NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
127
24
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 658
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
Én ezt értem, de ha tudunk passzolni ez a kapusteljesítmény is elég lett volna ami azért nem volt olyan hú de szar. Herr ORsi 4el kevesebbet fogott meg ugynannyi lövésből mint Haraldsen de mondjuk mi kaptunk 8 fastbreak gólt. Nem a legjobb a kapus helyzet,de ennek a vereségnek semmi köze hozzá. Nehogy már egy kapusnak kelljen megnyernie egy meccset, mikor 19 gólt vagyunk képesek dobni...Ha elolvastad volna, amit írtam, ott volt, hogy két dolgot nem tudnak a legjobbak sem csinálni, amit a norvégok igen: pontosan passzolni és futni. Mi legalább megcsináltuk az utóbbit, ezt írtam, nem passzoltunk jól, ezért kikaptunk, de ha lett volna kapusunk, ez egy kis, szoros bukta lett volna.Rajna23 turnovert azért nem a kapus számlájára írnám...TocaTöbb az eladott labdánk mint a gólunk, egyéb kérdés ?Persze, nem őket szapulom, csak nevetséges, hogy képtelenek futni és relatíve pontosan passzolni a legjobb csapatok. Mondjuk mi legalább ma futottunk, a különbség a kapusok miatt lett ilyen nagy, de ez benne volt. Meg nyilván az sem tett jót, hogy Görbe ma nem sült.
Amúgy meg ha ezzel szarrá verik a világot minek játszanak mást a Norvégok, majd ha lesz egy jól szervezett csapat akkor alkalmazkodnak, addig meg hozzájuk kell.Toca
Amúgy nincs ezzel baj, ez úgyis a létező leglényegtelenebb torna, a fontos az, hogy kijutottunk a vébére és újra mutattunk valamit abból, amit tudunk. Ha lenne egy kapusunk, szerintem a mienk lenne a világ legjobb kerete legalábbis, van ebben potenciál Rióra.Rajna
több mint 13 éve
Jova! jah ez nem az a sportág... 😀Ha lenne egy kapusunk, szerintem a mienk lenne a világ legjobb kerete legalábbis, van ebben potenciál Rióra.RajnaA fiatalok között van valami reménységünk?Schleck
Kiss Évából talán lehet még vmi, v max Pasit megpróbálni, ennyit biztosan tud Ő is...
|
több mint 13 éve
Én Pásztor Bettinában bízom, de igazából nem vagyok képben, hogy hol tartanak a győri (veszprémi) ifjoncok. Ő mindenesetre mintha reményteljes lenne, de ő is már 20 éves.Ha lenne egy kapusunk, szerintem a mienk lenne a világ legjobb kerete legalábbis, van ebben potenciál Rióra.RajnaA fiatalok között van valami reménységünk?Schleck
több mint 13 éve
Ha elolvastad volna, amit írtam, ott volt, hogy két dolgot nem tudnak a legjobbak sem csinálni, amit a norvégok igen: pontosan passzolni és futni. Mi legalább megcsináltuk az utóbbit, ezt írtam, nem passzoltunk jól, ezért kikaptunk, de ha lett volna kapusunk, ez egy kis, szoros bukta lett volna.23 turnovert azért nem a kapus számlájára írnám...TocaTöbb az eladott labdánk mint a gólunk, egyéb kérdés ?Persze, nem őket szapulom, csak nevetséges, hogy képtelenek futni és relatíve pontosan passzolni a legjobb csapatok. Mondjuk mi legalább ma futottunk, a különbség a kapusok miatt lett ilyen nagy, de ez benne volt. Meg nyilván az sem tett jót, hogy Görbe ma nem sült.
Amúgy meg ha ezzel szarrá verik a világot minek játszanak mást a Norvégok, majd ha lesz egy jól szervezett csapat akkor alkalmazkodnak, addig meg hozzájuk kell.Toca
Amúgy nincs ezzel baj, ez úgyis a létező leglényegtelenebb torna, a fontos az, hogy kijutottunk a vébére és újra mutattunk valamit abból, amit tudunk. Ha lenne egy kapusunk, szerintem a mienk lenne a világ legjobb kerete legalábbis, van ebben potenciál Rióra.Rajna
több mint 13 éve
Ha lenne egy kapusunk, szerintem a mienk lenne a világ legjobb kerete legalábbis, van ebben potenciál Rióra.RajnaA fiatalok között van valami reménységünk?
több mint 13 éve
23 turnovert azért nem a kapus számlájára írnám...Több az eladott labdánk mint a gólunk, egyéb kérdés ?Persze, nem őket szapulom, csak nevetséges, hogy képtelenek futni és relatíve pontosan passzolni a legjobb csapatok. Mondjuk mi legalább ma futottunk, a különbség a kapusok miatt lett ilyen nagy, de ez benne volt. Meg nyilván az sem tett jót, hogy Görbe ma nem sült.
több mint 13 éve
Több az eladott labdánk mint a gólunk, egyéb kérdés ?Persze, nem őket szapulom, csak nevetséges, hogy képtelenek futni és relatíve pontosan passzolni a legjobb csapatok. Mondjuk mi legalább ma futottunk, a különbség a kapusok miatt lett ilyen nagy, de ez benne volt. Meg nyilván az sem tett jót, hogy Görbe ma nem sült.
Amúgy nincs ezzel baj, ez úgyis a létező leglényegtelenebb torna, a fontos az, hogy kijutottunk a vébére és újra mutattunk valamit abból, amit tudunk. Ha lenne egy kapusunk, szerintem a mienk lenne a világ legjobb kerete legalábbis, van ebben potenciál Rióra.
több mint 13 éve
Több az eladott labdánk mint a gólunk, egyéb kérdés ?Amúgy meg ha ezzel szarrá verik a világot minek játszanak mást a Norvégok, majd ha lesz egy jól szervezett csapat akkor alkalmazkodnak, addig meg hozzájuk kell.
több mint 13 éve
De akkor tegyenek be oda egy balszélsőt, vagy bárki mást, aki legalább tud védekezni. Ez szerintem nem annyira megoldhatatlan, mint a kapus, mert ha nincs normális kapusunk, akkor nincs. De ide talán lehetne találni megoldást. Vagy én látom rosszul?Kovacsicz Mónika egyébként miért lecserélhetetlen konkrétan? Védekezésben megveri mindenki, támadásban labdához sem ér szinte, én semmi hasznát nem látom. Ennyire nincs más jobbszélsőnk? SchleckMer Bódi se jobb.Rajna
több mint 13 éve
Kovacsicz Mónika egyébként miért lecserélhetetlen konkrétan? Védekezésben megveri mindenki, támadásban labdához sem ér szinte, én semmi hasznát nem látom. Ennyire nincs más jobbszélsőnk? SchleckMer Bódi se jobb.
több mint 13 éve
Nincs ezzel gond, jelen állás szerint csak azzal szopunk, hogy nekünk nincs kapusunk náluk meg a világ legjobbja van. Amúgy ezért vicc ez a női kézi, mert egy felállt védelem ellen teljesen homály csapat lehet már lassan tíz éve a világ legjobbja. Össze lehet hasonlítani a norvég női csapat és a Kiel szerkezetét, mi működik nőknél és férfiaknál.
több mint 13 éve
Kovacsicz Mónika egyébként miért lecserélhetetlen konkrétan? Védekezésben megveri mindenki, támadásban labdához sem ér szinte, én semmi hasznát nem látom. Ennyire nincs más jobbszélsőnk?
több mint 13 éve
bekapcsoltam 5 percre, elég volt, női kézilabda => agyvérzés
több mint 13 éve
Hát az első 15 perc elég jó volt, aztán nagy sok hiba a semmiből szinte.
több mint 13 éve
Pálinger nagyon hiányzik ebből a csapatból és a normális szélsővédekezés.Triscsuk magyarosítását amúgy mi indokolta?
több mint 13 éve
Magyar focisták jobban passzolnak 😀
több mint 13 éve
A védekezésünk és a kapusteljesítmény egyaránt csodálatos. Pedig ezek a norvégok egyénileg nekem semmivel sem tűnnek jobbak, mint mi.SchleckDe mostmár ezek mellé a támadásunk is felnőtt hozzá. Hetes, ziccer ...
Tomori védekezése eh, szucsányszky támadásba wtf, tomori sem jobb így nehéz
több mint 13 éve
A védekezésünk és a kapusteljesítmény egyaránt csodálatos. Pedig ezek a norvégok egyénileg nekem semmivel sem tűnnek jobbak, mint mi.
több mint 13 éve
Na hajrá csajok!De szemétség, hogy a magyar drukkereket felrakták a csarnok tetejébe, míg a norvégokat a pálya mellé.
több mint 13 éve
Norvégokkal elődöntő szombaton. A feladat adott 😀