Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 8 éve
a hajukat kellene leüvölteni kb hogy kapják már össze magukat erre taktikázgat...régebben nem volt ilyen halvérű ez a Németh András!
több mint 8 éve
VAlaki tud streamet?
több mint 8 éve
a dánok leverték a svédeket, de a románok meg leverték a brazilokat!mit ad isten dán-norvég nyolcaddöntő...
valaki röhögve a 4 közé jut...
több mint 8 éve
Nem tűnik túl erősnek most ez a lengyel alakulat. De itt már "vérre" megy a játék. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Lengyelekkel nyomjuk a 16 között, ahogy számolgattam, ha nagy csoda nem lesz, sztem vereséggel is meglehet az olimpiai selejtező, mivel a norvég brazil duó nyolc közé jutása esetén még a kilencedik is kvalifikál a selejtező tornákra. Bár ha a svédek kiesnének a dánok ellen (vagy netán valamelyik csoportelső), akkor csak tizedikek lennénk kiesés esetén, szóval nem kéne elbaszni ezt a meccset.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nem könnyű-nem egyszerű ezt kezelni. De nagy grat a dánok megveréséhez. Hazai pályájukon, néha 10 góllal is vezetve. Jobb lenne ezt a játékot többször látni.De mondjuk az igazi izgalmak majd a japán meccs után jönnek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Női sport, az öreg Laurencz anno megmondta a tutit. 😊
több mint 8 éve
Most akkor a tegnapi meccs tükrözi a női kézi válogatott tudását vagy a mai?Nōk.
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Még Tunézia is 26 gólt dobott Montenegrónak! Mi meg...+7 úgy, hogy +10 is volt,de a végén nem igazán érdekelt már senkit a meccs
Mi lesz itt ma este a dánok ellen?
danyly
(azért az látszik, hogy a cserecsapat nem ugyanaz mint a kezdő, illetve nagyon nagy a különbség köztük)
több mint 8 éve
Most akkor a tegnapi meccs tükrözi a női kézi válogatott tudását vagy a mai?
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Nők... Tegnap alázták őket. Ma aláznak.
több mint 8 éve
Még Tunézia is 26 gólt dobott Montenegrónak! Mi meg...Meccs előtt pussy voltam, de nyerünk : D
Mi lesz itt ma este a dánok ellen?
danyly
több mint 8 éve
Zizinek nem tom mit adtak, de kinyílt nála gólcsap 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mi meg 19-cel vertünk Tunéziát, szóval jobbak vagyunk Montenegrónál😀
több mint 8 éve
Még Tunézia is 26 gólt dobott Montenegrónak! Mi meg...Mi lesz itt ma este a dánok ellen?
több mint 8 éve
Botrány volt az első félidő (még jó hogy a 2. nem bírtam nézni). Passzív, lagymatag és lassú mozgású "védekezés", Kipattanó labdákra 0 reakció.A támadásnak nevezett valami förtelmes volt. Kiismerhető, középen erőltetett gyenge kombinációk ami kb. annyiból állt, hogy Tomori feladta-hátraadta Zsácsiknak majd csinál belőle valamit. A jobbszélső az első félidőben egyszer sem került helyzetbe v. dobott kapura
A széljáték nem létezett, de ezt már jó ideje észrevettem a válogatottnál. Kovacsicz-ot nem használtuk, utána ez a hülye Németh András lehozza. Görbicz játékát sem erőltette túl.
Szóval ez nagyon gyenge volt.
több mint 8 éve
Baszki, meddig szerencsétlenkedünk kókler magyar edzőkkel, ahelyett, hogy külföldről hoznánk, ami korábban a nőknél illetve a fiúknál is bevált????Jó érzékkel az első és erre meccsre neveztem be, a szerbet nem tudtam nézni. Nem mondanám, hogy eddig tövig rágtam a körmöm 😀
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Baszki, meddig szerencsétlenkedünk kókler magyar edzőkkel, ahelyett, hogy külföldről hoznánk, ami korábban a nőknél illetve a fiúknál is bevált????
több mint 9 éve
Ilic meg felhúzta 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Mikler lehúzta a rolót.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Mindegiát el kellene felejteni, egyébként jó lesz ez.
Madden hates me.
több mint 9 éve
De a kiöregedő, amúgy se normális Sulic fontosabb lenne, mint Ortega? Úgy hogy Nilsson amúgy is jó idén. Én ezt most nem tudom felfogni.Állítólag csúnyán összeveszett egy játékossal és a klubvezetés a játékosnak adott igazat.Cervar-nak örülnék a legjobban. Zovkót is írták, hogy nem elképzelhetetlen hogy visszajöjjön. Illetve, mivel ő is volt korábban a Veszprémnél, Goluza neve is szóba került.ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
www.digisport.hu/news/17995
empty taxi
yooker
De lehet hogy spanyol vonalon kellene tovább nézelődni.
Egyébként elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen váratlan dolog legyen, szóval megvannak már a jelöltek vagy a jelölt.
Bruce
empty taxi
Vagy csak Ortega látta, hogy elfogyott a pénz.
több mint 9 éve
Állítólag csúnyán összeveszett egy játékossal és a klubvezetés a játékosnak adott igazat.Cervar-nak örülnék a legjobban. Zovkót is írták, hogy nem elképzelhetetlen hogy visszajöjjön. Illetve, mivel ő is volt korábban a Veszprémnél, Goluza neve is szóba került.ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
empty taxi
yooker
Egyébként elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ilyen váratlan dolog legyen, szóval megvannak már a jelöltek vagy a jelölt.
Bruce
Madden hates me.
több mint 9 éve
Cervar-nak örülnék a legjobban. Zovkót is írták, hogy nem elképzelhetetlen hogy visszajöjjön. Illetve, mivel ő is volt korábban a Veszprémnél, Goluza neve is szóba került.ezbazmeg 😮és kit akarnak leakasztani helyette vajon így szezon közben...??
empty taxi
yooker