Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 10 éve
Csórikám, ilyenkor olyan jó lenne, ha történne csoda, mint a filmekben, de sajna az élet nem ilyen.... 😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A NŐI KÉZILABDA-VB ALL STAR-CSAPATAGörbicz negyediik vébéjén negyedszer van az All-Star csapatban? Gratula neki.
Kapus: Barbara Arenhart (brazil)
Jobbszélső: Vu Szun Hi (dél-koreai)
Jobbátlövő: Susann Müller (német)
Irányító: Görbicz Anita
Beálló: Dragan Cvijics (szerb)
Balátlövő: Szanja Damnjanovics (szerb)
Balszélső: Maria Fisker (dán)
A torna legjobb játékosa: Eduarda Amorim (brazil)
Csak ennyire nevetséges az IHF, atya ég. 😀Schleck
több mint 10 éve
Pár éve, évtizede még néztem női kézilabdát, azóta kikerült ez a sportág a perifériára nálam, de akkoriban Brazília a kézitérképen nem volt még.Meg a riói rendezésen felbuzdulva egy komplett sorukat benevezték a bajnokok ligájába Hypo néven (asszem 6 vagy 7 válogatott játékouk játszik ott). Így megvan a normális ellenfelek elleni edződés, ráadásul a csapat magja egy klubban játszva még jobban össze is szokhat az átlagnál.
Tudja valaki, hogy lettek a semmiből világbajnokok?
Ráadásul veretlenül.
Ami nem azért elég markáns teljesítmény. (Ugye egyszer minket, kétszer-kétszer Szerbiát és Dániát verték meg a nagyobb kézinemzetek közül. Most az algérokat, japánokat, kínaiakat, hollandokat olybá veszem, hogy ergyák.)
Honnan keveredtek elő?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Pár éve, évtizede még néztem női kézilabdát, azóta kikerült ez a sportág a perifériára nálam, de akkoriban Brazília a kézitérképen nem volt még.többször voltak ők már tűz közelben elmúlt világeseményeken , de fejben még nem voltak annyira erősek mint most!
Tudja valaki, hogy lettek a semmiből világbajnokok?
Ráadásul veretlenül.
Ami nem azért elég markáns teljesítmény. (Ugye egyszer minket, kétszer-kétszer Szerbiát és Dániát verték meg a nagyobb kézinemzetek közül. Most az algérokat, japánokat, kínaiakat, hollandokat olybá veszem, hogy ergyák.)
Honnan keveredtek elő?Sobri Jóska
amúgy meg hogy milyen jó adottságokkal rendelkeznek a labdasportokhoz (lásd foci , röpi , kosár ) nem kell ecsetelni
+ külföldi szakvezetők akik meg nyomják a taktikát és a fegyelmezettséget orrba-szájba itt az eredmény!
az látszik hogy az a fajta kőkemény de még nem durva védekezés amit a szerbek bemutattak a második félidőben az nem
tetszik nekik, ezzel megfoghatóak, de aki a szerbeket veri (fejben) hazai pályán az nem vitás hogy megérdemli a győzelmet!!
több mint 10 éve
Pár éve, évtizede még néztem női kézilabdát, azóta kikerült ez a sportág a perifériára nálam, de akkoriban Brazília a kézitérképen nem volt még.Tudja valaki, hogy lettek a semmiből világbajnokok?
Ráadásul veretlenül.
Honnan keveredtek elő?
több mint 10 éve
A NŐI KÉZILABDA-VB ALL STAR-CSAPATAKapus: Barbara Arenhart (brazil)
Jobbszélső: Vu Szun Hi (dél-koreai)
Jobbátlövő: Susann Müller (német)
Irányító: Görbicz Anita
Beálló: Dragan Cvijics (szerb)
Balátlövő: Szanja Damnjanovics (szerb)
Balszélső: Maria Fisker (dán)
A torna legjobb játékosa: Eduarda Amorim (brazil)
Csak ennyire nevetséges az IHF, atya ég. 😀
több mint 10 éve
Nah ezt jól elbasz*ák a szerbek, ilyen gyengén játszani egy vb döntőben....megérdemlik a brazilok szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Brazilia világbajnok😊 És mi kiejthettük volna őket...A döntőben korrekt bíráskodást kaptak, hullámzó játékkal nyertek, bár 16-11 után azért szétestek. A szerbek egy picit túlizgulták?
több mint 10 éve
pedig tetszik, nem tetszik, kb 90% hogy ezzel a kerettel futunk neki jövőre is.peteyNem olyan rossz ez a keret. De Zácsik sérüléssel bajlódott, nem volt nagyon formában. Görbe ha ez nem a VB nem is játszott volna szerintem 1-2 hétig mert nem bírt sokat. Emellett Tomori gyakorlatilag extraklasszist nyújt védelemben + támadásban, a végére kihult. Emellett az egész VB-n kb még Soós-ban láttam, hogy döntő szituban meg mer ereszteni valamit, a többi az a nagyok által kidolgozott helyzetből élt. Csak a végén azok elfogytak, ahogy lemorzsolódtak a nagyok, főleg Görbe és Tomori
több mint 10 éve
Sztem még nem kell kongatni a harangot, a csapat gerincének még van jópár éve. Kapus kell,szélső és beálló. Meg h ne hajdu legyen a hc. A végén nem is értettem bulathot (se) pedig én nem utálom mint itt egyesek, mikor soósnak jól sült a keze, erre a végjátékban szinte pályán sem volt...peachés hogy Zácsik kb a második hosszabbítástól jött be jéghidegen , annak sem volt már sok értelme... nem tudta már felvenni a ritmust!
vagy hamarabb jóval vagy akkor már ne is!
amúgy azzal hogy kb minden évben van jelentős (EB,VB) kézilabda esemény így ezek a tornák kicsit talán leértékelődnek...
ami igazán fontos lesz majd azok az olimpia előtti kvalifikációt jelentő ilyen események akkor kell majd nagyon ott lenni , addig kell ezt a keretet csúcsra járatni , akár még fiatalokat beépíteni!!
több mint 10 éve
pedig tetszik, nem tetszik, kb 90% hogy ezzel a kerettel futunk neki jövőre is.
több mint 10 éve
A meglepetések VB-je, se norvég, se montenegrói a 4 között, nagy lehetőséget szalasztottunk el, sajna. 😕
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Norvégok eltaktikázták. Azt hitték plusz5-nél megvan a meccs, csak a rácok otthon voltak. És hát ugye ennyit számít, hogy van egy kapus...Tartom én is, hogy Norvégia a legjobb, de most nem jött ki a lépés...
több mint 10 éve
Uccsó 6 EB: 4A, 2 EAzért mi vízilabdában csak az olimpiákon nyertünk, ők meg sztem a világversenyek 75%-át nyerték az elmúlt 10 évben. De nem számoltan utána, csak tipp.gabokockaCímvédők. Voltak. Most max. 5. hely. Amikor a magyar vízilabdánál ez következett be az olimpián, akkor egy korszak végéről volt szó. Nem szoktam folyton a norvégokat nézni (inkább BL-ben láttam őket többet), de ahogy ma kikapnak a szerbektől a kezdeti fölényt követően az több mint kínos. 21:16-os vezetés után 1-9-es 12 perc az nagyon durva.BurkusAzért amit az elmúlt években dominancia szinten felépítettek, nem tünteti el egy esetlegesen elbukott VB-negyeddöntő.gabokockaJó, hogy mondod, éppen 21:21 és támadnak a szerbek...BurkusEz a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
Meglepetés lenne ha nem ők nyernék meg a VB-t (most ezt nem a mai meccs eddigi játéka, alakulása miatt mondom, hanem úgy általában).danyly
Uccsó 3 VB: 1A, 1E, 1B
+ 2 olimpiai arany (Peking/London)
2003/2005-ös EB-n "égtek" utoljára kb.. de azért egy-egy vereség becsúszott máskor is (csak olimpián nem)
De ha persze ötödikek lesznek, az ugyanúgy egy vereség.. aztán a végén kiderül hogy a szerbek a legjobbak.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Azért mi vízilabdában csak az olimpiákon nyertünk, ők meg sztem a világversenyek 75%-át nyerték az elmúlt 10 évben. De nem számoltan utána, csak tipp.Címvédők. Voltak. Most max. 5. hely. Amikor a magyar vízilabdánál ez következett be az olimpián, akkor egy korszak végéről volt szó. Nem szoktam folyton a norvégokat nézni (inkább BL-ben láttam őket többet), de ahogy ma kikapnak a szerbektől a kezdeti fölényt követően az több mint kínos. 21:16-os vezetés után 1-9-es 12 perc az nagyon durva.BurkusAzért amit az elmúlt években dominancia szinten felépítettek, nem tünteti el egy esetlegesen elbukott VB-negyeddöntő.gabokockaJó, hogy mondod, éppen 21:21 és támadnak a szerbek...BurkusEz a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
Meglepetés lenne ha nem ők nyernék meg a VB-t (most ezt nem a mai meccs eddigi játéka, alakulása miatt mondom, hanem úgy általában).danyly
Szerk.: na utánanéztem, kicsit felülbecsültem őket, de csak nyertek 2 olimpiát, 4 EB-t, és 1 VB-t 2004 óta. Több mint a világversenyek felét.
több mint 10 éve
Címvédők. Voltak. Most max. 5. hely. Amikor a magyar vízilabdánál ez következett be az olimpián, akkor egy korszak végéről volt szó. Nem szoktam folyton a norvégokat nézni (inkább BL-ben láttam őket többet), de ahogy ma kikapnak a szerbektől a kezdeti fölényt követően az több mint kínos. 21:16-os vezetés után 1-9-es 12 perc az nagyon durva.Azért amit az elmúlt években dominancia szinten felépítettek, nem tünteti el egy esetlegesen elbukott VB-negyeddöntő.gabokockaJó, hogy mondod, éppen 21:21 és támadnak a szerbek...BurkusEz a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
több mint 10 éve
Azért amit az elmúlt években dominancia szinten felépítettek, nem tünteti el egy esetlegesen elbukott VB-negyeddöntő.Jó, hogy mondod, éppen 21:21 és támadnak a szerbek...BurkusEz a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
több mint 10 éve
Jó, hogy mondod, éppen 21:21 és támadnak a szerbek...Ez a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
több mint 10 éve
na mondjuk elég durva olvasni a nyilatkozatokat Sititől, Hajdutól, Görbicztől, hogy túl sokan voltak a brazilok, meg milyen ítéletek voltak... ha valamikor, akkor most egy kurva szót nem szólhatunk a bírókra, sőt...
több mint 10 éve
Ez van, de a baj ennél sokkal nagyobb sajnos azt látom. Következő néhány évben készülhetünk, hogy ennek is örülni kell. Mert utánpótlás tényleg nincs, vagy jól rejtőznek. Szép és jó a Győr BL győzelme, főleg légiósokkal. Örülök neki szó se róla, de milyen áron? Erőn felül teljesítettek eddig is a magyarok, de szép lassan meztelen lesz a királynő, A király (férfi kézi) már régen az, Bár talán ott esetleg elindul valami.dandeElég sok fiatal játszik az NB1-ben, ráadásul a kulcsposztokon (irányító,kapus, átlövő) mindenhol benne van, hogy lesz (legalább) egy klassziunk:
Klivinyi, Pásztor Bettina/Bíró Blanka, meg ott van az örök reménység Planéta Szimonetta (ez csak az én heppem sztem, a klasszikus, "you can't teach size" mantra valszeg...)
De a Veszprém egész kerete fiatalokból áll, a Vácnak kb fele.. szóval ha a fentiek nem ők válnak be, majd lesz más.. én nem aggódok annyira. Elég sok pénzt is raknak bele mostanában..
És nem mintha Zácsik/Tomori annyira öreg lenne pl.. 8-10 év még van bennük remélhetőleg. Görbe/Vérten az akitől (majd) lassan búcsúzni kell.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Megelőztél 😀 De a kosárlabdát is mondatnám 😊Football and the USA. 😊szabaEz a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
több mint 10 éve
szaba
10 547
Football and the USA. 😊Ez a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.gabokocka
több mint 10 éve
Ez a norvég kézilabda brutális.Két klasszissal vannak mindenki fölött, sztem nincs még egy olyan sportág, ahol lenne ennyire kiemelkedő csapat.
több mint 10 éve
Sztem még nem kell kongatni a harangot, a csapat gerincének még van jópár éve. Kapus kell,szélső és beálló. Meg h ne hajdu legyen a hc. A végén nem is értettem bulathot (se) pedig én nem utálom mint itt egyesek, mikor soósnak jól sült a keze, erre a végjátékban szinte pályán sem volt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...