Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tisztán látszott sajnos ott a szallagok is sérültek és erre fel írtam hogy nyeek annak a térdnek Elnézést ha félreérthető volt ! Szánt szándékkal sportoloként soha senkinek nem k8vanok serulestEzt nem rooszindulatbl írtam sajnálom én is ! Csak tényt állapitottam megNyekkkk annak a térdnek!Na megérett valaki az első némításra.
Rózsa Sándor
Szép siker, király ez a válogatott, kell még egy kis tapasztalat és elitben lehetünk sokáig.
Toca
Rózsa Sándor
És innen kívánok Jobbulást neki !!!
több mint 7 éve
Szép volt, nagy skalp, még egyet kellett volna lőni, hogy szarabb helyzetben legyenek az oláhok. Ha a hollandok pontot szereznek, negyedikek, ha nem akkor ötödikek leszünk a csoportban, ha jól számolom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem rooszindulatbl írtam sajnálom én is ! Csak tényt állapitottam megNyekkkk annak a térdnek!Na megérett valaki az első némításra.
Rózsa Sándor
Szép siker, király ez a válogatott, kell még egy kis tapasztalat és elitben lehetünk sokáig.
Toca
több mint 7 éve
A holland meccset kellett volna nyerni, ha nem az első meccs az EB-n, szerintem meg is van... Kár érte...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Meg van bazdmeeeeeggg Szar románia Szép volt lányok RIA RIA HUNGÁRIA
több mint 7 éve
Nyekkkk annak a térdnek!Na megérett valaki az első némításra.
Rózsa Sándor
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Lakatos nem kellet volna lőni .... basszsu
több mint 7 éve
Minden szempontból jól néz ki a csapatunk!!!😂
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nyekkkk annak a térdnek!
több mint 7 éve
Húzzuk szorosabbra azt a védelmet csajok!!!! Ne adjuk ki!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nagyot megyünk.Nagyot ???? Az nem kifejezés😃
Kenny
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ott van védés mocskos romani
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ott van bazdmeeeeeggg belemenés 2 perc és Goóóllllllll
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kibaszott Pintea...hogy nem lehet lezúzni bazdmegNe idegeskedj jó lesz ez !!
petey
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Leszarom én nem úgy szocializálódtam vidéken !Igen is szeretek verekedni és amíg élek utálni fogom a bocskoros románokat akárki akármit mond !!
Útálunk téged szar romániaaaa!!!!!
Ahogy Bukarestben énekeltük a rántotthús zabálóknak!!!!
Hajrá lányok RIA RIA HUNGÁRIA!!!!!
több mint 7 éve
Faszom, tegnap játszottak a románok, erre úgy nézünk ki, mint akik helyettük játszottunk.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 413
Es a ketto hogy fugg ossze?😊Ma olvastam egy jó kommentet !!!!kínaiakkal nem játszunk 😊
Idézem:"engem a helyezés annyira nem is érdekel, de ezeket a sárga tet_veket azért kapjuk el! 😊 Hajrá Csajok!"
Szerintem ennyivel már minden jó érzésű Magyar szurkoló elégedett lenne 😊😊
Rózsa Sándor
ZoliMP!
Történelem volt előbb nem a sport!
NB2
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=ZsKxVaL4rtAMa olvastam egy jó kommentet !!!!kínaiakkal nem játszunk 😊
Idézem:"engem a helyezés annyira nem is érdekel, de ezeket a sárga tet_veket azért kapjuk el! 😊 Hajrá Csajok!"
Rózsa Sándor
ZoliMP!
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Ma olvastam egy jó kommentet !!!!kínaiakkal nem játszunk 😊
Rózsa Sándor
ZoliMP!
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 413
Ma olvastam egy jó kommentet !!!!Ahogy a foci topikban irtam, fel kene noni! Nem vagyok jo erzesu magyar ember mert inkabb legyunk elsok, de felolem kikaphatunk a romanoktol?!
Rózsa Sándor
Ha most nyerunk, milyen elegtetelt kapsz? Mitol lesz jobb az eleted? Hany roman ismerosod van akinek az orra ala tudod dorgolni? Olcsobb lesz a kenyer? Ingyen Edelyi szallasod lesz? Szerinted Romania nagy resze ejszakankent ki fog ulni az agyuk szelere, hogy jajj kezilabdaban kikaptunk, hany magyar csinalna ugyanezt?
Ruhellem azt a sok szar amit a sport kore -is- kitalaltak.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ma olvastam egy jó kommentet !!!!Idézem:"engem a helyezés annyira nem is érdekel, de ezeket a sárga tet_veket azért kapjuk el! 😊 Hajrá Csajok!"
több mint 7 éve
Akkor egyetlen egy esély van a továbbjutásra ha holnap verjük a románokat plusz a Norvégok vagy döntetlent játszanak vagy kikapnak????🤔 Más lehetőség nincs ugye ??De, van, ha 19-cel nyerünk, bármit lehet a többi meccsen, elődöntősök vagyunk 😀
Rózsa Sándor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
A norvégok kivégezték a hollandokat, így most már max. az 5. helyre van esélyünk.Sajnos a románok most elég jók.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.