Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 8 éve
Amorim katasztrófa volt szinte az egész meccsen, nagyon idegesített. De az a két norvég hetes tőlünk?! Szörnyű.Ezt a meccset a második félidő legvégén szorosan de lehetett volna hozni egy minimális koncentrációval, feledtetve az egész meccsen nyújtott hektikus játékot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Több norvég volt a pályán mint magyar, ergo nyerni kellett volna, de hogy szegény Löke hol akarta bedobni a hetest, azt ő se tudja, Pessoa elugrani nem tudott volna.Rasmussen ha szövkap lesz legalább nem tud kibaszni velünk, az utóbbi években rommá szopat minket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
női sport magyar csapattal
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
idióta Győr, 15 mp-cel a vége előtt a lövőt lekapom a levegőből nem pedig végig nézem hogy lövi elekkora esélyük nem tudom mikor lesz
több mint 8 éve
Akkor nézzük a hosszabítást. Kár érte, de sok volt a hiba. De hogy a románok 19 (!) turnoverrel így partiban vannak?!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
húbazz, viccek topic esélyes anyag:A döntőben tehát románok jönnek 17.45-től. Őket egyébként itthon 28-22-re, idegenben 24-22-re verték a mieink, de a román csapat folyamatos fejlődésben van, az orosz Rosztovot kettős győzelemmel búcsúztatta például a nyolc között. Pedig az oroszok addig a két meccsig nem kaptak ki.Ághassi Attila, Indexnem ártott volna észrevenni, hogy az A-B csoportos ág csapatai, illetve a belőlük összeálló 1. középdöntős csoport (amelyet 15-1-0-ra hozott a Rosztov) mit értek el a C-D-2. ággal szemben.
a nyolc negyeddöntős meccsen egyedül a Larvik nem kettős vereséggel esett ki - és ők is csak azért, mert a hazai visszavágót -14-ről kezdték, a második félidőt -16-ról.
ennyit arról, hogy a Rosztovot oda-vissza.
a CSM fejlődése nem ezen mérhető le, hanem hogy úgy verték meg a Vardart hat góllal, hogy a középdöntőben oda-vissza kikaptak tőlük.
több mint 8 éve
Veszprém-Kielha odafigyelnek, nyerhetnek, mondjuk utána a döntőben a PSG már nem lesz olyan egyszerű
de előbb verjük a germánokat😊
több mint 8 éve
Mikey
18 752
az nincs, de világsztár zenészeket már vízionált is a csarnokba a polgármester Úr... 😄😄😄nem baj, majd kiadják koncertekre is. hokicsapat nincs, hogy kettős hasznosítású legyen? 😀A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
na mindegy. jól fog mutatni a hatezres csarnokban a 600 néző.
Mikey
slowmotion
de ez itt már off. 😊
több mint 8 éve
Igen. Egy dolog a képzelet és egy másik a valóság...A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 8 éve
nem baj, majd kiadják koncertekre is. hokicsapat nincs, hogy kettős hasznosítású legyen? 😀A politikus legjobb barátja a beton...a problémám ezzel csak annyi, hogy én kicsit másként képzelem el a beton-politikus barátságot.
Sobri Jóska
na mindegy. jól fog mutatni a hatezres csarnokban a 600 néző.
Mikey
több mint 8 éve
Zolika
911
6.000 férőhelyes csarnokot akar a polgármester Tatabányán. Viktor király mondta neki hogy döntse el a város, hogy 3 vagy 6 ezres csarnokot akarnak, és lesz rá pénz.A régit lebontják, ha másik épül? Meccsen sosem voltam benne, de ásványbörzére pakoltam ott párszor...
3.000 lakos állítólag aláírt valami papírt, hogy ők támogatják a hat ezreset.
Én pedig tatabányaiként gondolkodom azon, hogy ez most miafasz.
Ennek a szemétdombnak is pont erre van most legjobban szüksége...
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 752
6.000 férőhelyes csarnokot akar a polgármester Tatabányán. Viktor király mondta neki hogy döntse el a város, hogy 3 vagy 6 ezres csarnokot akarnak, és lesz rá pénz. 3.000 lakos állítólag aláírt valami papírt, hogy ők támogatják a hat ezreset.
Én pedig tatabányaiként gondolkodom azon, hogy ez most miafasz.
Ennek a szemétdombnak is pont erre van most legjobban szüksége...
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
már most komikus a Győr-Fradi. szól a kurva gyenge, meg a 2 tábor kb 10 mp-s késéssel énekli a Himnuszt 😀
több mint 8 éve
Denis Buntic jövőre Szegeden, remélem ez nem azt jelenti h Ancsin lép, elég hasonló stílusúak jobbátlövők.pedig Ancsin irány Veszprém...
empty taxi
elég komoly átalakulás lesz Szegeden, erről itt egy nem olyan régi cikk:
www.origo.hu/sport/kezilabda/20160317-mol-pick-szeged-mvm-veszprem-jatekosok-atigazolas-szponzor.html
amúgy most vasárnap, valami szegedi szórakozóhelyen nem szomjasan ," letoltam" Zubai Szabit a kiesésért...szánta bánta szegény (bár ugye nem igazán tehetett róla, de mondtam hogy bemehetett volna hetest lőni inkább ő...) 😊
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
Denis Buntic jövőre Szegeden, remélem ez nem azt jelenti h Ancsin lép, elég hasonló stílusúak jobbátlövők.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Magyar női válogatott szindróma. 3 ziccer+2 hetes maradt ki az uccsó tíz percben. Pedig misu amit művelt annál jobbat nem lehet egy végjátékban.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
de rohadt kár ezért...😕
több mint 8 éve
De tudtam, hogy ez kell nekem egy nyugodalmas szerda estére...
több mint 8 éve
Kár, hogy épp a magyar férfi kézilabda halálát készítik elő, ahogy hallom a háttérben.
több mint 8 éve
hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/uj-szabalyok-a-kezilabdaban
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ahh, köszi. Már majd szétb*szott az ideg 😀Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?Zácsik Szani a felesége Szöllösi Szabinak. Kevered a kettőt. Zizi meg már évek óta Elekkel él együtt.
peach
Zolika
több mint 8 éve
Zolika
911
Szucsánszky most szült gyereket szőlősinek tudtammal, szóval ez hogy?Zácsik Szani a felesége Szöllösi Szabinak. Kevered a kettőt. Zizi meg már évek óta Elekkel él együtt.
peach