Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
az első félidőben szinte mindent kihagytunk, a felében védekezésünk sem volt, ezen ment el.. pedig hatalmas második félidőt nyomtunkStez
Védekezésünk szerintem végig mintaszerű volt, visszarendeződni nem tudtunk az egész első félidőben, ennyi, meg Tatai szar volt. Támadásban is a befejezéseken kívül elég jók voltunk, de ha egy félidőn kezdve nem futunk vissza, akkor nem lehet nyerni, lásd a lengyelek ellenünk, ugyanezen buktak el. Ha Nagy Kornél helyett lett volna egy hatékony Ilyés mondjuk, szerintem nyerünk. Ne feledkezzünk el a hiányzókról 😊

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Asszem kaptunk némi oktatást abból, hogy mégsem teljesen felesleges/lényegtelen poszt a szélső a modern kézilabdában...somoskovig
Nem értek egyet, tegnap is amikor elkezdtünk futni, semmire nem mentek a szélsőikkel, nullák lettek támadásban. Azonos belső hármasok esetén dönthet a sebesség meg a szélsők, de ha belegondolsz, mekkora különbség van a szélsőink között és mennyi lett a végeredmény, látható, hogy csak nüanszokat számít. A dánok is akkor tudnak nagycsapatokat megverni, ha Mikkel Hansen/Markussen beindul/Landin állatkodik.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Ha nem lőttük volna teljesen szarrá a dán kapust csak félig, akkor ezzel a fos játékkal is seggbe raktuk volna őket 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Asszem kaptunk némi oktatást abból, hogy mégsem teljesen felesleges/lényegtelen poszt a szélső a modern kézilabdában...somoskovig
Bizony.
nem tudom miért nincs itthon senki ezen a poszton a testvérek óta

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 307 — 49ers GM
Asszem kaptunk némi oktatást abból, hogy mégsem teljesen felesleges/lényegtelen poszt a szélső a modern kézilabdában...

több mint 11 éve
Igazat megvallva jobb a dán csapat de kicsit nagy volt a mellény a második félidőben náluk.

Ami tendencia nálunk,hogy a 2.félidőben jobbak vagyunk ... keresni kell az okát de majd Lajos megtalálja .

Nem szégyen ettől a csapattól 2góllal szoros meccsen kikapni.
Azon meg kár gondolkodni,hogy mi lett volna másik ágon.
Itt voltunk ez lett az eredmény.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
az első félidőben szinte mindent kihagytunk, a felében védekezésünk sem volt, ezen ment el.. pedig hatalmas második félidőt nyomtunk

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Nagyon nem szoktam csúnyán beszélni de most nagyon tudnék három hétre bannonlnának miatta. Csak a 2 félidőt láttam de ez egy kb.tull rh.tul idegesítő vereség. Azt érzékeltem az első félidőben kapus nélkül játszhattunk és a másodikban is ezek a szélső gólok..... A fene vigye el ezeket a nagyképű szrjankó dánokat, nyilván a döntőig úgyse mentünk volna el de ezeket verni kellett volna. Remélem a köv világversenyre a két kapus még jobban beérik de nagyon kéne melléjük mezőnybe egy ifjabb generáció mert pl Laci akkor már nehezen lesz. Akit egyébként én is szidtam rendesen elsősorban a ködösítései miatt de most el ismerem nagyot játszott. A jelen úgy ahogy elfogadható a jövő??? meglátjuk.dande
Nem a kapusokon múlt. Tatai is fogott szépeket Mikler meg pazarul védett. Egyszerűen naggyá tettük a dán kapust. Fejben nem voltunk ott és ziccerek / leindítások nagyrészét elcsesztük. Jó a dán kapus de volt hogy 15 vagy 20 perc után 68-75 %on állt azért az vicc...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon nem szoktam csúnyán beszélni de most nagyon tudnék három hétre bannonlnának miatta. Csak a 2 félidőt láttam de ez egy kb.tull rh.tul idegesítő vereség. Azt érzékeltem az első félidőben kapus nélkül játszhattunk és a másodikban is ezek a szélső gólok..... A fene vigye el ezeket a nagyképű szrjankó dánokat, nyilván a döntőig úgyse mentünk volna el de ezeket verni kellett volna. Remélem a köv világversenyre a két kapus még jobban beérik de nagyon kéne melléjük mezőnybe egy ifjabb generáció mert pl Laci akkor már nehezen lesz. Akit egyébként én is szidtam rendesen elsősorban a ködösítései miatt de most el ismerem nagyot játszott. A jelen úgy ahogy elfogadható a jövő??? meglátjuk.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
10 gólt kaptunk a második félidőben... 10-et b+ és a rohadt első félidő miatt még így is szívtunk.

inkább kaptunk volna ki 10el kb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
részemről respect a fiúknak hogy (velem ellentétben) nem adták fel az első félidő után!
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 909 — Amerikai sportok rajongója
De kár ezért a teljes csőd első félidőért. Meg a végén ez a szélről bekapott gól.
több mint 11 éve
rohadt életbe, hogy eladtuk a meccset az első félidőben

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ki kellett volna kapnunk az algéroktól...

több mint 11 éve
Onnan gólt kapni á, kár érte. DÁnok ellen 1 félidő előny sok... Fájó vereség. Mocsait megint megtalálnám...de inkább hagyjuk
több mint 11 éve
ezt nem hiszem el... ezután a második félidő után még gázabb az első... ezt nem hiszem el...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na -1 már csak, most hajrá, fordíítsunk

több mint 11 éve
Hetes, kiállítás, ahhoz kéepst hogy -3 és 3 perc van csak kurva lassan játszunk
több mint 11 éve
kurv@ élet hogy nem tudunk 3-ról 2-re feljönni! volt már vagy 6 esélyünk...
több mint 11 éve
Szerencsénk az eddig nincs.... túl sokat fog a dán kapus

több mint 11 éve
na ezt az emberelőnyt kellene meghúzni nagyon...
erre meg kimarad a hetes

több mint 11 éve
Krivó nem lesz kicsit lassú a szélre védekezni??
több mint 11 éve
kár hogy megálltunk támadásban...
megadták pedig az esélyt nekünk az egyenlítésre a Dánok...
több mint 11 éve
megint kezdődik a "mindent a kapusba lövünk" betegség :/Stez
na jó megyek tusolni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem hiszem el Harsányi miket basz el...