NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Na, biztosan elmondhatjuk magunkról, hogy az elmúlt években vertük a világbajnokot 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 081 — "Montoya por favor!"
Gyanítom meg fogják nyerni a bronzmeccset. De hogy boldogabb legyél akkor csak 50%.
gabokocka
Mondjuk az jó főleg ha ki is zárják őket az Olimpiáról.
Toca
Attól még indulhatnak mint ‘18-ban a hokicsapat Független Orosz Sportolók név alatt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Gyanítom meg fogják nyerni a bronzmeccset. De hogy boldogabb legyél akkor csak 50%.
gabokocka
Mondjuk az jó főleg ha ki is zárják őket az Olimpiáról.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na igy 99%, hogy a ruszki jönnek, érdekes lesz, rendezni sztem tuti nem fognak.
gabokocka
Honnan veszed ezt a 99%-ot mégis?

több mint 6 éve
Na igy 99%, hogy a ruszki jönnek, érdekes lesz, rendezni sztem tuti nem fognak.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 187 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ebből a 4sből ha nem jutunk ki (bárki lesz a 4. fél) elmegyünk a csudiba. Most elküldeném Rasmussent és Golovin kezébe adnám a dolgot, legfeljebb nem jön be.

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
Kellemes meglepetés volt ma reggel ez a svéd győzelem, sok segget megmentett. A selejtező párosítására első blikkre azt mondanám, hogy kívánni se lehetett volna jobbat, de ugyanezt mondtuk a VB csoport (ág) sorsolásra is, aztán lám, mi lett a vége.
Azért nyugodtabb lennék, ha nyerne a rendezésre beadott pályázatunk, itthon sokkal jobb esélyeink vannak.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát ezt lesimázták a svédek, megmentették a kopasz állását... hiába ezek a svédek nem először paktálnak le a dánokkal 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Szerbia és Kína mellé kerestetik a harmadik ellenfél 😊

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Svédek öttel mennek félidőben... 😳
warr_b
már +7!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Svédek öttel mennek félidőben... 😳

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
 index.hu/sport/kezilabda/2019/12/12/rasmussen_noi_kezi-vb_kudarc_palinger/
több mint 6 éve
Mi ez a folyamatos süketelés a Fradi apokaliptikus őszéről ami fizikailag és szellemileg tönkretetette a játékosokat? 😊

Vicc ami itt megy, pont mintha az aranylábuakról olvasnék a szerethető féle korszakból...
FLZOLI
Komplett kezdő csapat Fradiban játszik. Tavaly tavasszal elég jól játszottak ugyanazok, akik idén ősszel k gyengén. Esélytelenek, mármint a Fradi a BL 8-ba kerülésre is. Magyarán visszafelé léptek Elek Gábor kezei alatt. Ez nem fikció, vagy mosdatás.

Éppen ezért írtam a VB előtt is, h 8-ba kerülés elvárások felett teljesítés lenne. Viszont 12-be vártam a lányokat. Alulteljesítettek? Igen. Nüanszokon múlt, h nem lett meg a 12.. Éppen ezért nem kezdek el világvége és Rasmussen takarodj rigmusokba. A dobogó és hasonló elvárások teljesen a talajtól elrugaszkodottak voltak. Nem most mosom, 3 hete írtam ide. Más is írta, h 5-6. hely volt a bukik szerint. Értem én, h okos emberek csináljak az oddsokat, de pl a Denver Nuggets 5 éve zsinórban felülteljesíti a las vegasi fogadóirodák over/underjét. Nem szentírás az ő véleményük sem.

Ha már vicc, érdemes lenne neked először tájékozódni a magyar kézilabdát illetően és utána puffogtatni az amúgy elsőre sem vicces közhelyeket.

dawyd728
Mielőtt itt hozzám vágnád a komplett wikipédiát elárulom, hogy én csak azokat kérdezem vissza amit a "bennfentesek" ismételgetnek és puffogtatnak erről a sportágról.

Ha szerinted az nem vicces (persze inkább szánalmasan nevetséges), hogy a sportág legjobban eleresztett csapatával és bajnokságával, értelmezhető történelmi játékos múlttal ez a csapat folyamatosan a 10. hely körül végez a fiatalítás ellenére akkor kár bármiről is beszélgetni. Ha a realitás a 12. hely (hány csak profikkal rendelkező válogatott is van egyébként a nők között?) akkor kár ezt erőltetni.

Az okok mindig megvoltak a fociban is, sokszor persze az a rohadt sors, szerencse és a körülmények csesztek ki velünk, pedig mindent megtettek az aranylábúak is... Fiatalítás oké, épül a csapat oké, kell a rutin oké, de ne tegyünk már úgy mintha egy futottak még ország próbálna fejlődni és feljönni, és nem egy elviekben élvonalbeli válogatott vergődik hosszú évek óta a posvány mocsarában.

több mint 6 éve
dawyd728 4 039
Mi ez a folyamatos süketelés a Fradi apokaliptikus őszéről ami fizikailag és szellemileg tönkretetette a játékosokat? 😊

Vicc ami itt megy, pont mintha az aranylábuakról olvasnék a szerethető féle korszakból...
FLZOLI
Komplett kezdő csapat Fradiban játszik. Tavaly tavasszal elég jól játszottak ugyanazok, akik idén ősszel k gyengén. Esélytelenek, mármint a Fradi a BL 8-ba kerülésre is. Magyarán visszafelé léptek Elek Gábor kezei alatt. Ez nem fikció, vagy mosdatás.

Éppen ezért írtam a VB előtt is, h 8-ba kerülés elvárások felett teljesítés lenne. Viszont 12-be vártam a lányokat. Alulteljesítettek? Igen. Nüanszokon múlt, h nem lett meg a 12.. Éppen ezért nem kezdek el világvége és Rasmussen takarodj rigmusokba. A dobogó és hasonló elvárások teljesen a talajtól elrugaszkodottak voltak. Nem most mosom, 3 hete írtam ide. Más is írta, h 5-6. hely volt a bukik szerint. Értem én, h okos emberek csináljak az oddsokat, de pl a Denver Nuggets 5 éve zsinórban felülteljesíti a las vegasi fogadóirodák over/underjét. Nem szentírás az ő véleményük sem.

Ha már vicc, érdemes lenne neked először tájékozódni a magyar kézilabdát illetően és utána puffogtatni az amúgy elsőre sem vicces közhelyeket.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
inkább azt érzem, hogy a propagandisztikus sajtóhang egyre durvábban leszivárog a sportélet szintjére is és ott tartunk, hogy már itt sincs rossz vezetői döntés, csak félreértelmezett szándékok. Elképesztő.
Antonius
Te honnan tudod kívülről eldönteni, hogy mi a szándék?
Mert ha nem tudod, akkor azt se állíthatod, hogy valami valóban bullshit vagy ténylegesen félreértelmezett szándék.
Attól, ha valahol, valaki hülye, még nem kell feltétlenül a politikához kapcsolódnia. A sportban sem. Jó sok hülye van nulla politikai kötődéssel. És sok nemhülye van politikai kötődéssel.
Sobri Jóska
már megint szavakat adnak a számba 😊 Én sose mondtam, hogy tudom, csak annyit, hogy azt érzem 😊 Nincs kristálygömböm, de véleményem igen.
Antonius
Te honnan érzed kívülről, hogy mi a szándék?
Mert ha csak érzed, de nem tudod, akkor azt se állíthatod, hogy valami valóban bullshit vagy ténylegesen félreértelmezett szándék.

több mint 6 éve

FLZOLI
a csapat gerince a fradira épít, ami fos formában van
ergo a gerinc fos formában van
Negritis
De nem formáról beszéltek, hanem

"szellemileg és fizikailag is elgyötörten és elcsigázottan érkezett a hektikus klub ősze után és Japánban is csak a vége felé kezdett kikecmeregni a negatív spirálból"

"őt is megviselte a hosszú, megterhelő és felemás őszi évad"

www.nemzetisport.hu/kezilabda/bizonyitvanyosztas-igy-lattuk-mi-es-igy-lattak-olvasoink-noi-keziseink-vb-szerepleset-2737139

Amúgy meg mért nem a fradi edzőt veszik elő, hogy a huszadrangú sikerek hajszolása helyett mért nyírja ki a játékosait?

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 191 — The Mathematician

FLZOLI
a csapat gerince a fradira épít, ami fos formában van
ergo a gerinc fos formában van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
inkább azt érzem, hogy a propagandisztikus sajtóhang egyre durvábban leszivárog a sportélet szintjére is és ott tartunk, hogy már itt sincs rossz vezetői döntés, csak félreértelmezett szándékok. Elképesztő.
Antonius
Mert ha nem tudod, akkor azt se állíthatod, hogy valami valóban bullshit vagy ténylegesen félreértelmezett szándék.
Attól, ha valahol, valaki hülye, még nem kell feltétlenül a politikához kapcsolódnia. A sportban sem. Jó sok hülye van nulla politikai kötődéssel. És sok nemhülye van politikai kötődéssel.
Sobri Jóska
már megint szavakat adnak a számba 😊 Én sose mondtam, hogy tudom, csak annyit, hogy azt érzem 😊 Nincs kristálygömböm, de véleményem igen.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Antonius

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
"Pálinger Katalin elismerte, hogy Kim Rasmussen hibázott a világbajnokságon, de a szövetség női szakágért felelős szakmai alelnöke kiáll a korábbi döntései mellett, és azt is elmondta, nem volt reális elvárás a legjobb nyolcba jutás, de megvolt az oka rá, hogy ezt kommunikálja."
 eurosport.hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/rasmussen-fonoke-szerint-hibazott-a-vb-n-a-dan-kapitany-de-nem-volt-realis-cel-a-legjobb-nyolc

Hát ez a legalja mindennek. Mintha én azt tanítanám, hogy Róma a világ közepe, majd amikor valaki megcáfol, hogy igazából már New York, akkor azt mondom, hogy ezt én is tudtam, csak kíváncsi voltam, hogy más is tudja-e....
Hiába na, mindig van lentebb...
Antonius
Hagyjuk már ezt a nem reális elvárást...
A VB előtt a bukik az ötödik-hatodik helyre tették a csapatot.
warr_b
Jaj, ne is mond. A másik nagy kedvencem pár napja az a mantra, hogy mi már Párizsra készülünk!
Mi van? 2 hete még kis túlzással azt se tudtuk, hol lesz 5 év múlva olimpia, mert minden Tokió körül forgott, most meg azt a kommunikációt olvasom egyre több helyen, hogy ez a fiatalítás azért volt, mert mi mennyire előrelátóak vagyunk.
Komolyan mondom, (nem akarok politizálni és előre is elnézést kérek attól, aki úgy érzi hogy beletiportam a lelkébe) egyre inkább azt érzem, hogy a propagandisztikus sajtóhang egyre durvábban leszivárog a sportélet szintjére is és ott tartunk, hogy már itt sincs rossz vezetői döntés, csak félreértelmezett szándékok. Elképesztő.
Antonius
Khm. Fidesz. Kocsis Matí. Mivan?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
"Pálinger Katalin elismerte, hogy Kim Rasmussen hibázott a világbajnokságon, de a szövetség női szakágért felelős szakmai alelnöke kiáll a korábbi döntései mellett, és azt is elmondta, nem volt reális elvárás a legjobb nyolcba jutás, de megvolt az oka rá, hogy ezt kommunikálja."
 eurosport.hosszabbitas.hu/csapat/kezilabda/rasmussen-fonoke-szerint-hibazott-a-vb-n-a-dan-kapitany-de-nem-volt-realis-cel-a-legjobb-nyolc

Hát ez a legalja mindennek. Mintha én azt tanítanám, hogy Róma a világ közepe, majd amikor valaki megcáfol, hogy igazából már New York, akkor azt mondom, hogy ezt én is tudtam, csak kíváncsi voltam, hogy más is tudja-e....
Antonius
warr_b
Jaj, ne is mond. A másik nagy kedvencem pár napja az a mantra, hogy mi már Párizsra készülünk!
Mi van? 2 hete még kis túlzással azt se tudtuk, hol lesz 5 év múlva olimpia, mert minden Tokió körül forgott, most meg azt a kommunikációt olvasom egyre több helyen, hogy ez a fiatalítás azért volt, mert mi mennyire előrelátóak vagyunk.
Komolyan mondom, (nem akarok politizálni és előre is elnézést kérek attól, aki úgy érzi hogy beletiportam a lelkébe) egyre inkább azt érzem, hogy a propagandisztikus sajtóhang egyre durvábban leszivárog a sportélet szintjére is és ott tartunk, hogy már itt sincs rossz vezetői döntés, csak félreértelmezett szándékok. Elképesztő.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Egy olyan szakág, ahol még egy kókler Mocsai tevékenykedhet vagy megszólalhat egyáltalán, mit vársz?
#JC6
Mocsai nem kókler, egyszerűen idős és elment mellette a sportág. Az a tudás ami neki van az top3 a világon, csak jobb helyeken ezt a modern kori impulzosokkal egyesítik, felhasználják és hasznosítják nem pedig külön entitásként hagyják garázdálkodni.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve

Antonius