NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 647
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
Mocsai Tamással a kezdőben 0 esélyünk van, de legalább várhatóak szórakoztató jelenetek. 😀
több mint 12 éve
Szép volt csajok, a visszavágóra csak el kellene menni 😊Szerk.: 9000 forintos jegy van még, vissza is vonom...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
legalább tesztelhetjük fiatalokat, reméljük menni is fognak majd, mint a mérgezett egér!99%ig biztos voltam benne hogy nyerünk itthon 😊Hát max jó sorsolással. Világversenyne csak ritkán ad komolyabb pluszt a hazai pálya, persze ilyenkor sokat számít, de ez a meccs téttelen volt, különösen a tegnapi lett győzelem után. Négyből kellett egyet hozni, már az első összejött.Rajna
Kéne rendezni egy világversenyt, tuti érmet nyernénk....gabokocka
|
több mint 12 éve
99%ig biztos voltam benne hogy nyerünk itthon 😊Hát max jó sorsolással. Világversenyne csak ritkán ad komolyabb pluszt a hazai pálya, persze ilyenkor sokat számít, de ez a meccs téttelen volt, különösen a tegnapi lett győzelem után. Négyből kellett egyet hozni, már az első összejött.
Kéne rendezni egy világversenyt, tuti érmet nyernénk....gabokocka
több mint 12 éve
99%ig biztos voltam benne hogy nyerünk itthon 😊Kéne rendezni egy világversenyt, tuti érmet nyernénk....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
A második félidőben kb B csapattal nyomtuk végig. Zseniális! 😀És Miklerből lassan klasszis lesz, Nagy Kornél pedig csak beér végre, ezek fontosabbak lennének mint a győzelem. 😊
több mint 12 éve
végre van vér a pucánkban, ez igen!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Óriási meccs. És ami nekem a legfontosabb, Szalafai gól!!!!!!!
több mint 12 éve
HóHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Ez gyönyörű volt csak most kapcsolódtam be de érdemes volt 😀
több mint 12 éve
köszi! igazán adhatná az m1 online..winstonGondolom az IHF adta így el a jogokat.
több mint 12 éve
köszi! igazán adhatná az m1 online..
több mint 12 éve
valaki tudna stream linket adni a meccshez?winstononlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=2&masik=1&kulfold=0
De biztos van jobb is. 😀
több mint 12 éve
valaki tudna stream linket adni a meccshez?winstonkönyvjelzőbe vele
datafix.hu/OnlineTV
több mint 12 éve
valaki tudna stream linket adni a meccshez?
több mint 12 éve
Mikler nem ember ma eddig.Hogy miért nem lehet Ancsint játszatni Tamás fiam helyett azt nem tudom felfogni.
több mint 12 éve
Nem akarom elhinni, hogy nincs valami fiatal takony gyerek balszélső az egész baknokságban aki megütné alulról egy kis jó indulattal a mércét... Ez a törő-körte kombó nem túl acélos, de legalább nem fiatal..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Egy kis emészteni való a magyar zseni 😛 😀www.nemzetisport.hu/kezilabda/video-draftrendszer-a-magyar-kezilabdaban-mocsai-lajos-tervei-2231103
több mint 12 éve
Hát ez gigalol, ez ellenj nem is értem miért nincs szabály (mármint hogy csoportmeccsek már a nyolcban megismétlődjenek, ez abszurd). Mellesleg az Atletico és a Kiel is borzasztóan szív idén, ugye ez a négy legnagyobb esélyesből három, és nem elég, hogy egy csoportból nyitottak, de aztán a létező legnehezebb ellenfeleket kapták ők is a 16 közt és most is, lol. Szkopje-Kielce is megismétlődik, valamiért a Kielcét nagyon nyomják idén, épkézláb csapattal nem is játszottak még. És a Flensburg-Hamburg is a csoportmeccs újrajátszása, ez tényleg morbid.
több mint 12 éve
miért van az hogy a Veszprémet minden évben összesorsolják pont ilyentájt az aktuális nagyágyúval...davemayer"véletlen"... 😊
|
több mint 12 éve
miért van az hogy a Veszprémet minden évben összesorsolják pont ilyentájt az aktuális nagyágyúval...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Kiel. Mint az utóbbi években kb mindig, ismét "meglepődtem". 😊

több mint 12 éve
Szeged meccsről nem is írt senki. Szerintem jól játszott a Szeged bár Mikler tartotta őket mecsben nagyon. Vicces hogy szépen jöttünk fel, aztán kaptunk emberelőnyt amit sikeresen 1-2-re hoztunk és szétestünk. Ez a Kielce enm nagy szám.Vicc ez a Szkopje-Kielce meccs...
Veszprém - Kiel nagyrábaszás mindkettőnek, de akkor is hozni kell. Idén a BL cím a cél, jobb hamarabb megverni a Kielt mint később 😊