NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kézilabda

19 feliratkozó

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
nem hiszem el...
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Időkérést és kapuscserét!Schleck
időkérést majd ha lejárt a 2 perc, kapuscsere sztem nem indokoltSzesze
Szerintem benne lenne a kapuscsere is. Jól kezdett Nándi, de mostanában nem fogott semmit és ez a Dinaros nagy potya volt.

több mint 12 éve
Időkérést és kapuscserét!Schleck
időkérést majd ha lejárt a 2 perc, kapuscsere sztem nem indokolt
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
most van baj... basszus, 9-7 volt ide 😕
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Most mehet el a meccs.
több mint 12 éve
Időkérést és kapuscserét!

több mint 12 éve
Krivokapics bazzeg... ekkora baromságot csinálni
több mint 12 éve
Vajon egész meccsen Karabaticozni fogja Krivot ez a kretén?? :mad:

több mint 12 éve
eddig baszott jól játszunk, sokkal jobbak vagyunk. Ha nem adtunk volna el ennyi labdát + 2 kihagyott totális Mocsai ziccer bement volna akkor simán vezethetnénk 5 góllal is. Ettől függetlenül eddig kurva jó!!
több mint 12 éve
absszus Mocsai miket hagy ki, vayis hát Omeier miket véd 😕
Harsányi viszont kurva jó ma, HAJRÁ MAGYAROK!!
több mint 12 éve
eza Laluska lerántás sima 2 perc volt..
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kicsit túl is pörögtünk, le kéne egy picit nyugodni.
több mint 12 éve
simán felálltunk 0-3ról. Jó ez a csapat 😊Szesze
És ami a durva, hogy jó a kis Mocsai. Nem tudom, mikor tanult meg így játszani ez a gyerek. 😀

Oh, bazzeg, amint ezt leírtam csinált egy akkora hülyeséget, hogy beszarok. 😂

De nem baj, hajrá fiúk!Schleck
tényleg kurva jó a Mocsai. Fasz se gondolta, h így képes pótolni Nagy Lacit.
Ezek a hülye eladott labdák 😕
több mint 12 éve
Mocsai évek óta jó a Bundesben, csak a válogatottban volt chocker.szaba
Jah, ok. Ezt nem tudtam, ennyire nem követem a kézilabdát.

DHP továbbra is az eb leggyengébb pontja...

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Mocsai évek óta jó a Bundesben, csak a válogatottban volt chocker.
több mint 12 éve
simán felálltunk 0-3ról. Jó ez a csapat 😊Szesze
És ami a durva, hogy jó a kis Mocsai. Nem tudom, mikor tanult meg így játszani ez a gyerek. 😀

Oh, bazzeg, amint ezt leírtam csinált egy akkora hülyeséget, hogy beszarok. 😂

De nem baj, hajrá fiúk!

több mint 12 éve
simán felálltunk 0-3ról. Jó ez a csapat 😊
több mint 12 éve
valaki2 453 — Saints fan
A spanyolok megcsapták az oroszokat 30-27-re, úgyhogy minden zsír. Teljesen nyugodtan játsszhatunk. 😊

több mint 12 éve
nem értem, miért kéne pihentetni, nem sokkal jobbak a franciák a spanyoloknál, sőt, és 1 továbbvitt ponttal nem tudom, mit lehet kezdeni a továbbiakbanHurka
nagyon jó, ha van 2 vagy neadjisten 3 pontunk, ha Ilyés, Mocsai, Császár és Zubai kb lépni alig bír majd. Az első kettő kb. 50-55 percet játszott eddig mindkét meccsenzolika26
ez nyílván a meccs alakulásától függene, ha látszik, hogy totál esélytelen lenne a pontszerzés, akkor hagyni kell, és tényleg pihentetni a kulcsembereket, de mindent meg kell próbálni még az elején
csak személyes vélemény, de a horvát-izlandi-norvég trió, akik ellen vszeg játszani fogunk a következő körben, nem olyan jók, mint a spanyol-francia duó, úgyhogy én bizakodó vagyok 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1 tovább vitt pont az Hurka lenne , azzal esélytelen az elődöntő. De sztem esélytelen a franciák ellen a pont ha nem nyernek akkor nekik is necces lesz az elődöntő
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
nem értem, miért kéne pihentetni, nem sokkal jobbak a franciák a spanyoloknál, sőt, és 1 továbbvitt ponttal nem tudom, mit lehet kezdeni a továbbiakbanHurka
nagyon jó, ha van 2 vagy neadjisten 3 pontunk, ha Ilyés, Mocsai, Császár és Zubai kb lépni alig bír majd. Az első kettő kb. 50-55 percet játszott eddig mindkét meccsen

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
nem értem, miért kéne pihentetni, nem sokkal jobbak a franciák a spanyoloknál, sőt, és 1 továbbvitt ponttal nem tudom, mit lehet kezdeni a továbbiakban
több mint 12 éve
Az a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉Schleck
Onnantól, hogy kikapnak az oroszok nekünk kb. mindegy mit játsznk, azért a továbbvitt pontokat senki nem várja el, hogy a franciáktól szerezzük, sőt, a spanyoloktól se várta senki. Én is inkább pihentetném a Császár, Illyés, Mocsai triótzolika26
Ezt, értem, sőt én is elfogadnám, ha pihentetnénk a kulcsembereinket. Azzal nem értek egyet, hogy ekkor 4-5-tel kapnánk ki. Szerintem így simán benne lehet egy 10+os különbség, ami nem tudom mennyire törné meg a csapat hangulatát/lendületét.Schleck
Ok, ez jogos, 3 és fél óra és kiderül 😊

több mint 12 éve
kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool:

valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀davemayer
Az a baj ezzel az elmélettel, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy 80%-kal nem 4-5 góllal kapnánk ki. 😉Schleck
Onnantól, hogy kikapnak az oroszok nekünk kb. mindegy mit játsznk, azért a továbbvitt pontokat senki nem várja el, hogy a franciáktól szerezzük, sőt, a spanyoloktól se várta senki. Én is inkább pihentetném a Császár, Illyés, Mocsai triótzolika26
Ezt, értem, sőt én is elfogadnám, ha pihentetnénk a kulcsembereinket. Azzal nem értek egyet, hogy ekkor 4-5-tel kapnánk ki. Szerintem így simán benne lehet egy 10+os különbség, ami nem tudom mennyire törné meg a csapat hangulatát/lendületét.

több mint 12 éve
kicsit gáz de én ezen a meccsen tuti nem adnék bele mindent, inkább 80% és kapjunk ki 4-5 góllal és ne legyen újabb sérült. Aztán a középdöntőben meg robbantani :cool:

valaki elhiszi hogy a spanyolok kikapnak az oroszoktól? nem sok esélyt látok rá, belefutnak a késbe, megcibáltuk eléggé az oroszlán bajszát szerdán 😀davemayer
Onnantól, hogy kikapnak az oroszok nekünk kb. mindegy mit játsznk, azért a továbbvitt pontokat senki nem várja el, hogy a franciáktól szerezzük, sőt, a spanyoloktól se várta senki. Én is inkább pihentetném a Császár, Ilyés, Mocsai triót