Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnos nem megy a kapusainknak a szlovén kapust meg (akinek a teljesítménye talán átlagos lenne) naggyá tesszük... de lehet, hogy ez csak az én véleményem...
több mint 12 éve
igazuk van pedig, az alapvonalon ment ki egyértelműen
több mint 12 éve
Nagyon naggyá tesszük Skof-ot.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
be kell lőni baszki 😕 😕
több mint 12 éve
konkrétan egyetlen egyet védett Mikler eddig, Fazekas egyet semsok száz kézimeccset láttam már életemben, de ennyire gyenge kapusteljesítményt sztem még soha, így semmi esély nincsSzeszeSajnos gyakorlatilag nincs kapusteljesítmény.
Ami kapura megy, az gól.Sinisa
gyerünk, meglesz ez!!
több mint 12 éve
sok száz kézimeccset láttam már életemben, de ennyire gyenge kapusteljesítményt sztem még soha, így semmi esély nincsSzeszeSajnos gyakorlatilag nincs kapusteljesítmény.
Ami kapura megy, az gól.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
az a vicc, ha vmelyik kapus elkapná a fonalat még innen is nyerhető lenne ez a meccs
több mint 12 éve
mondjuk amekkorákat Putics tud lőni 😀
több mint 12 éve
sok száz kézimeccset láttam már életemben, de ennyire gyenge kapusteljesítményt sztem még soha, így semmi esély nincs
több mint 12 éve
sajnos nagyon elfogytunk.nem is értem néha, hogy lehet ennyire két-arcú egy csapat.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Köszi!Valaki nem tud egy linket, ahol emberi nyelven kommentálják a meccset (eddig csak valamilyen szlávot találtam), mert ez a "riporter" elviselhetetlen :mad:gdaviditt minden meccset lehet élőbe nézni angolul:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Atvhi1BZbJQDub
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
"támadunk nem túl nagy meggyőződéssel" - gól 😛
több mint 12 éve
szörnyű, hogyha lövőhelyzetben vannak, akkor biztos a gól....
több mint 12 éve
mindenki 100%-osan lő náluk, kivéve aki mellé dobja..
több mint 12 éve
byebye Feri...jobb lett volna nem érek haza a második félidőre se..
több mint 12 éve
Ilyés...
több mint 12 éve
most először érzem úgy, hogy lehet nem kéne tovább nézni, de ilyenkor kell bíztatni a legjobban őket, gyerünk már!
több mint 12 éve
jah, elvileg ő a legnagyobb sztárunk, de ő még a bravúrmeccseken se játszott jólPedig ő az, aki egyéni képességben sem rossz elvileg. Szóval amíg egy Nagy Kornéltól nem nagy meglepetés, hogy nincs egy normális átlövése, tőle elég nagy betli ez a teljesítmény.SchleckMost már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk.támadásban se jobb sajnaSzesze
Iváncsik Gergő is óriási homály védekezésben amúgy.Schleck
több mint 12 éve
Pedig ő az, aki egyéni képességben sem rossz elvileg. Szóval amíg egy Nagy Kornéltól nem nagy meglepetés, hogy nincs egy normális átlövése, tőle elég nagy betli ez a teljesítmény.Most már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk.támadásban se jobb sajnaSzesze
több mint 12 éve
emberelőnyben 2 belemenés, ezt kurvára nem hiszem el...
több mint 12 éve
Most már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk.támadásban se jobb sajna
több mint 12 éve
Most már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk. Iváncsik Gergő is óriási homály védekezésben amúgy.
több mint 12 éve
ezt rossz nézni basszus :/
több mint 12 éve
hát ez lófasz