Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 8 éve
Megnéztem volna egy jó kis Dán - Németet, de azért nem fogok szomorkodni a Francia - Norvégon sem. 😊Hajrá Dánia & Norvégia!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Annak meg aki kitalálta az m4nél, hogy sabatét hívják meg magyarul szakérteni külön gratulálok... ( mondjuk jó volna ha megnéznék bármelyik kézi eb meccs utáni stúdió értékelést, hogy a minőség és szakértelem hol is kezdődik...el lehetne gondolkozni mennyire szánalmas amit a focinál művelnek )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Így ki lehetett volna kapni a dánoktól meg a németektől is. Ez ancsin faszságán ment el mikor üres kapura dobták a gólt amivel 4 lett közte. De megint ezt az utolsó 30 mp-t egyszerűen nem értem.hagyjuk, hogy 17 mp-t dobálgassanak és visszaállunkb6os falban a 9esünkre. Nyílván időt kérnek és vége is. Ha kirombolunk emberfigásra mit veszthettünk volna könyörgöm? Azt, hogy hátha elizgulja egy spanyol, v vki beletud kapni a labdába, vagy jön egy fasz láb v vmi? Esetleg kapunk még egyet egy 1az1ből...? Nem és nem értem.Hajrá norge & france ennyi maradt 😕
több mint 8 éve
Ezt a sorcserét most nem értem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Rég láttam ilyen kemény kapuspárharcot. Landin és Sterbik is óriási volt amit tegnap csináltak. És szépen visszajöttek a dánok. 😉
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Túl sok lett ez a változtatás így egyszerre...zöld fülű a brigád teljesen!a gond az hogy Dusebajev hagyta totál szétesni a csapatot,meg a színház vonal is erős nagyon. Hiányzik az összhang csapat és edző között egyelőre...
több mint 8 éve
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de sztem ez a last chance.Igen azt hallottam a közvetítésből is. Túl sok a magyaros HA... Más esély arra a kvalifikációs tornára kikerülni már nincs?Ha az oroszokat megverik a svédek, mi meg a svédeket, akkor kijöhetünk úgy a körbeverésből, hogy játszhassunk az olimpiai selejtezőn.Meglátjuk valahogy nincs ilyenkor se jó se rossz döntés. Az már biztos, hogy az olimaiai helyre esélytelenek vagyunk így, de az olimpiai kvalifikációthoz is kellene még itt valami, vagy oda más alapján hívják a csapatokat?Szöv. kapként (ami ugye más tészta mint a klubcsapat) ez az 1. megbízatása, klubcsapattal nyert BL-t szóval elvileg nem rossz szakember, de nekem úgy tűnik, hogy nem való szöv. kapnak.Az érvel egyetértek, a keretből hiányzik 1-2 ember akit én is szívesebben néznék még, de talán tanul belőle nem tudom, a folytonos edzőcsere se jó. Nemtudom milyen szakember ő a szakmába, nem vagyok otthon a kézilabdába.Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
empty taxi
alatriste
Persze Neked is igazad van, 1 torna után nem fair vkit leírni még akkor is, ha az akkora gyalázat, mint amit mostanában látunk itt.
empty taxi
alatriste
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
több mint 8 éve
Igen azt hallottam a közvetítésből is. Túl sok a magyaros HA... Más esély arra a kvalifikációs tornára kikerülni már nincs?Ha az oroszokat megverik a svédek, mi meg a svédeket, akkor kijöhetünk úgy a körbeverésből, hogy játszhassunk az olimpiai selejtezőn.Meglátjuk valahogy nincs ilyenkor se jó se rossz döntés. Az már biztos, hogy az olimaiai helyre esélytelenek vagyunk így, de az olimpiai kvalifikációthoz is kellene még itt valami, vagy oda más alapján hívják a csapatokat?Szöv. kapként (ami ugye más tészta mint a klubcsapat) ez az 1. megbízatása, klubcsapattal nyert BL-t szóval elvileg nem rossz szakember, de nekem úgy tűnik, hogy nem való szöv. kapnak.Az érvel egyetértek, a keretből hiányzik 1-2 ember akit én is szívesebben néznék még, de talán tanul belőle nem tudom, a folytonos edzőcsere se jó. Nemtudom milyen szakember ő a szakmába, nem vagyok otthon a kézilabdába.Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
empty taxi
alatriste
Persze Neked is igazad van, 1 torna után nem fair vkit leírni még akkor is, ha az akkora gyalázat, mint amit mostanában látunk itt.
empty taxi
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ha az oroszokat megverik a svédek, mi meg a svédeket, akkor kijöhetünk úgy a körbeverésből, hogy játszhassunk az olimpiai selejtezőn.Meglátjuk valahogy nincs ilyenkor se jó se rossz döntés. Az már biztos, hogy az olimaiai helyre esélytelenek vagyunk így, de az olimpiai kvalifikációthoz is kellene még itt valami, vagy oda más alapján hívják a csapatokat?Szöv. kapként (ami ugye más tészta mint a klubcsapat) ez az 1. megbízatása, klubcsapattal nyert BL-t szóval elvileg nem rossz szakember, de nekem úgy tűnik, hogy nem való szöv. kapnak.Az érvel egyetértek, a keretből hiányzik 1-2 ember akit én is szívesebben néznék még, de talán tanul belőle nem tudom, a folytonos edzőcsere se jó. Nemtudom milyen szakember ő a szakmába, nem vagyok otthon a kézilabdába.Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
empty taxi
alatriste
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
több mint 8 éve
Meglátjuk valahogy nincs ilyenkor se jó se rossz döntés. Az már biztos, hogy az olimaiai helyre esélytelenek vagyunk így, de az olimpiai kvalifikációthoz is kellene még itt valami, vagy oda más alapján hívják a csapatokat?Szöv. kapként (ami ugye más tészta mint a klubcsapat) ez az 1. megbízatása, klubcsapattal nyert BL-t szóval elvileg nem rossz szakember, de nekem úgy tűnik, hogy nem való szöv. kapnak.Az érvel egyetértek, a keretből hiányzik 1-2 ember akit én is szívesebben néznék még, de talán tanul belőle nem tudom, a folytonos edzőcsere se jó. Nemtudom milyen szakember ő a szakmába, nem vagyok otthon a kézilabdába.Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
empty taxi
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Szöv. kapként (ami ugye más tészta mint a klubcsapat) ez az 1. megbízatása, klubcsapattal nyert BL-t szóval elvileg nem rossz szakember, de nekem úgy tűnik, hogy nem való szöv. kapnak.Az érvel egyetértek, a keretből hiányzik 1-2 ember akit én is szívesebben néznék még, de talán tanul belőle nem tudom, a folytonos edzőcsere se jó. Nemtudom milyen szakember ő a szakmába, nem vagyok otthon a kézilabdába.Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
empty taxi
alatriste
Madden hates me.
több mint 8 éve
Az érvel egyetértek, a keretből hiányzik 1-2 ember akit én is szívesebben néznék még, de talán tanul belőle nem tudom, a folytonos edzőcsere se jó. Nemtudom milyen szakember ő a szakmába, nem vagyok otthon a kézilabdába.Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Ha nem tud túlmenni a saját egóján akkor menjen a picsába. Én ennek tudom be, hogy Lékait otthon hagyta, illetve, hogy Császárt ignorálja. Mindkettő túl improvizatív szerinte, egyem a gyökér fejét.Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
alatriste
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Nah asszem itt az idő:Noha nem vagyok naprakész a kézilabdába, de az első elbukott verseny után?
Dujsebajev TAKARODJ!!!
empty taxi
Nem kéne időt adni?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Nem ment itt félre semmi. Szimplán ennyit tud ez a nevetséges keret.
több mint 8 éve
Nah asszem itt az idő:Dujsebajev TAKARODJ!!!
Madden hates me.
több mint 8 éve
Itt valami nagyon félrement a felkészüléskor...
több mint 8 éve
siralmas, egy tini német csapat ver agyon bennünket
több mint 8 éve
Jót megyünk megint (Y)
több mint 8 éve
jó lesz ez így tényleg, kár lett volna tovább húzni az időt , vagy kompromisszumokkal operálniDusebajev bátran lépett (mondjuk ezzel védve is van egy darabig ) meglátjuk mi lesz!
nagyon látszik a rutintalanság még a csapaton, de ezért is jó hogy élesben tolják már mostantól...
több mint 8 éve
Sztem jó ez az irány, amerre elindult a válogatott, hamarabb kellett volna meglépni, illetve a nőknél sem ártana egy ilyesmi irányvonal. Az olimpiai kijutás jó eséllyel a VB selejtezőn elment, itt most azért küzdünk, hogy bekerüljünk egy olyan selejtezőcsoportba, ahol tuti lesz két jobb csapat nálunk. Szóval sztem jó döntés volt a fiatalítás, illetve egy Talant kaliberű edző megszerzése. Ennek nem Rióban, hanem 2020-ban lehet meg a gyümölcse.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.