Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
hatosfal nem fog szakérteni? tudtok erről vmit? szívesen olvastam a cikkeket onnan!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Sport tévét sem értem, nem igaz h nem tűnik fel nekik, hogy borsos halkan, érthetetlenül csak motyog a mikrofonba...rohadt idegesìtő
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egyelőre a támadó játékunkat csak knézy tudja alulmúlni. Fogalma nincs erről a játékról...peachÉs még idegesítően ööözik is.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Egyelőre a támadó játékunkat csak knézy tudja alulmúlni. Fogalma nincs erről a játékról...
több mint 10 éve
Jók vagyunk!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
biztos adja.spanyolban elek.Egyszerubb most a tvben nezni mint laptopon.Eleg gyengen kezdtunk.😕
több mint 10 éve
jah akkoe oké 😊nem közvetíti egyik adó sem? szégyenTocaM1 csak adjaVito
több mint 10 éve
nem közvetíti egyik adó sem? szégyenTocaM1 csak adja
több mint 10 éve
nem közvetíti egyik adó sem? szégyen
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
hatalmas jo erzes lesz spanyol kommentarral nezni a spanyol-magyart.😀
több mint 10 éve
és az agyatlan mocsai nem jelöli a keretbe Zdolikot.gratulálok.
több mint 10 éve
bezony, de a kolléga már megelőzött.index.hu/kulfold/2014/01/07/csalassal_vadoljak_a_spanyol_kiraly_lanyat/Csak én nem értem mért Kézis hír? 😀Toca
hoppáslowmotion
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/I%C3%B1aki_Urdangarin,_Duke_of_Palma_de_Mallorca#Sports_careerindex.hu/kulfold/2014/01/07/csalassal_vadoljak_a_spanyol_kiraly_lanyat/Csak én nem értem mért Kézis hír? 😀Toca
hoppáslowmotion
több mint 10 éve
index.hu/kulfold/2014/01/07/csalassal_vadoljak_a_spanyol_kiraly_lanyat/Csak én nem értem mért Kézis hír? 😀
hoppáslowmotion
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Semmi komment Provident kupára? 😀HanniDe. Császárnak menő a playoff szakálla.
több mint 10 éve
Semmi komment Provident kupára? 😀
több mint 10 éve
veszprém>Magyarország.Jobb is így,legalább játszhat valami fiatal helyette.
több mint 10 éve
Azért a Veszprém vezetése elmehet a faszba. Miért nem lehetett Lacit pihentetni a teljesen lényegtelen évvégi bajnoki meccseken?
több mint 10 éve
Az U13-as Budapest-bajnokság, kis Mocsai legutóbb akkor tudott szerintem egy versenyen 4-5 normális meccset lehozni zsinórban... 😀Ez sem igaz, mikor nem volt lati mert éppen hisztizett, akkor két versenyen is a csapat egyik legjobbja volt mocsai, meccsenként megdobta az 5-6 gólját+védekezésben is jó volt. csakhát lati mögött ez nyìlván nem jön ki....Melyik világverseny volt ez, lehet pont lemaradtam róla 😀Toca
Am csoprtból első három megy tovább ugyi?peach
több mint 10 éve
Ez sem igaz, mikor nem volt lati mert éppen hisztizett, akkor két versenyen is a csapat egyik legjobbja volt mocsai, meccsenként megdobta az 5-6 gólját+védekezésben is jó volt. csakhát lati mögött ez nyìlván nem jön ki....Melyik világverseny volt ez, lehet pont lemaradtam róla 😀
Am csoprtból első három megy tovább ugyi?peach
több mint 10 éve
Ez sem igaz, mikor nem volt lati mert éppen hisztizett, akkor két versenyen is a csapat egyik legjobbja volt mocsai, meccsenként megdobta az 5-6 gólját+védekezésben is jó volt. csakhát lati mögött ez nyìlván nem jön ki....Am csoprtból első három megy tovább ugyi?
több mint 10 éve
Nagy Laci sérülése miatt Mocsai az MKB-ban. Szvsz a leginkább túlértékelt magyar játékos aki eddig semmit nem mutatott mikor kellett volna...
több mint 10 éve
konkrétan gyógyìthatatlanná nyilvánìtották az orvosai... 😕
több mint 10 éve
Jó lenne, ha KEB ebből is fel tudna épülni, de sajnos az esélyei szerintem nem túl jók erre. Rohadt rák!