Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Ma meg holnap rendezik a BalatonOpen Strandkézilabda tornát Keszthelyen. Élőben lehet nézni ezen a címen: www.ustream.tv/channel/balatonopen Nem HD minőség, egy pálya látszódik a háromból, de a lényeg ezen a pályán fog történni, főleg holnap. Aki pedig ott nyaral mindenképpen látogasson ki és nézze meg. 20 csapat (férfi és női) összesen 9 országból érkezett. Válogatott játékosok is a pályán, tehát a színvonal garantált.
Promóció Vége!
több mint 11 éve
atletico rip...akkor Aguinagalde is mehet Veszprémbe!Divatnem drukkoltam nekik sosem, de nagyon fájó a kézilabda társadalom számára egy ilyen csapat elvesztése 😕
jöhetnek a német vércsék, de Aguinagalde jöjjön csak Veszprémbe ahogy mondod 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
az ki lenne? LL Senior?Jaj, csak ezt ne, a magyar kézilabda Mészöly Kálmánja...Én a nagy öreg megmondó embert szeretném szövikapinak 😀Toca
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-hajdu-janos-potolhatja-bohn-kapitanyt-2259071somoskovig
több mint 11 éve
Jaj, csak ezt ne, a magyar kézilabda Mészöly Kálmánja...Én a nagy öreg megmondó embert szeretném szövikapinak 😀
www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-hajdu-janos-potolhatja-bohn-kapitanyt-2259071somoskovig
több mint 11 éve
Jaj, csak ezt ne, a magyar kézilabda Mészöly Kálmánja...www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-hajdu-janos-potolhatja-bohn-kapitanyt-2259071
több mint 11 éve
Christian Zeitz is aláírt Veszprémbe. Folynak a tárgyalások, hogy már idén jöhessen, mert csak 1 év múlva jár le a szerződése. 😊 😊
JT Daniels fan
több mint 11 éve
barca nem lesz gyenge Karabatic-al, és lehet Lazarov is.... 😊
|
több mint 11 éve
Csak érdekességképpen, hogy már a gyerekenél is mennek érdekes dolgok. Többi a video alatt.
több mint 11 éve
Na akkor hivatalos lett, hogy leigazolta a győr Bulatovic-ot. (jobbátlövő pipa)A szélső pótlására Bódi Bernadett érkezett vissza (jobbszélső félpipa)
Jó hír hogy Tervel még marad egy évet! És visszatér Hornyák Ági is szülés után.
több mint 11 éve
Na, végre!!!!!
több mint 11 éve
Hatalmas grat a lányoknak. Csodálatos győzelem volt. Hihetetlenül megérdemelték.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Gratulálok hihetetlen egy nap a számomra is OFF Topicban leírom miért csuda jó 😀)))
több mint 11 éve
Szép volt egészen a 2. félidő 10. percéig, mikor ráültünk az eredményre, félgőzzel kezdtek menni, és volt egy-két pillanat amikor úgy gondoltam, hogy itt még bajok lesznek.szerintem nem ültek rá az eredményre, egyszerűen elfogyott az energia, meg a fegyelem.
A Szegednek meg nem kellene Larholmhoz hasonló bust-ot hozni..Dodó
meg amikor Görbicz egy időre lement a pályáról, nem volt vezéregyéniség, volt egy hetes az elején meg egy jobbszélső gól (meg egy kapufa) hosszú ideig, aztán ennyi. Görbicz nélkül ez a csapat meghalt volna, mert fejben szétestek, hamar ellőtték a labdát, aztán amikor meg végigjátszották ziccerre, akkor elakadt a kapusban a labda, már kezdték azt hinnim hogy nem lehet gólt dobni a lárváknak.
azért sikerült, gratulálok a lányoknak, éppen időben ahhoz, hogy ne épüljön fel végleg a gátlás fala a fejekben. remélem, ez a válogatottban is lebont egy gátat a magyar lányokban, és végre elhiszik, hogy tudnak nyerni is.
több mint 11 éve
Abszolút igazad van.Görbicz és a Győr is világszínvonal.Mondjuk jobb lenne ha valóban Magyar csapat nyerné a BL-t,és nem olyan amiben játszik 4-5 Magyar.De hát ez van.Igy lehet eredményt elérni.utálom a győrt,utálom görbiczet,de gratuálok nekik!KennyLehet utálni Görbiczet, de továbbra is a világ egyik legjobbja, és ezt el kell ismerni. Én sem vagyok nagy fan, de basszus, ez tényleg sikersportág, amiben világszinten játszunk. A Fradi és a Győr is világszint, a Veszprém szintén (a Szeged közel van, jó csapat, de ott még kéne egy költségvetés duplázás kb. a sikerhez, kis túlzással). A válogatottban még van hova fejlődni, de szerintem 2-3 év, és ott is lesz érem valakinél.
Szóval szép volt lányok, reméljük jövőre is lesz miért izgulni.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Dodó
253
Szép volt egészen a 2. félidő 10. percéig, mikor ráültünk az eredményre, félgőzzel kezdtek menni, és volt egy-két pillanat amikor úgy gondoltam, hogy itt még bajok lesznek.A Szegednek meg nem kellene Larholmhoz hasonló bust-ot hozni..
több mint 11 éve
szép, sajnos nem láttam 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
utálom a győrt,utálom görbiczet,de gratuálok nekik!KennyLehet utálni Görbiczet, de továbbra is a világ egyik legjobbja, és ezt el kell ismerni. Én sem vagyok nagy fan, de basszus, ez tényleg sikersportág, amiben világszinten játszunk. A Fradi és a Győr is világszint, a Veszprém szintén (a Szeged közel van, jó csapat, de ott még kéne egy költségvetés duplázás kb. a sikerhez, kis túlzással). A válogatottban még van hova fejlődni, de szerintem 2-3 év, és ott is lesz érem valakinél.
Szóval szép volt lányok, reméljük jövőre is lesz miért izgulni.
több mint 11 éve
utálom a győrt,utálom görbiczet,de gratuálok nekik!
több mint 11 éve
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN!!!!!
több mint 11 éve
Edding minden rendben, szenzációs az ETO!