NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Csodálatos ez a csapat, én így küzdő, harcoló magyar válogatottat semmilyen sportágban nem nagyon láttam, főleg nem úgy, hogy egyéni képességekben nagyon nagy különbség van (nem a javunkra). Lenne pár magyar válogatott, akiket bezárnék egy szobába, és egymás után 10-szer megnézetném velük ezt a meccset (női kézisek, férfi kosarasok pl.). Ja, és itt látszik, hogy mennyit számít egy igazán klasszis edző... Meg érdekes módon a férfi szakágban nincs abból cirkusz, hogy a legerősebb klub edzője egyben szövetségi kapitány is, ugye, kedves ferencvárosi klubvezetők?

Mondjuk ilyen kapusteljesítménnyel az oroszokat 10-zel vertük volna... 😀

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
és pihentetni kellett volna a kulcsemberket nem? 😀 😀
a történelem elgnagyobb kézilabda meccse volt ezHurka
Tudod mi a kemény? Azt tettük 😀 Mocsai a második félidőben pályán nem volt, Ilyés nem volt fent támadásban 😀zolika26
és jogos, Császár sem csinált a 2. félidőben már semmit 😀 Fazekas mellett a két szélső és Zubai voltak a legjobbak szvszHurka
mondjuk Iváncsiknak nem sok momentuma volt, Abalo teljesen kivette a játékból, más kérdés h ez fordítva is így volt szerencsére.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Ilyenkor érti meg igazán az ember, hogy miért "kértük számon" az oroszok elleni teljesítményt a két kapuson, mert mindketten ilyet tudnak.
Ami a legkeményebb győzelemben, hogy végül pihentettünk, mert se Mocsai, se Ilyés, se Császár nem játszott annyit, mint a korábbi meccseken. Védekezés zseniális volt, ok, hogy a bírók hülyék voltak, de azért két percet így kivédekezni gyönyörű. És tényleg annyi pontot viszünk tovább, mint a spanyolok 😊zolika26
A bírók ismét elég érdekesen fújtak.
Nem nagyon láttam még olyat kézimeccsen, hogy egy kétperces emberhátrányt sikerült végigtámadni anélkül, hogy a bírók ne vennék el passzív miatt.
De most ez sem izgat...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Király W volt. Mondjuk elnéznék ilyen W-kat elődöntőkben is. 😊
több mint 12 éve
Az egész alapja ez a kurva jó védekezés amit mind3 meccsen bemutattunk. Deffense win the championship 😛
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Szép volt, Fiúk!
Nándi meg csattanós választ adott azoknak, akik az első meccs után kritizálták! :cool:Sinisa
Szerintem senki nem kritizálta, csak van olyan, hogy egy kapusnak nem megy, akkor próbáljunk meg változtatni, azon a meccsen az se jött be, de attól még amint vége volt annak a meccsnek szerintem mindenki ugyanúgy bízott a kapusainkban, mint korábban

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
A legnagyobb meccs amióta követem a kézilabdát

aki elkezd csapatsportot játszani ilyen csapatot szeretne magának!davemayer
Tudod mi a kemény? Azt tettük 😀 Mocsai a második félidőben pályán nem volt, Ilyés nem volt fent támadásban 😀zolika26
és jogos, Császár sem csinált a 2. félidőben már semmit 😀 Fazekas mellett a két szélső és Zubai voltak a legjobbak szvsz
több mint 12 éve
Ilyenkor érti meg igazán az ember, hogy miért "kértük számon" az oroszok elleni teljesítményt a két kapuson, mert mindketten ilyet tudnak.
Ami a legkeményebb győzelemben, hogy végül pihentettünk, mert se Mocsai, se Ilyés, se Császár nem játszott annyit, mint a korábbi meccseken. Védekezés zseniális volt, ok, hogy a bírók hülyék voltak, de azért két percet így kivédekezni gyönyörű. És tényleg annyi pontot viszünk tovább, mint a spanyolok 😊

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Effektív sportélmény volt!
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Szép volt, Fiúk!
Nándi meg csattanós választ adott azoknak, akik az első meccs után kritizálták! :cool:

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve

Tudod mi a kemény? Azt tettük 😀 Mocsai a második félidőben pályán nem volt, Ilyés nem volt fent támadásban 😀

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"

értem én a számonkérést, de EZT ki gondolta a meccs előtt? 😀

egy ilyen csoportból vereség nélkül és 3 ponttal megyünk tovább, ez több mint egy csoda, ebben teljesítmény van.

Aki magyar húzza ki magát, aki meg nem támogatja az egyetemes sportot annak meg le kell vetíteni ezt a meccset.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
és akkor mi is és a spanyolok is 3 pontot viszünk tovább, a franciák egyet se :cool: :cool:
több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Álmodok? 😀

több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
szívvel lélekkel 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
Nándi Tebow testvére 😊
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Franciák kiket tapsoltak? Magyarokat? 😀

De jó ez, főleg, hogy ellenük csináltuk, annyi helyen megszopattak már minket, legalább egy picit egy aprónyit visszaadtunk. 😀

2003 Zágráb női VB, tiszta ilyen volt 😀

Ki a fa**om az a Nagy László?
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
MEEEKKORA MECCS VOLT! 😊)))
Nem is bírtam a gép előtt nézni a második félidőt, muszáj volt kimennem a nappaliba a nagy tévéhez. Óriásiak voltak a fiúk!! 😊

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
fúúú ez nagyon nagy volt, ritkán nézek kézit, de ezt nagyon megérte. csak azt sajnálom, hogy nem mentem haverokkal le...
több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
óriási meccs volt

szép volt fiúk!!

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát ez óriási volt srácok 😀

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nándi sokkal jobban védett Omeyernél :o
48% OMÁJGÁD!!!

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nááááándiii, kérlek fürödj meeg! 😂 😂

Óriási ez a csapat, 3 ponttal megyünk a középdöntőbe!
több mint 12 éve
Karabaticon tényleg elment a meccs 😊
ezért nem kell ide Nagy Laci...
több mint 12 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
mekkora meccs, omg. szép volt fiúk!