NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
meg lehetne próbálkozni Miklerrel, hátha ő elkap egy szériát
több mint 12 éve
Alternatíva: http://www.firstrow.tv/watch/103642/1/watch-hungary-vs-iceland.htmlszabaAz EB oldalán mutatják HD streamen az összes meccset
több mint 12 éve
szaba
10 543
Alternatíva: http://www.firstrow.tv/watch/103642/1/watch-hungary-vs-iceland.html
több mint 12 éve
Az egyértelmű volt, hogy a csapat tud rosszabb lenni, de hogy a kommentátor is?Amúgy én is azt mondom, hogy innen még visszajövünk, de az még nem jelenti azt, hogy meg is nyerjük
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Egyelőre nem ízlik a csapatnak, hogy nem underdog volt a meccs előtt.Nincs torna gödör nélkül, hát most itt van, főleg támadásban...
De fel kell, és fel is tudunk állni!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
mondjuk olyan 20 évente 1x van ffi kézilabdában 😊 persze itt most más a helyzet, 4 gólról fel lehet állni, de nagyon fásultak voltunk az első félidőben, nagyon fel kell rázni a csapatot a szünetben ha akarunk vmittegnap a svéd-lengyel 20-9 volt a szünetben, mégis döntetlen lett 😉Hurkahagyd már abba, bezzeg pénteken ők voltak a királyokén egyáltalán nem vagyok biztos, de az tény h eddig erőn felül teljesítettünk, nem kell meglepődni ha nem megy mindig úgy ahogy eddigSzesze
most elég szarul megy, de vissza fogjuk hozni, ebben biztos vagyokHurka
több mint 12 éve
Pedig a bírók is minket nyomnak. Nem értem, hogy miért nem kért hamarabb időt Lajos.SchleckIgen , talán hamarabb kellett volna. Félő hogy sok kiállítást kaptak az izlandiak és vissza fogják még adni. Védekezésnek össze kell álnia újra, és akkor meglehet még, 4 gól a mai kézilabdában semmi.
több mint 12 éve
Támadásban szerencsénk sincs, meg belelőttünk pár ziccert (plusz egy hetest) a kapusba, az a nagyobb gond, hogy sokszor leindítottak minket, meg kaptunk két gólt kipattanóból, amit egyértelműen nekünk kellett volna megszerezni. Ezek nélkül egál lenne egy gyenge játékkal.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
tegnap a svéd-lengyel 20-9 volt a szünetben, mégis döntetlen lett 😉én egyáltalán nem vagyok biztos, de az tény h eddig erőn felül teljesítettünk, nem kell meglepődni ha nem megy mindig úgy ahogy eddigSzeszeNevetséges.szabahagyd már abba, bezzeg pénteken ők voltak a királyok
több mint 12 éve
szaba
10 543
Én nem királyoztam pénteken sem. Örültem, és ennyi. Helyén kezeltem a dolgot, ellentétben másokkal.Nevetséges.szabahagyd már abba, bezzeg pénteken ők voltak a királyok
több mint 12 éve
Pedig a bírók is minket nyomnak. Nem értem, hogy miért nem kért hamarabb időt Lajos.
több mint 12 éve
én egyáltalán nem vagyok biztos, de az tény h eddig erőn felül teljesítettünk, nem kell meglepődni ha nem megy mindig úgy ahogy eddigNevetséges.szabahagyd már abba, bezzeg pénteken ők voltak a királyok
több mint 12 éve
nincs nagy torna mélypont nélkül. remélem ez lesz az, aztán innentől pusztítunk.
több mint 12 éve
fordulópont volt, hogy 6-4-nél nem tudtuk kihasználni a kettős emberelőnyt
több mint 12 éve
Nevetséges.szabahagyd már abba, bezzeg pénteken ők voltak a királyok
most elég szarul megy, de vissza fogjuk hozni, ebben biztos vagyok
több mint 12 éve
szaba
10 543
Nevetséges.
több mint 12 éve
hát bazdmeg.. ez eddig nagyon nem a mi meccsünk
több mint 12 éve
ahogy mondtam magamban, hogy de jól védekezünk, rögtön kiengedtünk egy kicsitHurkajah az utóbbi 10 percben gyengült a védekezés, de a 10 kapott gól még bőven jó, támadásban vagyunk nagyon gyengék
most már 11 😕
több mint 12 éve
egy időkérés aktuális lenne lassan..
több mint 12 éve
szaba
10 543
Ekkora hangovert is csak mi tudunk.
több mint 12 éve
ahogy mondtam magamban, hogy de jól védekezünk, rögtön kiengedtünk egy kicsit
több mint 12 éve
működik megint a D :cool:peachha meg nem akkor Nándi 😊
ma egyelőre hozzánk pattannak a labdák
több mint 12 éve
működik megint a D :cool:
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
ezt azért köszi 😊
több mint 12 éve
szép volt