Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Szeretném kérni hogy az EHF-et és a bírói testületet , valamint a színészgárdát Kielből tajarodjon a mocskos életbe. KöszönömA Kielt is szopatják, ha a sorsolásra érted, nekik talán még durvább a helyzetük, mint a Veszprémnek, csak olyan nagyon nem számít náluk.
Ez a Veszprém nem tudom mit kéne hogy letegyen hogy ne ugyanúgy szopassák őket mint 4 éve kb folyamatosan. 😕Toca
Amúgy ez abszolút nem gáz, két góllal kikapni összessítésben a Kieltől heroikus dolog. Nem szabad elfelejteni, hogy bár tényleg jó ez a Veszprém, három olyan poszt van, ahol a kieli csere nem lenne kezdő náluk: kapus, balszélső, jobbátlövő. És ezekn a posztokon sem jobb a Veszprém. El lehet mondani, hogy idén a BLben egyedül a Kiel tudott nyerni a Veszprém ellen, ezt senki más nem fogja tudni elmondani magáról.
több mint 13 éve
Szeretném kérni hogy az EHF-et és a bírói testületet , valamint a színészgárdát Kielből tajarodjon a mocskos életbe. KöszönömEz a Veszprém nem tudom mit kéne hogy letegyen hogy ne ugyanúgy szopassák őket mint 4 éve kb folyamatosan. 😕
több mint 13 éve
Császárnak ma egyébként egyszer sem jutott eszébe, hogy neki bármit is kell tenni ezért a győzelemért. Ahogy megállt most itt az utolsó támadásnál az egészen nevetséges volt.
több mint 13 éve
Azért Egri Viktornak sem kell mindent elhinni, neki is el tud szállni könnyen az agya, onnantól pedig kb. semmit nem ítél meg reálisan.Az tény, hogy amikor kellett, a bírók megfújták a Kielt, ezzel pont kizökkentve a Veszprémet. Ezen és a szerencsén múlott ez a vereség szerintem, amúgy nagyjából egyszintű a két csapat.
több mint 13 éve
én nem értek annyira a kézilabdához és a szabálytalanságok megítéléséhez, de úgy látom ez a 2 sárgában sem vágja a dolgokatHabi"érdekes felfogásban vezetik a találkozót"
ez elment sztem 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
én nem értek annyira a kézilabdához és a szabálytalanságok megítéléséhez, de úgy látom ez a 2 sárgában sem vágja a dolgokat

JT Daniels fan
több mint 13 éve
5-1-el kezdeni, szép!na már 5-4, szép...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem volt ezzel baj, azért nem volt reális a 6 gólos előny. -1 az semmi, jó lesz ez itthon.
több mint 13 éve
Azért az egy gólos hátrány nem olyan rossz, bár a második félidő eleje miatt kicsit rossz a szám íze. Tényleg ennyi hazai pályát kaphatunk mi is...
A szélsőink nem voltak jók és ez is probléma volt, valamint a hülye lufi kiállítások.
több mint 13 éve
Sportszerű leszek. Ne kapjunk nagyobb hazai pályát a visszavágón, csak amennyit a Kiel kapott.Grat a Veszprémnek óriásit harcoltak.
Do your job
több mint 13 éve
Tudják a bírók, hogy mivel lehet elcsalni a meccset. Ki kell küldeni NL-t...
több mint 13 éve
Nagy Laci brutálisan nagyot játszik. 😊SchleckHt az elején szerintem elég gyengus volt támadásban, de most már belejött 😊
több mint 13 éve
Látszik, hogy nem tudjátok milyen jó érzés amikor a kisfiatok teljes szeretetből a hátatokat masszírozza 😀 (s most hessegessünk el ha lehet minden pedofíliára meg stb-re utaló gondolatot, ami megszületik ha írtam volna ezt a felhívást ha nem 😉)
több mint 13 éve
oltári nagy poén (Y)peachMiért nem zártad be a szekrénybe? 😉ender1112Úgy hogy baszogatott egy kisgyerek és ha ültem volna, akkor beül az ölembe és minél jobban elhessegettem volna, annál jobban jött volna vissza, így a hátamon volt és legkevésbé így zavarta a kilátást 😀BruceFajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
Szép volt lányok! Hajrá a döntőben is! 😊Bruce
Amúgy meg hogy lehet egy ilyen meccset fekve nézni ? 😊ender1112
Csak nem történt veled ilyesmi kiskorodban? Mert akkor tényleg nem poén 😉oltári nagy poén (Y)peachMiért nem zártad be a szekrénybe? 😉ender1112Úgy hogy baszogatott egy kisgyerek és ha ültem volna, akkor beül az ölembe és minél jobban elhessegettem volna, annál jobban jött volna vissza, így a hátamon volt és legkevésbé így zavarta a kilátást 😀BruceFajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
több mint 13 éve
oltári nagy poén (Y)Miért nem zártad be a szekrénybe? 😉ender1112Úgy hogy baszogatott egy kisgyerek és ha ültem volna, akkor beül az ölembe és minél jobban elhessegettem volna, annál jobban jött volna vissza, így a hátamon volt és legkevésbé így zavarta a kilátást 😀BruceFajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Miért nem zártad be a szekrénybe? 😉Úgy hogy baszogatott egy kisgyerek és ha ültem volna, akkor beül az ölembe és minél jobban elhessegettem volna, annál jobban jött volna vissza, így a hátamon volt és legkevésbé így zavarta a kilátást 😀BruceFajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
több mint 13 éve
Úgy hogy baszogatott egy kisgyerek és ha ültem volna, akkor beül az ölembe és minél jobban elhessegettem volna, annál jobban jött volna vissza, így a hátamon volt és legkevésbé így zavarta a kilátást 😀Fajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
több mint 13 éve
Lefekszel az ágyra és nézed 😉 😀 Sorry 😀Fajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
több mint 13 éve
Fajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀😀
Amúgy meg hogy lehet egy ilyen meccset fekve nézni ? 😊
több mint 13 éve
Fajin meccs volt ez. Fekve néztem majdnem végig és amikor 10 perccel a vége előtt 6 volt az előnyük, akkor ültem fel, ekkor kezdtünk el feljönni, onnantól nem mertem más helyzetbe tenni magam, hátha én okoztam a feltámadást! 😀Szép volt lányok! Hajrá a döntőben is! 😊
több mint 13 éve
Muszáj minden csapatnak szívbajt okozva továbbjutnia akinek drukkolok tegnap a Barca ma a Győr még a Spurs most rátehet egy lapáttal 😛 Nem baj szép volt lányok lényeg a továbbjutás.
több mint 13 éve
Az ilyen meccsek a szívproblémák fő okozói. 😀 Remélem a döntő és a végső siker ennél már simább lesz a csajoknak!
több mint 13 éve
Hát -6-nál nem gondoltam volna, bár 21-24-nél mondtam, hogy a végét 3-1-re kell nyerni és bejött 😊Pedig előtte már elég ideges voltam, hogy megint elchokerkedik

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Te se gondold komolynak amit írtam 😀szerinted az Audi miért van ott a csapat neve előtt?Szép volt csajok, a visszavágóra csak el kellene menni 😊Valamiből fizetni kell a norvegokat/spanyolokatToca
Szerk.: 9000 forintos jegy van még, vissza is vonom...jjncaa
meg ezt ne gondold annyira hú de extra drágának, mégis csak a szekció legrangosabb kupameccsének elődöntője ez. de viszonyításul, a Kiel 4. emeleti jegyei 24 eurók, hazai meccsre 9-10ezer, csak bérlettel olcsóbb (csendben megjegyzem, ETO bérlettel se volt 9000 a jegy elődöntőre...)
(egyébként a csapat honlapján azt írják, 5 és 7 ezer volt a két oldalra a belépő, meg akik ismerőseim innen mennek és nem bérletesek, azok is 7 ezerért vették meg)Deny
De azért köszi a felvilágosítást tényleg azt hittem hogy a jegyekből jön ki az összes fizetés és az Audi csak a kocsikat adja hogy tudjanak mivel járni 😀
Mellesleg értem hogy ennyi de ettől még magyar pénztárcával drága, persze ennyi egy BL elődöntő engem nem zavar inkább örülök, hogy ott vagyunk , de attól még drága 😀