fog jót tenni.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
gabokocka
Én nem látom, hogy ha ezt az izlandot miként verjük meg, de hajrá. Szvsz ez vb produkció volt mind2 részről. Persze nekik is lehet rossz napjuk...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 186 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na közben nem tudtam tovább nézni, szóval persze, hogy az izlandiak most csinálnak bravúrt.........nem mintha sok esélyünk lett volna Palmarsson egyedül megver minket kb.......Tisztes vereségeknek örülni fogok, a csoport 3. hely esetlegesen nem tudom mire elég...
több mint 5 éve
gabokocka
peach arra célzott, hogy ezek ellen kb totál esélytelenek vagyunk, játszunk egy jót és jöjjünk haza emelt fővel
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Elnézve ezt a meccset nemhiszem, hogy nekünk itt matekozni kellene, rakjuk ki mind2 meccsen amit tudunk aztán meglátjuk mire elég...

több mint 5 éve
Hát ez nekünk nem olyan jó, mert ha a dánoktól több góllal kikapunk (ami benne van a pakliban), akkor Izlandot sem elég néhány góllal verni, ha azok verik a ruszkikat. Érdekes lesz.

több mint 5 éve
jó meccs volt, az nem biztos, hogy jó, hogy nyertek az izlandiak
több mint 5 éve
Elég brutál amit az északiak tolnak