Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez a norvég kézilabda brutális.Meglepetés lenne ha nem ők nyernék meg a VB-t (most ezt nem a mai meccs eddigi játéka, alakulása miatt mondom, hanem úgy általában).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Lehiggadva:1. Röhej, hogy mennyire nincsenek szélsőink, és azok is lassúak
2. Kapusposzton is 2 lassított felvétel
3. Az OT-ben nem volt kb 2 támadás amikor ugyanazokkal az emberekkel toltunk volna végig, ráadásul Tomori is egyszer itt, egyszer ott volt
4. Görge: a világ legjobbja??? Szépen visszahozta a brazilokat az OT-ben 2 labdaeladásával
Kova labdavezetése meg számomra a felfoghatatlan kategória. Addig a pályára nem engedek senkit míg nem tud labdát vezetni, nemhogy így ellépje.
Tudom, hogy már leírtátok, de muszáj nekem is kiirni a feszkót😊
több mint 10 éve
Ez van, de a baj ennél sokkal nagyobb sajnos azt látom. Következő néhány évben készülhetünk, hogy ennek is örülni kell. Mert utánpótlás tényleg nincs, vagy jól rejtőznek. Szép és jó a Győr BL győzelme, főleg légiósokkal. Örülök neki szó se róla, de milyen áron? Erőn felül teljesítettek eddig is a magyarok, de szép lassan meztelen lesz a királynő, A király (férfi kézi) már régen az, Bár talán ott esetleg elindul valami.
több mint 10 éve
Nem tudom ki nyilatkozik most éppen, de hogy az első mondat, hogy a játékvezetői felfogás felőrölt minket, engem kicsit felbaszott...
több mint 10 éve
Mondjuk nem tudom mivolt Görbével de utolsó 15 percben pályán sem volt. Ami igazán fájó.
több mint 10 éve
A lengyelek is az elődöntőbe jutottak. Mi van itt?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
A korábban említett nevek jogos dicsérete mellett nekem Cifra játéka is különösen tetszett ma, mert a kapus mellett a beállós poszt volt lyukas eddig.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Az a baj, hogy annyi hiányposztunk van, mint az állat. Még mindig Vérten és Kovacsicz a két szélső, nincs balkezes lövő csak Soós, nincs klasszis kapus, Herr és Kiss is cserének jó egy Pálinger mögé, de nincs Pálinger. Czifra ma jó volt, de ő sem klasszis kaliber, és így is egy lépésre voltunk az elődöntőtől, úgy hogy Hajdu a HC.Sztem ez jó szereplés, ami viszont aggasztó, hogy nincs megfelelő utánpótlás.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Kurva idegesìtő volt ja herr egyszer védett szélről, nevetséges volt jópár kapott gólunk...am. van valami fiatal kapus akiből egy-két éven belül jó kapus lesz? Kati óta ez nagy hiányposzt, nekem is az jutott eszembe h vele 5el nyertünk volna 60 perc alatt, v legkésőbb az első OTban...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Tomorit sajnálom, végkimerülésig tolta a csapat szekerét. Görbe meg valszeg nem bírta nem is ment neki, de egy Bulath-Triscsuk-Szucsánszky trióval támadni az utolsó 2 percben ez Hajdú legnagyobb faszsága volt.
A 2 Kova döntőhelyzetben elhagyott labdája kinyírt minket. De meghaltunk a pályán és én ezt becsülöm.
Senki nem mer bemenni vagy ellőni távolról, Bulath is mekkora gólt tud akasztani nem döntő helyzetben...
Dühítő. Mert a brazilok a második félidőben csak kb a hibáinkból éltek. Az a labdavezetés megáááááá.
több mint 10 éve
Ha lenne normális kapusunk öttel nyerünk. Cimbalomszögből, meg kígyótérről kaptunk 10 gólt.
több mint 10 éve
Azért a fikázások közt jegyezzük meg, így ki lehet kapni, megdöglöttek a pályán, nem jött össze.gabokockaTökéletesen egyetértek.
több mint 10 éve
sajnos egy agyonnyert meccset buktunk el,sajnálom a lányokat,jól küzdöttek így ki lehet kapni.
több mint 10 éve
Hülye meccs, ami még túlzottan szép sem volt, ez a brazil csapat nem volt túl szimpatikus eddig sem, de sajnos tényleg jól jöttek ki a kritikus helyzetekből.
több mint 10 éve
Egy többször megnyert meccset így elbukni, baromi dühítő....
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Azért a fikázások közt jegyezzük meg, így ki lehet kapni, megdöglöttek a pályán, nem jött össze.
több mint 10 éve
Idióta nők!!! Görbével az élen!Egy női válogatottnak szégyen, hogy a labdavezetés ekkora hiányosságot okozzon.
Botrányosan színvonaltalan meccs volt amúgy!
több mint 10 éve
Várható volt sajnos annyit balfaszkodtunk...azért szép volt csajok! Hajdu meg egy fasz...
több mint 10 éve
Game Over.
több mint 10 éve
Görbe és Tomori nélkül a játékunk egy 0. Mindenki fosik lőni, csak akkor lőnek amikor már mindegy ezvan.
több mint 10 éve
Herr vazze, nők
több mint 10 éve
Na most van baj. 😕
több mint 10 éve
Bulath mit keres fent?
több mint 10 éve
3. lépés az OTban...pff...