NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 12 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
több mint 12 éve
Dobd be, kéééérleeeeeeek!MEGVAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Hétméteres! Időn túli, atyaég!
több mint 12 éve
Nah, utolsó sansz...
több mint 12 éve
Ilyen flegma passzt, persze, hogy nem jön be, ezt nem szabad ilyenkor... 😕 :/
több mint 12 éve
Ilyés bazdmeg...
több mint 12 éve
ESÉLY AZ EGYENLÍTÉSRE!
több mint 12 éve
Laluskának volt már olyan meccse életében ahol nem pontozták ki?? :mad:
több mint 12 éve
Ismét egy izgalmas meccs, azért durva lenne itt is ikszelni.
több mint 12 éve
ahányszor már anyáztam erre a Mocsaira régebben , és erre a vb-n legutóbb meg most is kurva jó ! ezt nem gondoltam volna ! jót tesz neki nagyon hogy kezdő és nincs Nagy Laci !
több mint 12 éve
Csodálkozunk, hogy bírózós nemzet vagyunk amikor a kommentátor az eddigi másfél meccsből minden percben legalább egyszer foglalkozott a bírókkal?...nem kicsit idegesítő
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
a spanyol kapus egy csöppet jól kezdi a meccset...
több mint 12 éve
klubfoci.curling?? :rolleyes: 😂yookerNem mer abba jó Kanada is 😀Hanni
kérdezd meg a barca híveket mi ér többet a klub-VB vagy a BL? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ez csak szerintem iszonyat nagy parasztság hogy más meccsén ria-ria-hungáriázunk? :rolleyes:
több mint 12 éve
curling?? :rolleyes: 😂yookerNem mer abba jó Kanada is 😀
több mint 12 éve
Roggisch még mindig ott van a németeknél 😀curling?? :rolleyes: 😂
mekkora hangulat van ez a macedón-német meccsen
szerk.: egyébként van még olyan sportág, ahol az EB győzelem kb. többet ér, mint egy VB vagy olimpia win? 😀Hurka
több mint 12 éve
ez az építőknek se nagyon jó hír... :Seltört I. Tomi lába? :odavemayerkeresztszalag szakadás 😕davemayer
|
több mint 12 éve
eltört I. Tomi lába? :odavemayerkeresztszalag szakadás 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Roggisch még mindig ott van a németeknél 😀mekkora hangulat van ez a macedón-német meccsen
szerk.: egyébként van még olyan sportág, ahol az EB győzelem kb. többet ér, mint egy VB vagy olimpia win? 😀
több mint 12 éve
egy átlagos (!) kapusteljesítménnyel simán nyertünk volna!!Iváncsikék nélkül pedig sajnos sok keresnivalónk nem lenne a továbbiakban... 😕
több mint 12 éve
ifj Mocsai egyre jobb, bár azért néha balfaszkodik. Ilyés és Laluska viszont vmi hihetetlen gyengék. Gergő meg tuti a marsról jött, elképesztő amit művel. rem Zubai felépül, mert Schuch egyedül kevés lesz...szép ez az X az oroszok ellen, de nyerni kellett volna!
|
több mint 12 éve
Érdekes meccs volt, az első félidő a miénk volt, a második az oroszoké.Azért a végén az időkérés, meg a jó a döntetlen emberelőnyben, hát Mocsai ott hibázott, ahogy a végén a nyilatkozatban is örüljünk az egy pontnak.. De valahol bennem is az volt, hogy ez nyerhető lett volna.
Persze, csak a továbbjutás már nem csak a mi kezünkben, mert a franciáknak győzelmi kényszere lesz ellenünk a spanyol - oroszon meg kitudja.
Mindenesetre a spanyolok, franciák ellen nem szabad beleszaladni a késbe. A spanyolok ellen nagyobb esély van, talán sikerül megfogni őket, azért a jobb védekezés és a kapusbravúrok is kellenének.
Hajrá Magyarok!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
bocs de először azt gondoltam egyből élőből adják legalább jó érzés lesz nézni.... sorrykösz....zolika26Én úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.SchleckIgen ezt mondta bár akkor is nyerni kellett volna igaz az orosz ellen mindihg úggy vagyok jó ha szorossan megússzuk de azért most jó lett volnanyerni.
Off de itt a stream a vizilabdához nagyon ütjük az olaszokat 😀
http://www.len.eu/cms?events+championships+eindhoven2012+webcast=127dande
több mint 12 éve
kösz....Igen ezt mondta bár akkor is nyerni kellett volna igaz az orosz ellen mindihg úggy vagyok jó ha szorossan megússzuk de azért most jó lett volnanyerni.Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?JJÉn úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.Schleck
Off de itt a stream a vizilabdához nagyon ütjük az olaszokat 😀
http://www.len.eu/cms?events+championships+eindhoven2012+webcast=127dande
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
ezt mondta... igazából feldobta h lehozza a kapust, de a reakciók olyanok voltak a játékosoktól h inkább ne, erre mondta h ő is úgy gondolja h legalább a biztos X az jó..Mocsai tényleg azt mondta az időkérésnél, hogy "jó a döntetlen is" vagy valami ilyesmit?JJÉn úgy hallottam, hogy nem hozza le Miklert, mert fontosabb, hogy ne kapjunk ki. De lehet csak a szívem mondja ezt.Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...