Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 11 éve
az első félidőben szinte mindent kihagytunk, a felében védekezésünk sem volt, ezen ment el.. pedig hatalmas második félidőt nyomtunkStezVédekezésünk szerintem végig mintaszerű volt, visszarendeződni nem tudtunk az egész első félidőben, ennyi, meg Tatai szar volt. Támadásban is a befejezéseken kívül elég jók voltunk, de ha egy félidőn kezdve nem futunk vissza, akkor nem lehet nyerni, lásd a lengyelek ellenünk, ugyanezen buktak el. Ha Nagy Kornél helyett lett volna egy hatékony Ilyés mondjuk, szerintem nyerünk. Ne feledkezzünk el a hiányzókról 😊
több mint 11 éve
Asszem kaptunk némi oktatást abból, hogy mégsem teljesen felesleges/lényegtelen poszt a szélső a modern kézilabdában...somoskovigNem értek egyet, tegnap is amikor elkezdtünk futni, semmire nem mentek a szélsőikkel, nullák lettek támadásban. Azonos belső hármasok esetén dönthet a sebesség meg a szélsők, de ha belegondolsz, mekkora különbség van a szélsőink között és mennyi lett a végeredmény, látható, hogy csak nüanszokat számít. A dánok is akkor tudnak nagycsapatokat megverni, ha Mikkel Hansen/Markussen beindul/Landin állatkodik.
több mint 11 éve
Ha nem lőttük volna teljesen szarrá a dán kapust csak félig, akkor ezzel a fos játékkal is seggbe raktuk volna őket 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Asszem kaptunk némi oktatást abból, hogy mégsem teljesen felesleges/lényegtelen poszt a szélső a modern kézilabdában...somoskovigBizony.
nem tudom miért nincs itthon senki ezen a poszton a testvérek óta
több mint 11 éve
Asszem kaptunk némi oktatást abból, hogy mégsem teljesen felesleges/lényegtelen poszt a szélső a modern kézilabdában...
több mint 11 éve
Igazat megvallva jobb a dán csapat de kicsit nagy volt a mellény a második félidőben náluk.Ami tendencia nálunk,hogy a 2.félidőben jobbak vagyunk ... keresni kell az okát de majd Lajos megtalálja .
Nem szégyen ettől a csapattól 2góllal szoros meccsen kikapni.
Azon meg kár gondolkodni,hogy mi lett volna másik ágon.
Itt voltunk ez lett az eredmény.
több mint 11 éve
az első félidőben szinte mindent kihagytunk, a felében védekezésünk sem volt, ezen ment el.. pedig hatalmas második félidőt nyomtunk
több mint 11 éve
Nagyon nem szoktam csúnyán beszélni de most nagyon tudnék három hétre bannonlnának miatta. Csak a 2 félidőt láttam de ez egy kb.tull rh.tul idegesítő vereség. Azt érzékeltem az első félidőben kapus nélkül játszhattunk és a másodikban is ezek a szélső gólok..... A fene vigye el ezeket a nagyképű szrjankó dánokat, nyilván a döntőig úgyse mentünk volna el de ezeket verni kellett volna. Remélem a köv világversenyre a két kapus még jobban beérik de nagyon kéne melléjük mezőnybe egy ifjabb generáció mert pl Laci akkor már nehezen lesz. Akit egyébként én is szidtam rendesen elsősorban a ködösítései miatt de most el ismerem nagyot játszott. A jelen úgy ahogy elfogadható a jövő??? meglátjuk.dandeNem a kapusokon múlt. Tatai is fogott szépeket Mikler meg pazarul védett. Egyszerűen naggyá tettük a dán kapust. Fejben nem voltunk ott és ziccerek / leindítások nagyrészét elcsesztük. Jó a dán kapus de volt hogy 15 vagy 20 perc után 68-75 %on állt azért az vicc...
több mint 11 éve
Nagyon nem szoktam csúnyán beszélni de most nagyon tudnék három hétre bannonlnának miatta. Csak a 2 félidőt láttam de ez egy kb.tull rh.tul idegesítő vereség. Azt érzékeltem az első félidőben kapus nélkül játszhattunk és a másodikban is ezek a szélső gólok..... A fene vigye el ezeket a nagyképű szrjankó dánokat, nyilván a döntőig úgyse mentünk volna el de ezeket verni kellett volna. Remélem a köv világversenyre a két kapus még jobban beérik de nagyon kéne melléjük mezőnybe egy ifjabb generáció mert pl Laci akkor már nehezen lesz. Akit egyébként én is szidtam rendesen elsősorban a ködösítései miatt de most el ismerem nagyot játszott. A jelen úgy ahogy elfogadható a jövő??? meglátjuk.
több mint 11 éve
10 gólt kaptunk a második félidőben... 10-et b+ és a rohadt első félidő miatt még így is szívtunk.inkább kaptunk volna ki 10el kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
részemről respect a fiúknak hogy (velem ellentétben) nem adták fel az első félidő után!
több mint 11 éve
De kár ezért a teljes csőd első félidőért. Meg a végén ez a szélről bekapott gól.
több mint 11 éve
rohadt életbe, hogy eladtuk a meccset az első félidőben
több mint 11 éve
Onnan gólt kapni á, kár érte. DÁnok ellen 1 félidő előny sok... Fájó vereség. Mocsait megint megtalálnám...de inkább hagyjuk
több mint 11 éve
ezt nem hiszem el... ezután a második félidő után még gázabb az első... ezt nem hiszem el...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na -1 már csak, most hajrá, fordíítsunk
több mint 11 éve
Hetes, kiállítás, ahhoz kéepst hogy -3 és 3 perc van csak kurva lassan játszunk
több mint 11 éve
kurv@ élet hogy nem tudunk 3-ról 2-re feljönni! volt már vagy 6 esélyünk...
több mint 11 éve
Szerencsénk az eddig nincs.... túl sokat fog a dán kapus
több mint 11 éve
na ezt az emberelőnyt kellene meghúzni nagyon...erre meg kimarad a hetes
több mint 11 éve
Krivó nem lesz kicsit lassú a szélre védekezni??
több mint 11 éve
kár hogy megálltunk támadásban...megadták pedig az esélyt nekünk az egyenlítésre a Dánok...
több mint 11 éve
megint kezdődik a "mindent a kapusba lövünk" betegség :/Stezna jó megyek tusolni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem hiszem el Harsányi miket basz el...