NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
uramisten :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
megint jó a védelem, így nem lesz gond!
több mint 12 éve
Szégyen ez a kommentátor...Bazzaninagyon durva arc 😀
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
az igen Császár :cool:
több mint 12 éve
egyszer azért kezdhetnénk jól is egy félidőt a változatosság kedvéértSzeszefrancihák ellen is bejött
több mint 12 éve
egyszer azért kezdhetnénk jól is egy félidőt a változatosság kedvéért
több mint 12 éve
Arnaud Bingo: "Mit mondjak? A magyarok jobbak voltak nálunk. Mit fűzzek hozzá ehhez? Én jól játszottam, de ez most másodlagos. Tele van a tököm az egésszel."amíg nem látom hogy Bingo le akarja tessékelni a csapattársát a pályáról amiért nem passzolt, majd megsértődik és cserét kér addig ő maximum egy néger Véber lehet 😉
megszületett a néger-francia TököliHabi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Arnaud Bingo: "Mit mondjak? A magyarok jobbak voltak nálunk. Mit fűzzek hozzá ehhez? Én jól játszottam, de ez most másodlagos. Tele van a tököm az egésszel."megszületett a néger-francia Tököli
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a szerbek mit kúrtak el itt, te jó ég 😀(mondjuk a németek kurva nagyot küzdöttek)
több mint 12 éve
Miután elárasztották tegnap a'zinternetet a magyaros és Nándis demotiválók, ma dánhonban biztos pörögnek a Hansenes, AntiLazarovos és hasonló csodák 😀
több mint 12 éve
Pfhúúú, de szerencsétlenek ezek a Makedónok, így kikapni...
több mint 12 éve
Van itt esetleg aki Újvidéki? Szerdán horvátok ellen lehet lenéznénk haverokkal, de úgy hallom csak elővételben lehet arra már jegyet venni.DubÉn egyáltalán nem vagyok vajdasági, de a kezi.hu-n azt írja, hogy a helyszínen is árulnak jegyeket.Úgyhogy sztem menjetek le nyugodttan, érjetek oda idejében és kaptok.
több mint 12 éve
20-9-es!!! félidő után lett döntetlen a svéd-lengyel....gabokockaés még a mi női kéziseink a chokerek 😀
több mint 12 éve
20-9-es!!! félidő után lett döntetlen a svéd-lengyel....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
be se engednének ien huligánokat mint te józsua...én a vizsgaidőszak miatt csak 27.-én tudnék menni először,akkor lesz vagy az elődöntőnk vagy az 5. helyért a meccs,de mindenképp menni kéne!Jocicsak el kéne menni egy meccsreJocién is ezen gondolkozomzolika26
|
több mint 12 éve
szaba
10 543
Sajnos ez a köztévét is minősíti. Szánalmas.Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaMár az úszást is elb@szta. De ott legalább el tudok kapcsolni az Eurosportra.gdavid
több mint 12 éve
Az viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaMár az úszást is elb@szta. De ott legalább el tudok kapcsolni az Eurosportra.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
ha véletlenül lenémítottad volna a tv-t, akkor nem őrjöngtél volna ugyanúgy a végjátékban?szvsz teljesen jót jött a közvetítés. őrjöngtemZsocaAz viszont botrány, hogy egy ilyen eseményt egy ilyen riporter közvetíthet....gabokockaa bírkózásnál még el tudom viselni (azt a sportot úgyis csak az olimpia idején követem), de tényleg hihetetlen, hogy ezzel a stílussal valaki kommentátor lehet
"meg kell csinálniiii", "de miéééért?!", "megint az ellenfelet segítik a bírók", az oké, hogy hangulatosan kell közvetíteni, de ha egy épp a tv előtt szurkoló nézőt kötnénk rá a meccsre, ezt ő is lehozza...JJ
naugye
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
én a vizsgaidőszak miatt csak 27.-én tudnék menni először,akkor lesz vagy az elődöntőnk vagy az 5. helyért a meccs,de mindenképp menni kéne!csak el kéne menni egy meccsreJocién is ezen gondolkozomzolika26
több mint 12 éve
Nagy László kijelentette hogy nem kíván a magyar nemzeti csapatban játszani, és addig nem jön, amíg az általa felvetett gondok - például a sportolók napidíja és biztosítása körüli problémák - meg nem oldódnak.először állítsz egy valótlant, utána meg pont kiemeled azt, ami miatt ezt írtam: hálátlan, önző egy nép vagyunk...nem értek egyet. minden egyes meccsén, amikor felöltötte magára a címeres mezt, kiadta szívét-lelkét. akkoriban nem tudom ki nem őrült meg a játékáért. hálátlan, önző egy nép vagyunk...ZsocaSzámomra ezen van a hangsúly, amikor felöltötte. És egyszer csak eljött az a pont hogy nem öltötte fel.eaglesmcnabb
nem nagyon értelek.
10 évig játszott a válogatottban úgy, hogy 5-6 évig húzóember, csapatkapitány volt.
van egy Barcelona nevezetű csapat, aki az egész életét, jövőjét megoldotta, királyként kezelték és megbecsülték, olyankor is, amikor nagyon nem ment neki a játék.
hozott két éve egy döntést, ami miatt nem szabad magyarázkodnia - megjegyzem, hogy őt igazolta az élet. így tényleg jobban tud teljesíteni. BL-t nyert Bajnokságot azaz rég nem látott magasságokba emelte a klubját, nem mellesleg a világ egyik legjobb játékosává fejlődte ki magát.
fájó kimondani, de attól még hogy magyar, a spanyoloktól ő nagyon sokat kapott. ha esetleg spanyol válogatott is lenne, amit nem hiszek(egyedül akkor csalódnék benne nagyot), akkor is köszönettel tartozunk neki, amit a válogatottért tett a 10 éve alatt ill. hogy híresebbé tette a magyar nemzetet. nem ladislaozni bazdmeg....
a kézilabda ilyen. nekem a mai napig Eklemovic és Perez a kedvenceim. egyik se magyar. para?Zsoca
Felteszem ezt a költői kérdést a többi játékosnak nincsenek ugyanilyen gondjai? Ennyi erővel a többieknek sem kéne játszani a válogatottban, mégis NagyLaci az aki nem játszik.
Már elnézést de pénz ide vagy oda, körülmények ide vagy oda, én ezt személy szerint megvetem. Persze van aki nem, én igen. Nyilván Ladislaozok, hiszen úgy hívják őt spanyolhonban. Ezért még szerintem nem kellene bazdmegozni, de lelked rajta.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
csak el kéne menni egy meccsreJocién is ezen gondolkozom
http://insidehandoff.com/