Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
mert ők is szarok, csak mi még többet balfaszkodunkMennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunkJakehomerén nem láttam ezt a félidőt (úgy hallom nem vesztettem sokat), de a statok alapján érthetetlen, h csak 1 góllal mennek.Szesze
több mint 12 éve
Mennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunkJakehomerfőleg Harsányi jár ebben az élen, akinek lényegében nincsen cseréje, eléggé hiányzik Iváncsik Tomi...
több mint 12 éve
Mennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunkJakehomerén nem láttam ezt a félidőt (úgy hallom nem vesztettem sokat), de a statok alapján érthetetlen, h csak 1 góllal mennek.
több mint 12 éve
Mennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunk
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
fura leírni a spanyol és a francia meccs után, de ha lenne egy normális kapusteljesítmény, akkor bőven vezetnénkHurkaAhhoz meg jobban kéne koncentrálni D-ben, h ne mindig a nekik komfortos zónából lőjenek...
több mint 12 éve
Dub
1 019
Valaki nem tud egy linket, ahol emberi nyelven kommentálják a meccset (eddig csak valamilyen szlávot találtam), mert ez a "riporter" elviselhetetlen :mad:gdaviditt minden meccset lehet élőbe nézni angolul:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Atvhi1BZbJQ
több mint 12 éve
fura leírni a spanyol és a francia meccs után, de ha lenne egy normális kapusteljesítmény, akkor bőven vezetnénk
több mint 12 éve
ehh, most érkeztem haza, 7%-os védési hatékonyság??? ez brutális, csoda h csak 2 fával mennek
több mint 12 éve
Valaki nem tud egy linket, ahol emberi nyelven kommentálják a meccset (eddig csak valamilyen szlávot találtam), mert ez a "riporter" elviselhetetlen :mad:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Nándi hol vagy már, nagyon kéne pár védés
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Kikapunk... annyi tűz van bennük mint egy olvadó jégkockában
több mint 12 éve
esküszöm úgy éreztem most, hogy emberhátrányban vagyunk
több mint 12 éve
na talán most felébredtek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nándi...Nándi...Nándi...
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Ez a kommentátor annyira ostoba,hogy le kellett kapcsoljam... :mad:
több mint 12 éve
Harsányi micsoda Spin move 😛
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
ennek így csúnya vége lehet
több mint 12 éve
jönnie kéne Fazekasnak mostmár
több mint 12 éve
Zubai végre
több mint 12 éve
emberelőnyben ilyen buta hibákat nem szabad :S
több mint 12 éve
megint nem indul jól :/