Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 298 — NFL bracket champion '26
Nyilván, de szvsz egyszerűbb kamu megbízásokat adni haveri cégeknek vagy tanácsadókat felvenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 365 — Keep pounding
Nem tudom hogy van megoldva, de abban szinte biztos vagyok, hogy x keret edzőre, x 70%-a megy az edzőnek, 30% meg sógor koma jóbaraté. Hogy visszaosztás, kamu papírok, vagy mi van mögötte nem tudom, de tutira visznek haza olyan lovettát, amit nem kéne.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.
peach
Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
empty taxi
Pont ellenkezőleg, még lehetne pénzt visszacsorgatni, mosni, eltüntetni, csodálkozom, hogy nem neveznek ki legalább 6 szövkapot.
gabokocka
Szted Rasmussen visszaoszt?

Madden hates me.
több mint 7 éve
Én sem értem teljesen, hogy miért erőlteti a fidesz ezt a veszprém hc legyen a szöv kapitány is dolgot folyamatosan... mondjuk csoknyainál bárki jobb.
peach
Eggyel több sztáredzőnek kellene sztárfizut adni, gyanítom egy mellékállású szöv. kap. olcsóbb.
empty taxi
Pont ellenkezőleg, még lehetne pénzt visszacsorgatni, mosni, eltüntetni, csodálkozom, hogy nem neveznek ki legalább 6 szövkapot.

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 885 — a new hope (again)
peach
empty taxi
Nem mintha a pénz számítana itt, ta(h)o falván...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
peach

Madden hates me.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 885 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
dawyd728 4 217
 m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303

Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
gabokocka
Rasmussen példájából kéne tanulnia a szövetségnek. Egy seggel egy lovat.
több mint 7 éve
 m.nemzetisport.hu/kezilabda/kezilabda-mar-nem-davis-az-egyiptomi-kapitany-2699303

Nem lennék meglepve, ha nyártól itt lenne kapitány a Veszprém mellett. Egyszer csak beletalálunk. Mondjuk most a legfontosabb az volna, hogy megnyerje Egyiptom az Afrika kupát, szóval lehet mégse annyira jó, hogy váltanak...
gabokocka
Parrondo egy iskola, hasonló a rendszerük és edzői kvalitásban sincs köztük sztem lényeges különbség. Ha váltani kellett sztem okosan csinálták az egyiptomiak, Parrondo tudja folytatni Davis munkáját.

Madden hates me.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.
Toca
Nem baj, legalább könnyebb dolga lesz a veszprémnek.
eaglesmcnabb
persze baszki ezüstök után idén megnyernénk a BLt, amikor a szeged oda-vissza szopat, ezt a muníciót nem engedhetjük meg 😀

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Az ok de ez megint olyan hogy lehet csődbe megy, de ettől még a Szeged bukta az ff-et.
Toca
Nem baj, legalább könnyebb dolga lesz a veszprémnek.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 579 — Vikings fan
több mint 7 éve
Jövőre úgy is csődbe megy ez a mocskos Balkáni banda
Atik15
Már most csődbe ment gyakorlatilag.

Madden hates me.
több mint 7 éve
Atik15 Carolina Panthers LSU Tigers 195
Jövőre úgy is csődbe megy ez a mocskos Balkáni banda
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 210 — The Mathematician
Rohadtul szánalmas ez a nyomorék vardar, remélem a 4s döntőben 20l verik őket mind a két meccsen.
dande
Mondjuk ettől meg nem kellett volna kétszer 10 perc alatt nullára írnia magát a Szegednek mindkét meccsen...
somoskovig
ha a 2 közül csak az egyik nincs akkor megvan az F4

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 491 — Chiefs GM
Rohadtul szánalmas ez a nyomorék vardar, remélem a 4s döntőben 20l verik őket mind a két meccsen.
dande
Mondjuk ettől meg nem kellett volna kétszer 10 perc alatt nullára írnia magát a Szegednek mindkét meccsen...

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 210 — The Mathematician
kár érte, megint volt egy 5-8 perces fagyás, ha az nincs lett volna esély
ha sikerül építeni és előrelépni innen akkor jövőre lehet merészebbet álmodni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dawyd728 4 217
Szerencse, h megszünnek a f*szba.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 968 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
dawyd728 4 217
Én csak azt mondom, a PSG is állt -10 után továbbjutásra. Okosan kell a másodikban is játszani és nem elhinni, h innen már meg lesz a továbbjutás.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
Fújják le!!! Remélem összejön a csoda!!! Eddig +9!
több mint 7 éve
dawyd728 4 217
Mikkel Hansen 😀😀😀
Nem tudom mikor volt életében -1 ember.
Ez a kirgiz pedig csak elrontotta a PSG továbbjutást, pedig úgy az 50. perc környékén egy fabadkát nem adtam volna érte.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 557 — nabege2@yahoo.com
Az egész évben stabil Szeged a legrosszabbkor játszik a legrosszabbul...
Azért betehetsz te 20e németet egy csarnokba, akkor is a Balkánon 5e ember jobb hangulatot csinál!
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 508 — Ajmo Vatreni
Pszichésen nem bírták