Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem mintha a pénz számítana itt, ta(h)o falván...Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303Rasmussen példájából kéne tanulnia a szövetségnek. Egy seggel egy lovat.
Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
gabokocka
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303Parrondo egy iskola, hasonló a rendszerük és edzői kvalitásban sincs köztük sztem lényeges különbség. Ha váltani kellett sztem okosan csinálták az egyiptomiak, Parrondo tudja folytatni Davis munkáját.
Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
gabokocka

Madden hates me.
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
persze baszki ezüstök után idén megnyernénk a BLt, amikor a szeged oda-vissza szopat, ezt a muníciót nem engedhetjük meg 😀Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.Nem baj, legalább könnyebb dolga lesz a veszprémnek.
Toca
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.Nem baj, legalább könnyebb dolga lesz a veszprémnek.
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.
több mint 6 éve
Jövőre úgy is csődbe megy ez a mocskos Balkáni bandaMár most csődbe ment gyakorlatilag.
Atik15

Madden hates me.
több mint 6 éve
Jövőre úgy is csődbe megy ez a mocskos Balkáni banda
több mint 6 éve
ha a 2 közül csak az egyik nincs akkor megvan az F4Rohadtul szánalmas ez a nyomorék vardar, remélem a 4s döntőben 20l verik őket mind a két meccsen.Mondjuk ettől meg nem kellett volna kétszer 10 perc alatt nullára írnia magát a Szegednek mindkét meccsen...
dande
somoskovig
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Rohadtul szánalmas ez a nyomorék vardar, remélem a 4s döntőben 20l verik őket mind a két meccsen.Mondjuk ettől meg nem kellett volna kétszer 10 perc alatt nullára írnia magát a Szegednek mindkét meccsen...
dande
több mint 6 éve
kár érte, megint volt egy 5-8 perces fagyás, ha az nincs lett volna esélyha sikerül építeni és előrelépni innen akkor jövőre lehet merészebbet álmodni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Szerencse, h megszünnek a f*szba.
több mint 6 éve
Rohadtul szánalmas ez a nyomorék vardar, remélem a 4s döntőben 20l verik őket mind a két meccsen.
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Én csak azt mondom, a PSG is állt -10 után továbbjutásra. Okosan kell a másodikban is játszani és nem elhinni, h innen már meg lesz a továbbjutás.
több mint 6 éve
Fújják le!!! Remélem összejön a csoda!!! Eddig +9!
több mint 6 éve
dawyd728
4 040
Mikkel Hansen 😀😀😀 Nem tudom mikor volt életében -1 ember.
Ez a kirgiz pedig csak elrontotta a PSG továbbjutást, pedig úgy az 50. perc környékén egy fabadkát nem adtam volna érte.
több mint 6 éve
Az egész évben stabil Szeged a legrosszabbkor játszik a legrosszabbul...Azért betehetsz te 20e németet egy csarnokba, akkor is a Balkánon 5e ember jobb hangulatot csinál!
több mint 6 éve
Pszichésen nem bírták
több mint 6 éve
Ez a hülye Borsos bemondja hogy a reális a 2 gól lenne..pfff
több mint 6 éve
Szorul a pick nagyon..remelem nem esnek szét teljesen a végére
több mint 6 éve
Na a Veszprém odatette magàt.Mikor a szpíker +5-nél azt mondta, hogy most már nem lehet olyan eredmény ami rossz a Veszprémnek, majdnem megőrültem! Kéziben simán vissza lehet jönni egy-két gólra, az meg már x-nek felel meg. Ha a Veszprém így tolná itthon is...
Holnap pedig hajrá Szeged!
Fattyu
Remélem holnap a Szeged nem tojik be a Balkánon. Kéne már 2 magyar az FF-be!