NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
vezetünk végre

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
uramisten :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
megint jó a védelem, így nem lesz gond!
több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Szégyen ez a kommentátor...Bazzani
nagyon durva arc 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Kurva ziccerek megint. :mad:

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
az igen Császár :cool:
több mint 12 éve
egyszer azért kezdhetnénk jól is egy félidőt a változatosság kedvéértSzesze
francihák ellen is bejött

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Szégyen ez a kommentátor...

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
egyszer azért kezdhetnénk jól is egy félidőt a változatosság kedvéért
több mint 12 éve
hajrá mi ismét!

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Arnaud Bingo: "Mit mondjak? A magyarok jobbak voltak nálunk. Mit fűzzek hozzá ehhez? Én jól játszottam, de ez most másodlagos. Tele van a tököm az egésszel."

megszületett a néger-francia TököliHabi
amíg nem látom hogy Bingo le akarja tessékelni a csapattársát a pályáról amiért nem passzolt, majd megsértődik és cserét kér addig ő maximum egy néger Véber lehet 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Arnaud Bingo: "Mit mondjak? A magyarok jobbak voltak nálunk. Mit fűzzek hozzá ehhez? Én jól játszottam, de ez most másodlagos. Tele van a tököm az egésszel."

megszületett a néger-francia Tököli

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szerbek mit kúrtak el itt, te jó ég 😀
(mondjuk a németek kurva nagyot küzdöttek)
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Miután elárasztották tegnap a'zinternetet a magyaros és Nándis demotiválók, ma dánhonban biztos pörögnek a Hansenes, AntiLazarovos és hasonló csodák 😀
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pfhúúú, de szerencsétlenek ezek a Makedónok, így kikapni...
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
Van itt esetleg aki Újvidéki? Szerdán horvátok ellen lehet lenéznénk haverokkal, de úgy hallom csak elővételben lehet arra már jegyet venni.Dub
Én egyáltalán nem vagyok vajdasági, de a kezi.hu-n azt írja, hogy a helyszínen is árulnak jegyeket.Úgyhogy sztem menjetek le nyugodttan, érjetek oda idejében és kaptok.

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
20-9-es!!! félidő után lett döntetlen a svéd-lengyel....gabokocka
és még a mi női kéziseink a chokerek 😀
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 474 — Keep pounding
20-9-es!!! félidő után lett döntetlen a svéd-lengyel....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
csak el kéne menni egy meccsreJoci
én is ezen gondolkozomzolika26
én a vizsgaidőszak miatt csak 27.-én tudnék menni először,akkor lesz vagy az elődöntőnk vagy az 5. helyért a meccs,de mindenképp menni kéne!Joci
be se engednének ien huligánokat mint te józsua...

|
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokocka
Már az úszást is elb@szta. De ott legalább el tudok kapcsolni az Eurosportra.gdavid
Sajnos ez a köztévét is minősíti. Szánalmas.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokocka
Már az úszást is elb@szta. De ott legalább el tudok kapcsolni az Eurosportra.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 422 — no es importante
a bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehet

"meg kell csinálniiii", "de miéééért?!", "megint az ellenfelet segítik a bírók", az oké, hogy hangulatosan kell közvetíteni, de ha egy épp a tv előtt szurkoló nézőt kötnénk rá a meccsre, ezt ő is lehozza...JJ
szvsz teljesen jót jött a közvetítés. őrjöngtemZsoca
ha véletlenül lenémítottad volna a tv-t, akkor nem őrjöngtél volna ugyanúgy a végjátékban?
naugye

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
én is ezen gondolkozomzolika26
én a vizsgaidőszak miatt csak 27.-én tudnék menni először,akkor lesz vagy az elődöntőnk vagy az 5. helyért a meccs,de mindenképp menni kéne!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem értek egyet. minden egyes meccsén, amikor felöltötte magára a címeres mezt, kiadta szívét-lelkét. akkoriban nem tudom ki nem őrült meg a játékáért. hálátlan, önző egy nép vagyunk...Zsoca
Számomra ezen van a hangsúly, amikor felöltötte. És egyszer csak eljött az a pont hogy nem öltötte fel.eaglesmcnabb
először állítsz egy valótlant, utána meg pont kiemeled azt, ami miatt ezt írtam: hálátlan, önző egy nép vagyunk...
nem nagyon értelek.

10 évig játszott a válogatottban úgy, hogy 5-6 évig húzóember, csapatkapitány volt.
van egy Barcelona nevezetű csapat, aki az egész életét, jövőjét megoldotta, királyként kezelték és megbecsülték, olyankor is, amikor nagyon nem ment neki a játék.
hozott két éve egy döntést, ami miatt nem szabad magyarázkodnia - megjegyzem, hogy őt igazolta az élet. így tényleg jobban tud teljesíteni. BL-t nyert Bajnokságot azaz rég nem látott magasságokba emelte a klubját, nem mellesleg a világ egyik legjobb játékosává fejlődte ki magát.

fájó kimondani, de attól még hogy magyar, a spanyoloktól ő nagyon sokat kapott. ha esetleg spanyol válogatott is lenne, amit nem hiszek(egyedül akkor csalódnék benne nagyot), akkor is köszönettel tartozunk neki, amit a válogatottért tett a 10 éve alatt ill. hogy híresebbé tette a magyar nemzetet. nem ladislaozni bazdmeg....

a kézilabda ilyen. nekem a mai napig Eklemovic és Perez a kedvenceim. egyik se magyar. para?Zsoca
Nagy László kijelentette hogy nem kíván a magyar nemzeti csapatban játszani, és addig nem jön, amíg az általa felvetett gondok - például a sportolók napidíja és biztosítása körüli problémák - meg nem oldódnak.
Felteszem ezt a költői kérdést a többi játékosnak nincsenek ugyanilyen gondjai? Ennyi erővel a többieknek sem kéne játszani a válogatottban, mégis NagyLaci az aki nem játszik.
Már elnézést de pénz ide vagy oda, körülmények ide vagy oda, én ezt személy szerint megvetem. Persze van aki nem, én igen. Nyilván Ladislaozok, hiszen úgy hívják őt spanyolhonban. Ezért még szerintem nem kellene bazdmegozni, de lelked rajta.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
én is ezen gondolkozom

http://insidehandoff.com/