Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
na mi van, a bírók megpróbálnak meccset csinálni a 8-2-ből?
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 209 — Egyéb témák lakó
Az idei Larvik sokkal gyengébb, mint a korábbi volt, és a Valcea is erősebb csapat. Leganger jóval maga felett játszott, míg mondjuk Amorim 2 góljánál azért tud ő többet. A Valcea ellen pont fordítva gondoltam, ott a kint meccs alapján az látszott, hogy még van bennük erő, ellenben a Győr ott nagyon jól játszott. Most úgy gondolom, hogy a Larvik most játszott jobban, és az ETO-ban van még tartalék. Reméljük jól gondolom, attól függetlenül, hogy nem vagyok egy nagy Győr fan, most már jót tenne a magyar sport egészének, egy BL győzelem.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
na innen hogy teszik majd izgalmassá a győri lányok a visszavágót..? 😛davemayer
simán. Valcea ellen is sikerült.slowmotion
A Larvik szívott otthon az elődöntőben 2vel. Ljubjanában nyertek 7el a visszavágón...

Mondjuk most már nyerjék ezt meg Görbéék. Nagyon kijárna már nekik. A másik döntőst 3ból 3adszor verik el, 2× idegenben.iktriad
Azt értem, de idén már 3x lett elverve a Larvik ráadásul a Valcea szerintem egy erősebb csapat.(volt)
Persze ha olyan szarul játszanak a győriek mint a Valcea ellen sokáig akkor a norvégok eldöntik
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
simán. Valcea ellen is sikerült.slowmotion
A Larvik szívott otthon az elődöntőben 2vel. Ljubjanában nyertek 7el a visszavágón...

Mondjuk most már nyerjék ezt meg Görbéék. Nagyon kijárna már nekik. A másik döntőst 3ból 3adszor verik el, 2× idegenben.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
simán. Valcea ellen is sikerült.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
na innen hogy teszik majd izgalmassá a győri lányok a visszavágót..? 😛

szép győzelem, nagy teljesítmény lehetett, remélem ezt megnyerik végre 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
 hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/29/Csalas/

Azért linkelem ide (bár gondolom sokan olvasták), hogy leírhassam: nyilván van benne igazság, és nyilvánvaló, hogy az EHF nem jótékonysági szervezet. De kérdem én: ezt tudjuk, tudtuk, és szerintem a magyar szövetség, a Veszprém vezetősége is tudta mindig is. Mire várunk, mire számítunk, miért nem próbálnak hatni az úgynevezett sportdiplomatáink? (Most azt hagyjuk is, hogy a MOB szerintem a legjobb példája a balfaszkodásnak, főleg Schmitt idejében, és mit is várok a "kisebb" szövetségektől)Gyurma Pappa
Azért mert mi egy szegény ország vagyunk, pötty piaccal. Ők meg (most éppen a németek) egy gazdag ország nagy piaccal. Tudom, hogy ez nagyon le van egyszerűsítve, de nem hiszem, hogy ez csak akarat és szándék kérdése. Bizonyára a másik oldal is össze tudna állítani egy hasonló ( na jó, jóval rövidebb) videót, de ezeknek a tévedéseknek egy része olyan szintű, ami számomra nem tudható be a véletlen/rossz nap számlájára.

Do your job
több mint 11 éve
 hatosfal.blog.nepsport.hu/archives/2013/04/29/Csalas/

Azért linkelem ide (bár gondolom sokan olvasták), hogy leírhassam: nyilván van benne igazság, és nyilvánvaló, hogy az EHF nem jótékonysági szervezet. De kérdem én: ezt tudjuk, tudtuk, és szerintem a magyar szövetség, a Veszprém vezetősége is tudta mindig is. Mire várunk, mire számítunk, miért nem próbálnak hatni az úgynevezett sportdiplomatáink? (Most azt hagyjuk is, hogy a MOB szerintem a legjobb példája a balfaszkodásnak, főleg Schmitt idejében, és mit is várok a "kisebb" szövetségektől)

több mint 11 éve
Sokadik elvesztett selejtező/döntő/tétmeccs sem elég ahhoz, hogy a magyar sportdiplomácia rájöjjön: változtatni kell, sokkal komolyabban kellene ezekhez a kérdésekhez hozzáállni. Csak ugye jön a mantra a pénzről és társairól. Nem akarok bírózni, nem mondom, hogy rajtuk ment el kizárólag, de tény, ha kapunk annyi hazai pályát, mint a Kiel odahaza, akkor meg lehetett volna a továbbjutás. Nem kaptunk, ez van.

A Kiel jobb csapat idén, ahogy Rajna is írta, de szerintem egyértelmű, hogy hol kell erősíteni, és ha Veszprém akar valamit, akkor majd meg is teszi a szükséges lépéseket.Gyurma Pappa
Bár alapvetően egyetértek, azért ma a bírók nem igazán segíthettek volna. A Kiel azért kapott akkora hazai pályát, mert éppen úgy álltak, hogy tönkre lesznek verve, ilyenkor könnyebb szívvel adják meg a bírók, amit nem szégyellnek. A Veszprém viszont továbbjutsra állt 45 percig, az utolsó 8 percben pedig meg is kapták a fújásokat, csak már késő volt. Nincs az a bíró és az a sportdiplomácia, ami veszprémi előnynél megfújja a hazai pályát.Rajna
Ez hülyeség amikor 2-vel mentünk még sorozatban 3 kamu ítélet is volt. Nem végig fújták őket, de most is és az előző meccsen is 3-4 ítélettel változtatták meg a meccs képét. Persze lehetett volna erősebb az MKB meg a végére elfáradtak és kijött a padok közti különbség, de sose értettem mért meg mindig egy nagyobb csapatot még a bíróknak is fújni. És ezek a bohócságok amilyen színeszkedést letoltak a Kieliek mintha Barca meccset látnék fociban...
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Sokadik elvesztett selejtező/döntő/tétmeccs sem elég ahhoz, hogy a magyar sportdiplomácia rájöjjön: változtatni kell, sokkal komolyabban kellene ezekhez a kérdésekhez hozzáállni. Csak ugye jön a mantra a pénzről és társairól. Nem akarok bírózni, nem mondom, hogy rajtuk ment el kizárólag, de tény, ha kapunk annyi hazai pályát, mint a Kiel odahaza, akkor meg lehetett volna a továbbjutás. Nem kaptunk, ez van.

A Kiel jobb csapat idén, ahogy Rajna is írta, de szerintem egyértelmű, hogy hol kell erősíteni, és ha Veszprém akar valamit, akkor majd meg is teszi a szükséges lépéseket.Gyurma Pappa
Bár alapvetően egyetértek, azért ma a bírók nem igazán segíthettek volna. A Kiel azért kapott akkora hazai pályát, mert éppen úgy álltak, hogy tönkre lesznek verve, ilyenkor könnyebb szívvel adják meg a bírók, amit nem szégyellnek. A Veszprém viszont továbbjutsra állt 45 percig, az utolsó 8 percben pedig meg is kapták a fújásokat, csak már késő volt. Nincs az a bíró és az a sportdiplomácia, ami veszprémi előnynél megfújja a hazai pályát.

több mint 11 éve

A Kiel jobb csapat idén, ahogy Rajna is írta, de szerintem egyértelmű, hogy hol kell erősíteni, és ha Veszprém akar valamit, akkor majd meg is teszi a szükséges lépéseket.

több mint 11 éve
Szeretném kérni hogy az EHF-et és a bírói testületet , valamint a színészgárdát Kielből tajarodjon a mocskos életbe. Köszönöm
Ez a Veszprém nem tudom mit kéne hogy letegyen hogy ne ugyanúgy szopassák őket mint 4 éve kb folyamatosan. 😕Toca
A Kielt is szopatják, ha a sorsolásra érted, nekik talán még durvább a helyzetük, mint a Veszprémnek, csak olyan nagyon nem számít náluk.

Amúgy ez abszolút nem gáz, két góllal kikapni összessítésben a Kieltől heroikus dolog. Nem szabad elfelejteni, hogy bár tényleg jó ez a Veszprém, három olyan poszt van, ahol a kieli csere nem lenne kezdő náluk: kapus, balszélső, jobbátlövő. És ezekn a posztokon sem jobb a Veszprém. El lehet mondani, hogy idén a BLben egyedül a Kiel tudott nyerni a Veszprém ellen, ezt senki más nem fogja tudni elmondani magáról.

több mint 11 éve
Szeretném kérni hogy az EHF-et és a bírói testületet , valamint a színészgárdát Kielből tajarodjon a mocskos életbe. Köszönöm
Ez a Veszprém nem tudom mit kéne hogy letegyen hogy ne ugyanúgy szopassák őket mint 4 éve kb folyamatosan. 😕
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Császárnak ma egyébként egyszer sem jutott eszébe, hogy neki bármit is kell tenni ezért a győzelemért. Ahogy megállt most itt az utolsó támadásnál az egészen nevetséges volt.

több mint 11 éve
Azért Egri Viktornak sem kell mindent elhinni, neki is el tud szállni könnyen az agya, onnantól pedig kb. semmit nem ítél meg reálisan.
Az tény, hogy amikor kellett, a bírók megfújták a Kielt, ezzel pont kizökkentve a Veszprémet. Ezen és a szerencsén múlott ez a vereség szerintem, amúgy nagyjából egyszintű a két csapat.

több mint 11 éve
én nem értek annyira a kézilabdához és a szabálytalanságok megítéléséhez, de úgy látom ez a 2 sárgában sem vágja a dolgokatHabi
"érdekes felfogásban vezetik a találkozót"

ez elment sztem 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
én nem értek annyira a kézilabdához és a szabálytalanságok megítéléséhez, de úgy látom ez a 2 sárgában sem vágja a dolgokat

JT Daniels fan
több mint 11 éve
5-1-el kezdeni, szép!
na már 5-4, szép...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem volt ezzel baj, azért nem volt reális a 6 gólos előny. -1 az semmi, jó lesz ez itthon.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Azért az egy gólos hátrány nem olyan rossz, bár a második félidő eleje miatt kicsit rossz a szám íze.
Tényleg ennyi hazai pályát kaphatunk mi is...
A szélsőink nem voltak jók és ez is probléma volt, valamint a hülye lufi kiállítások.
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Sportszerű leszek. Ne kapjunk nagyobb hazai pályát a visszavágón, csak amennyit a Kiel kapott.
Grat a Veszprémnek óriásit harcoltak.

Do your job
több mint 11 éve
Tudják a bírók, hogy mivel lehet elcsalni a meccset. Ki kell küldeni NL-t...

több mint 11 éve
Nagy Laci brutálisan nagyot játszik. 😊Schleck
Ht az elején szerintem elég gyengus volt támadásban, de most már belejött 😊

több mint 11 éve
Nagy Laci brutálisan nagyot játszik. 😊

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Látszik, hogy nem tudjátok milyen jó érzés amikor a kisfiatok teljes szeretetből a hátatokat masszírozza 😀 (s most hessegessünk el ha lehet minden pedofíliára meg stb-re utaló gondolatot, ami megszületik ha írtam volna ezt a felhívást ha nem 😉)