Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 11 éve
megint kezdődik a "mindent a kapusba lövünk" betegség :/
több mint 11 éve
van 3 labdánk hogy 2re feljöjjünk és persze hogy egyik sem megy be és így megint 4 közte ÁÁÁÁÁÁÁÁ
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na! mégsem ment el mindenki? 😊yookerén elmentem mosogatni, mindjárt elmegyek tusolni is és akkor nyerünk (hideg zuhany a dánoknak 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
na! mégsem ment el mindenki? 😊
több mint 11 éve
na végre valami, hasonlítunk egy kézilabda csapatrakár azért az első félidőért, fejben baromira nem voltunk ott
több mint 11 éve
kicsit másabb hogy nem mindent a kapusba lövünk...
több mint 11 éve
Javul a helyzet bírjuk-e végig?
több mint 11 éve
hitetlen gyaurmost jövünk majd felJanek-5re max, akkor is úgy, ha az ellenfél levonul a pályáról kbStez
több mint 11 éve
most jövünk majd felJanek-5re max, akkor is úgy, ha az ellenfél levonul a pályáról kb
több mint 11 éve
pfúú de kár! egyetlen percig sem volt esélyünk...naggyá tettük a kapust , aztán már a deff. is összecsuklott...
több mint 11 éve
de legalább sportszerűek voltunk! kárh Mocsai már jó előre mosta a kezét...DivatDe rossz lett volna a Szlovénokkal játszani, de hát a morál... 😀
több mint 11 éve
Nincs védelem a támadás meg botrány. Putics, Mocsai, Nagy egy rakás semmi. Ötlet nincs és szerintem esély se.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Emberelőnyben indítanak le és legalbáb 3 belemenés volt emberelőnybe hát enyi elég volt a meccsből
több mint 11 éve
Emberelőnyből is simán kapjuk a gólokat.
több mint 11 éve
Hát eddig ez nagyon siralmas.
több mint 11 éve
de legalább sportszerűek voltunk! kárh Mocsai már jó előre mosta a kezét...
|
több mint 11 éve
nah én ezt eddig bírtam nézni, teljesen reménytelen..
több mint 11 éve
na jó akkor kicsit szánalmas hogy véget ért a mérkőzés így az első félidő vége felé. Óriási csalódás ez és nem azért mert kikapunk, nem is az eredmény alakulása miatt hanem mert NEM KÉZILABDÁZUNK.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hát az ausztrálokat talán elcsíptük volna így is ...és a maival? 😊jjncaamég mindig de gyenge ez a német bírópáros....szépen továbbvitték a szlovénokatCsak 10 percet láttam a meccsből, de szerintem mindkét csapatot 5-tel vertük volna a tegnapi játékkal.Schleck
na de hajrá vírusos fiúk! 😀Divat
több mint 11 éve
és a maival? 😊még mindig de gyenge ez a német bírópáros....szépen továbbvitték a szlovénokatCsak 10 percet láttam a meccsből, de szerintem mindkét csapatot 5-tel vertük volna a tegnapi játékkal.Schleck
na de hajrá vírusos fiúk! 😀Divat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ugyanezt csináltuk támadásban az első félidőben a lengyelek ellen is csak ott belefért, itt nem fog..Miért nem Szőlősi kezd???
több mint 11 éve
bírók sem tudják mit miétt fújnak. De Lacin kívül mindenki botrány támadásban...
több mint 11 éve
azért a bírók is elmehetnek a picsába..mondjuk persze ezzel a támadójátékkal sanszunk nem lehet ez nyilvánvaló
több mint 11 éve
Putics és Nagy Kornél szépen elkezdték a meccset... Bal 2ben ennyire nincs emberünk?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal