NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
csak el kéne menni egy meccsre
több mint 12 éve
sztem is méhes a legjobb kézilabda kommentátor. de adom h ágai kis sem rossz.... mondjuk ennél a baromnál szinte csak jobbat lehetett volna találni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
kézilabdában valóban kiváló! +1Azért Nagy Laci közel sem volt annyira domináns húzóember, mint amilyen lehetett volna. Ezzel együtt nem hiszem, hogy megérdemel akár egy vitát is amikor ilyen EB zajlik...Skaliczkit itt is nyugodtan betehetnék szakkommentátornak
A kommentátor pedig az anti-Matuz. Csak találni kéne egy középutat, nagy favoritom Méhes (persze nem olyan egyszerű ez). Azonban ha már így van, könyörgöm egy szakkommentátort tegyenek mellé, aki tudja a szabályokat, és néha kicsit rendezi a sorokat.Escalade
egyébként én kézilabdában Ágai Kiss Andrást is bíromHurka
több mint 12 éve
először állítsz egy valótlant, utána meg pont kiemeled azt, ami miatt ezt írtam: hálátlan, önző egy nép vagyunk...Számomra ezen van a hangsúly, amikor felöltötte. És egyszer csak eljött az a pont hogy nem öltötte fel.eaglesmcnabbEnnek a válogatottnak éppen a küzdőszellem és az akarat a legnagyobb erényei. Ladislao-nak ilyenek pont nincsenek.eaglesmcnabbnem értek egyet. minden egyes meccsén, amikor felöltötte magára a címeres mezt, kiadta szívét-lelkét. akkoriban nem tudom ki nem őrült meg a játékáért. hálátlan, önző egy nép vagyunk...Zsoca
nem nagyon értelek.
10 évig játszott a válogatottban úgy, hogy 5-6 évig húzóember, csapatkapitány volt.
van egy Barcelona nevezetű csapat, aki az egész életét, jövőjét megoldotta, királyként kezelték és megbecsülték, olyankor is, amikor nagyon nem ment neki a játék.
hozott két éve egy döntést, ami miatt nem szabad magyarázkodnia - megjegyzem, hogy őt igazolta az élet. így tényleg jobban tud teljesíteni. BL-t nyert Bajnokságot azaz rég nem látott magasságokba emelte a klubját, nem mellesleg a világ egyik legjobb játékosává fejlődte ki magát.
fájó kimondani, de attól még hogy magyar, a spanyoloktól ő nagyon sokat kapott. ha esetleg spanyol válogatott is lenne, amit nem hiszek(egyedül akkor csalódnék benne nagyot), akkor is köszönettel tartozunk neki, amit a válogatottért tett a 10 éve alatt ill. hogy híresebbé tette a magyar nemzetet. nem ladislaozni bazdmeg....
a kézilabda ilyen. nekem a mai napig Eklemovic és Perez a kedvenceim. egyik se magyar. para?
több mint 12 éve
Azért Nagy Laci közel sem volt annyira domináns húzóember, mint amilyen lehetett volna. Ezzel együtt nem hiszem, hogy megérdemel akár egy vitát is amikor ilyen EB zajlik...Skaliczkit itt is nyugodtan betehetnék szakkommentátornak
A kommentátor pedig az anti-Matuz. Csak találni kéne egy középutat, nagy favoritom Méhes (persze nem olyan egyszerű ez). Azonban ha már így van, könyörgöm egy szakkommentátort tegyenek mellé, aki tudja a szabályokat, és néha kicsit rendezi a sorokat.Escalade
egyébként én kézilabdában Ágai Kiss Andrást is bírom
több mint 12 éve
Azért Nagy Laci közel sem volt annyira domináns húzóember, mint amilyen lehetett volna. Ezzel együtt nem hiszem, hogy megérdemel akár egy vitát is amikor ilyen EB zajlik...A kommentátor pedig az anti-Matuz. Csak találni kéne egy középutat, nagy favoritom Méhes (persze nem olyan egyszerű ez). Azonban ha már így van, könyörgöm egy szakkommentátort tegyenek mellé, aki tudja a szabályokat, és néha kicsit rendezi a sorokat.
több mint 12 éve
Számomra ezen van a hangsúly, amikor felöltötte. És egyszer csak eljött az a pont hogy nem öltötte fel.nem értek egyet. minden egyes meccsén, amikor felöltötte magára a címeres mezt, kiadta szívét-lelkét. akkoriban nem tudom ki nem őrült meg a játékáért. hálátlan, önző egy nép vagyunk...Zsocaszvsz teljesen jót jött a közvetítés.Ennek a válogatottnak éppen a küzdőszellem és az akarat a legnagyobb erényei. Ladislao-nak ilyenek pont nincsenek.eaglesmcnabb
mcnabb. én azért örülnék, ha az olimpián velünk lenne.Zsoca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem értek egyet. minden egyes meccsén, amikor felöltötte magára a címeres mezt, kiadta szívét-lelkét. akkoriban nem tudom ki nem őrült meg a játékáért. hálátlan, önző egy nép vagyunk...Ennek a válogatottnak éppen a küzdőszellem és az akarat a legnagyobb erényei. Ladislao-nak ilyenek pont nincsenek.eaglesmcnabba bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehetszvsz teljesen jót jött a közvetítés.
"meg kell csinálniiii", "de miéééért?!", "megint az ellenfelet segítik a bírók", az oké, hogy hangulatosan kell közvetíteni, de ha egy épp a tv előtt szurkoló nézőt kötnénk rá a meccsre, ezt ő is lehozza...JJ
több mint 12 éve
Nem a küzdőszellemmel és az akarattal van a probléma Naggyal kapcsolatban...Ennek a válogatottnak éppen a küzdőszellem és az akarat a legnagyobb erényei. Ladislao-nak ilyenek pont nincsenek.eaglesmcnabba bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehetszvsz teljesen jót jött a közvetítés.
"meg kell csinálniiii", "de miéééért?!", "megint az ellenfelet segítik a bírók", az oké, hogy hangulatosan kell közvetíteni, de ha egy épp a tv előtt szurkoló nézőt kötnénk rá a meccsre, ezt ő is lehozza...JJ
több mint 12 éve
Teljes mértékben egyetértek.Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaa bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehet
több mint 12 éve
Ennek a válogatottnak éppen a küzdőszellem és az akarat a legnagyobb erényei. Ladislao-nak ilyenek pont nincsenek.szvsz teljesen jót jött a közvetítés.Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaa bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szvsz teljesen jót jött a közvetítés. őrjöngtemAz viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaa bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehet
mcnabb. én azért örülnék, ha az olimpián velünk lenne.
több mint 12 éve
Dub
1 019
Van itt esetleg aki Újvidéki? Szerdán horvátok ellen lehet lenéznénk haverokkal, de úgy hallom csak elővételben lehet arra már jegyet venni.
több mint 12 éve
Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaa bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehet
"meg kell csinálniiii", "de miéééért?!", "megint az ellenfelet segítik a bírók", az oké, hogy hangulatosan kell közvetíteni, de ha egy épp a tv előtt szurkoló nézőt kötnénk rá a meccsre, ezt ő is lehozza...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy meccsünket sem sikerült még élőben megnézni, de ezek után én nem is merem nézni a következő mccseket, nehogy balszerencsét hozzak 😊Mit össze melóztak a srácok, félelmetes lelki erejük van, Mocsai meg a világ legjobb edzője kb, posztokra lebontva mindenhol jobbak az ellenfeleink 90%-a egy világversenyen, mégis nem számít semmit, mert ez nem atlétika,vagy úszás, hanem CSAPATsport.
Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Omeyer: 36azért már nem a franciák a világ legjobb csapata, erősen kiöregedőben van ez a generáció, de persze még mindig marha nagy siker egy ilyen meccs.Ezt mire alapozod? Mert az tény, hogy a 2008-as EB óta minden tétmeccsüket megnyerték (akkor is a horvátok kisebb bírói segítséggel verték őket egyetlen góllal egyébként). Ha szerinted ebből a csapatból bárki is kiöregedett már, akkor nagy tévedésben vagy, Fernandez tán a legöregebb, de ő is abszolút jó még, pláne, hogy szinte csak epizódszereplő ebben a csapatban, bár azok igen fontos epizódok. A francia válogatott kimagaslik a nemzetközi mezőnyből, és a legnagyobb esélyese az olimpiának, pont. Én rühellem őket egytől egyig, de szerintem ez minden idők legjobb csapata, ilyen szériát ebben a mezőnyben óriási dolog produkálni. Négy évente ki lehet kapni, és ha észreveszi az ember, az is egy olimpia előtti EB volt, ez nekik nyilván csak másodlagos, ők a nyárra készülnek.
Szesze
Megjegyzem, tőlünk alig-alig férne be valaki ebbe a csapatba. Valamelyik jobbátlövőnk Barachet mögé, Zubai Gille mögé, Fazekas/Mikler Omeyer mögé, meg mondjuk most még Iváncsik is a bal szélre, bár onnan ugye hiányzik Guigou és Honrubia, akik Iváncsik szintjén vannak. Ez a bravúr sokkal több szerintem, mint aminek látjuk, a spanyolok elleni döntetlenhez képest is óriási teljesítmény.Rajna
Fernandez: 35
Dinart: 35
Bertrand Gille: 34
Narcisse: 33
Karabatic: 28
Abalo: 28
Nem azt mondtam, h bárki kiöregedett, hanem h kiöregedő félben van. Van egy fogadásom, h nem lesznek olimpiai címvédés közelében se.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas győzelem, és hatalmas gratuláció a csapatnak 😊
több mint 12 éve
Újra nézhető a csoda😀http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/01/20/22/Ferfi_kezilabda_Europa_bajnoksag_2012__Magyarorszag_Franciaorszag.aspx
több mint 12 éve
Ez mondjuk többségében igaz, Karabatic rém fos volt, Abalo dettó, Narcisse sem volt az igazi, Accambray ugye még hulla... egyedül Barachet és Omeyer játszott jól, időnként Dinart-t is lehetett szopatni. Bertrand Gille meg eléggé elfáradt már most, kicsit más ez, mint amikor a Hamburgban van mellette egy Vori.jééé! most hogy jók vagyunk elkezd éledezni a topic!! 😉yap, igaz nem írtam most, de a ruszkik elleni meccsen voltunk itt vagy 4en 😀
Mocsai Lajos egy zseni ! ahogy forgatja ezt a csapatot az zseniális!
Ha már Sobriztak itt egy páran , biztos megemlítené hogy jó-jó de
hát egy kiégett francia válogatottat vertünk! 😀
középdöntőben mostmár jöhetnek a könnyű ellenfelek!! :rolleyes:
+ ilyen tornán lesz holtpont az biztos azt még túl kell élnünk!!
Hajrá Magyarok!!!!!!yooker
am. a pozitívumokat már leírtátok, minden szóval egyetértek, de ez a francia csapat a megelőző 5 évben, és a következő 5ben sem fog ennyire szarul játszani. szerintem mi sem voltunk jók, egyszerűen vérszemet kaptunk és a szív diadalmaskodott.
am rajnával értek egyet...peach
több mint 12 éve
jééé! most hogy jók vagyunk elkezd éledezni a topic!! 😉yap, igaz nem írtam most, de a ruszkik elleni meccsen voltunk itt vagy 4en 😀
Mocsai Lajos egy zseni ! ahogy forgatja ezt a csapatot az zseniális!
Ha már Sobriztak itt egy páran , biztos megemlítené hogy jó-jó de
hát egy kiégett francia válogatottat vertünk! 😀
középdöntőben mostmár jöhetnek a könnyű ellenfelek!! :rolleyes:
+ ilyen tornán lesz holtpont az biztos azt még túl kell élnünk!!
Hajrá Magyarok!!!!!!yooker
am. a pozitívumokat már leírtátok, minden szóval egyetértek, de ez a francia csapat a megelőző 5 évben, és a következő 5ben sem fog ennyire szarul játszani. szerintem mi sem voltunk jók, egyszerűen vérszemet kaptunk és a szív diadalmaskodott.
am rajnával értek egyet...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
azért már nem a franciák a világ legjobb csapata, erősen kiöregedőben van ez a generáció, de persze még mindig marha nagy siker egy ilyen meccs.Ezt mire alapozod? Mert az tény, hogy a 2008-as EB óta minden tétmeccsüket megnyerték (akkor is a horvátok kisebb bírói segítséggel verték őket egyetlen góllal egyébként). Ha szerinted ebből a csapatból bárki is kiöregedett már, akkor nagy tévedésben vagy, Fernandez tán a legöregebb, de ő is abszolút jó még, pláne, hogy szinte csak epizódszereplő ebben a csapatban, bár azok igen fontos epizódok. A francia válogatott kimagaslik a nemzetközi mezőnyből, és a legnagyobb esélyese az olimpiának, pont. Én rühellem őket egytől egyig, de szerintem ez minden idők legjobb csapata, ilyen szériát ebben a mezőnyben óriási dolog produkálni. Négy évente ki lehet kapni, és ha észreveszi az ember, az is egy olimpia előtti EB volt, ez nekik nyilván csak másodlagos, ők a nyárra készülnek.
Szesze
Megjegyzem, tőlünk alig-alig férne be valaki ebbe a csapatba. Valamelyik jobbátlövőnk Barachet mögé, Zubai Gille mögé, Fazekas/Mikler Omeyer mögé, meg mondjuk most még Iváncsik is a bal szélre, bár onnan ugye hiányzik Guigou és Honrubia, akik Iváncsik szintjén vannak. Ez a bravúr sokkal több szerintem, mint aminek látjuk, a spanyolok elleni döntetlenhez képest is óriási teljesítmény.
több mint 12 éve
Nem tudok válaszolni a kérdéseidre.1. Férfi vonalon ez miért nem probléma? A Szeged nem nagyon nyavalyog...http://fradimob.hu/index.php/friss/hirek/item/1339-ha-nem-j%C3%B6ssz-a-gy%C5%91rbe-nem-leszel-v%C3%A1logatottJociA tények:
A szövetséggel abban állapodtak meg a klubok, hogy jöjjön / jöhet külföldi edző, de az főállásban csak a válogatottal foglalkozzon.
Ehhez képest eltelt kb. fél év, és Böhn már a Győr edzője (is) volt.
A rossz nyelvek szerint ezt a Győr már előre lezsírozta, tudta... /ez már nem tény :cool: /Sinisa
2. Mióta támaszthatnak klubok feltételeket a szövetségi kapitány kinevezése kapcsán?somoskovig
Szerintem az MKSZ-nél nem teljesen kerek minden.
De most ne erről beszéljünk. 😊
Óriási sikert ért el a férfi válogatott, ünnepeljük őket.
Erre majd visszatérhetünk az EB után is, a helyzet nem fog változni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
1. Férfi vonalon ez miért nem probléma? A Szeged nem nagyon nyavalyog...A tények:Miért, mit csinálnak?somoskovighttp://fradimob.hu/index.php/friss/hirek/item/1339-ha-nem-j%C3%B6ssz-a-gy%C5%91rbe-nem-leszel-v%C3%A1logatottJoci
A szövetséggel abban állapodtak meg a klubok, hogy jöjjön / jöhet külföldi edző, de az főállásban csak a válogatottal foglalkozzon.
Ehhez képest eltelt kb. fél év, és Böhn már a Győr edzője (is) volt.
A rossz nyelvek szerint ezt a Győr már előre lezsírozta, tudta... /ez már nem tény :cool: /Sinisa
2. Mióta támaszthatnak klubok feltételeket a szövetségi kapitány kinevezése kapcsán?