Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 13 éve
szerinted az Audi miért van ott a csapat neve előtt?Szép volt csajok, a visszavágóra csak el kellene menni 😊Valamiből fizetni kell a norvegokat/spanyolokatToca
Szerk.: 9000 forintos jegy van még, vissza is vonom...jjncaa
meg ezt ne gondold annyira hú de extra drágának, mégis csak a szekció legrangosabb kupameccsének elődöntője ez. de viszonyításul, a Kiel 4. emeleti jegyei 24 eurók, hazai meccsre 9-10ezer, csak bérlettel olcsóbb (csendben megjegyzem, ETO bérlettel se volt 9000 a jegy elődöntőre...)
(egyébként a csapat honlapján azt írják, 5 és 7 ezer volt a két oldalra a belépő, meg akik ismerőseim innen mennek és nem bérletesek, azok is 7 ezerért vették meg)
több mint 13 éve
Szép volt csajok, a visszavágóra csak el kellene menni 😊Valamiből fizetni kell a norvegokat/spanyolokat
Szerk.: 9000 forintos jegy van még, vissza is vonom...jjncaa
több mint 13 éve
A kivétel erősíti a szabályt, de amúgy annyira rossz nézni a mozgását, hogy az hihetetlen.Mocsai Tamással a kezdőben 0 esélyünk van, de legalább várhatóak szórakoztató jelenetek. 😀Schleckmint pl. a múltkori game winning kínai... 😊yooker
Viszont a másodikfélidő nagyon pozitív nálam. A fiatalok nagyon szépen helytálltak. Szép volt fiúk!
több mint 13 éve
Mocsai Tamással a kezdőben 0 esélyünk van, de legalább várhatóak szórakoztató jelenetek. 😀Schleckmint pl. a múltkori game winning kínai... 😊
több mint 13 éve
Mocsai Tamással a kezdőben 0 esélyünk van, de legalább várhatóak szórakoztató jelenetek. 😀
több mint 13 éve
Szép volt csajok, a visszavágóra csak el kellene menni 😊Szerk.: 9000 forintos jegy van még, vissza is vonom...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
legalább tesztelhetjük fiatalokat, reméljük menni is fognak majd, mint a mérgezett egér!99%ig biztos voltam benne hogy nyerünk itthon 😊Hát max jó sorsolással. Világversenyne csak ritkán ad komolyabb pluszt a hazai pálya, persze ilyenkor sokat számít, de ez a meccs téttelen volt, különösen a tegnapi lett győzelem után. Négyből kellett egyet hozni, már az első összejött.Rajna
Kéne rendezni egy világversenyt, tuti érmet nyernénk....gabokocka
|
több mint 13 éve
99%ig biztos voltam benne hogy nyerünk itthon 😊Hát max jó sorsolással. Világversenyne csak ritkán ad komolyabb pluszt a hazai pálya, persze ilyenkor sokat számít, de ez a meccs téttelen volt, különösen a tegnapi lett győzelem után. Négyből kellett egyet hozni, már az első összejött.
Kéne rendezni egy világversenyt, tuti érmet nyernénk....gabokocka
több mint 13 éve
99%ig biztos voltam benne hogy nyerünk itthon 😊Kéne rendezni egy világversenyt, tuti érmet nyernénk....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
A második félidőben kb B csapattal nyomtuk végig. Zseniális! 😀És Miklerből lassan klasszis lesz, Nagy Kornél pedig csak beér végre, ezek fontosabbak lennének mint a győzelem. 😊
több mint 13 éve
végre van vér a pucánkban, ez igen!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Óriási meccs. És ami nekem a legfontosabb, Szalafai gól!!!!!!!
több mint 13 éve
HóHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Ez gyönyörű volt csak most kapcsolódtam be de érdemes volt 😀
több mint 13 éve
köszi! igazán adhatná az m1 online..winstonGondolom az IHF adta így el a jogokat.
több mint 13 éve
köszi! igazán adhatná az m1 online..
több mint 13 éve
valaki tudna stream linket adni a meccshez?winstononlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=2&masik=1&kulfold=0
De biztos van jobb is. 😀
több mint 13 éve
valaki tudna stream linket adni a meccshez?winstonkönyvjelzőbe vele
datafix.hu/OnlineTV
több mint 13 éve
valaki tudna stream linket adni a meccshez?
több mint 13 éve
Mikler nem ember ma eddig.Hogy miért nem lehet Ancsint játszatni Tamás fiam helyett azt nem tudom felfogni.
több mint 13 éve
Nem akarom elhinni, hogy nincs valami fiatal takony gyerek balszélső az egész baknokságban aki megütné alulról egy kis jó indulattal a mércét... Ez a törő-körte kombó nem túl acélos, de legalább nem fiatal..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Egy kis emészteni való a magyar zseni 😛 😀www.nemzetisport.hu/kezilabda/video-draftrendszer-a-magyar-kezilabdaban-mocsai-lajos-tervei-2231103
több mint 13 éve
Hát ez gigalol, ez ellenj nem is értem miért nincs szabály (mármint hogy csoportmeccsek már a nyolcban megismétlődjenek, ez abszurd). Mellesleg az Atletico és a Kiel is borzasztóan szív idén, ugye ez a négy legnagyobb esélyesből három, és nem elég, hogy egy csoportból nyitottak, de aztán a létező legnehezebb ellenfeleket kapták ők is a 16 közt és most is, lol. Szkopje-Kielce is megismétlődik, valamiért a Kielcét nagyon nyomják idén, épkézláb csapattal nem is játszottak még. És a Flensburg-Hamburg is a csoportmeccs újrajátszása, ez tényleg morbid.