Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 9 éve
Dusebajevvel szerintem megfogtuk isten lábát. Végre egy normális edző. Bodó Ricsiből pedig nagyon nagy játékos lesz.SchleckEzzel a szerencsétlen Németh Andrással összehasonlítva nagyon szomorú a helyzet a magyar edzőkre nézve...
több mint 9 éve
Dusebajevvel szerintem megfogtuk isten lábát. Végre egy normális edző. Bodó Ricsiből pedig nagyon nagy játékos lesz.
több mint 9 éve
Sulic egy dolog, de ortega az egész meccset végig szurkolta, várta, hogy egyszercsak majd működni fog ami addig sem ment...peachMit csináljon? Sajnos több esély van rá, hogy Ilic a 10. lövése során ráérezzen a ritmusra, mint hogy Jamaali hirtelen megtanuljon kézilabdázni.
több mint 9 éve
money time! elfogytunk sajnos...
lehet persze a kapusteljesítményeket hozni de sztem nem azon múlott!
szépen lépjük a szinteket az évek során! ( final four, majd stabil final four , most m döntő is)
de egy ilyen erős keret ellen egy fontos meccs másnapján még kevesek voltunk...
több mint 9 éve
Sulic egy dolog, de ortega az egész meccset végig szurkolta, várta, hogy egyszercsak majd működni fog ami addig sem ment...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Suliccal pontosan az történt mint az orosz csajokkal a női döntőben. Ő a verekedésből él, ha van egy normális bírópáros, aki ezt nem hagyja, akkor köze nincs a felső kategóriás kézilabdához.HanniEngem csak az idegesít hogy Nilson nem volt rossz, mért kellett ennyire erőltetni főleg támadásban...
több mint 9 éve
Suliccal pontosan az történt mint az orosz csajokkal a női döntőben. Ő a verekedésből él, ha van egy normális bírópáros, aki ezt nem hagyja, akkor köze nincs a felső kategóriás kézilabdához.
több mint 9 éve
Sajnos Sulic és Ilics is nagyon vakon van. Regetwg hibájukat egy ideig Laci tudta ellensúlyozni, de ennyi hibával nem lehet BL döntőt nyerni ez ellen a Barca ellen.Azért szép volt!
több mint 9 éve
Sulicot nem kéne picit pihentetni? Nagyon nem az ő meccse...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Mondjuk elővehetnének egy színes labdát, mert aki nem tudja hd-ban nézni konkrétan nem látja normálisan a meccset...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
azt mondja a királyi, hogy a Duna I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Mert a Digi fizetett érte??? Ezt a sírást soha sem értettem...
több mint 9 éve
Jé tudnak még valami értelmeset is húzni, ehhez elvileg könnyebben van stream is:www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bl-a-duna-tv-is-eloben-kozvetiti-a-dontot-2416859
Hajrá Veszprém!!!!!! (bármennyire is szeretem a Barcát 😀)
több mint 9 éve
kösz!erre a meccsre ez tök jó lett volna, de végül esélyem sem volt megnézni...😕tudja valaki hogy esetleg adja idén a köztévé a final four Veszprém meccseit?Nem adja sajna. (Vagy látva a bajnoki döntők színvonalas közvetítését, annyira nem is sajna.)
a tv műsorokban nem találtam , de ért már ilyen téren meglepetés...
kényelmesebb lenne itthonról , de ha muszáj akkor elmennék valahováyooker
Ha nincs digid, akkor ez az egyetlen normális minőségű otthoni opció: www.digisport.hu/live_matches/elo_kozvetitesek/
Nem kevés a 600 Ft/meccs mondjuk.Schleck
holnap viszont mindenképp szakítok rá időt !
több mint 9 éve
hát, gratula.és holnap szeretnék egy még nagyobbat gratulálni 😊
több mint 9 éve
Vagy irany kölnJanekJaja, 90-ért még láttam tegnap eladó jegyet.
több mint 9 éve
tudja valaki hogy esetleg adja idén a köztévé a final four Veszprém meccseit?Nem adja sajna. (Vagy látva a bajnoki döntők színvonalas közvetítését, annyira nem is sajna.)
a tv műsorokban nem találtam , de ért már ilyen téren meglepetés...
kényelmesebb lenne itthonról , de ha muszáj akkor elmennék valahováyooker
Ha nincs digid, akkor ez az egyetlen normális minőségű otthoni opció: www.digisport.hu/live_matches/elo_kozvetitesek/
Nem kevés a 600 Ft/meccs mondjuk.
több mint 9 éve
tudja valaki hogy esetleg adja idén a köztévé a final four Veszprém meccseit?a tv műsorokban nem találtam , de ért már ilyen téren meglepetés...
kényelmesebb lenne itthonról , de ha muszáj akkor elmennék valahová
több mint 9 éve
sport.hir24.hu/kezilabda/2015/05/21/nagy-laci-igy-lovetett-golt-vadkertivel/Ez azért szép volt Lacitól!
több mint 9 éve
Igeeeeeeeeeeeen. Remèljük jövöre fociban is összejön!!!!!
több mint 9 éve
Most hallottam a jéghoki meccsen. Ez azért eléggé wtf!