Kézilabda
19 feliratkozó
több mint 14 éve
"támadunk nem túl nagy meggyőződéssel" - gól 😛
több mint 14 éve
szörnyű, hogyha lövőhelyzetben vannak, akkor biztos a gól....
több mint 14 éve
mindenki 100%-osan lő náluk, kivéve aki mellé dobja..
több mint 14 éve
byebye Feri...jobb lett volna nem érek haza a második félidőre se..
több mint 14 éve
Ilyés...
több mint 14 éve
most először érzem úgy, hogy lehet nem kéne tovább nézni, de ilyenkor kell bíztatni a legjobban őket, gyerünk már!
több mint 14 éve
jah, elvileg ő a legnagyobb sztárunk, de ő még a bravúrmeccseken se játszott jólPedig ő az, aki egyéni képességben sem rossz elvileg. Szóval amíg egy Nagy Kornéltól nem nagy meglepetés, hogy nincs egy normális átlövése, tőle elég nagy betli ez a teljesítmény.SchleckMost már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk.támadásban se jobb sajnaSzesze
Iváncsik Gergő is óriási homály védekezésben amúgy.Schleck
több mint 14 éve
Pedig ő az, aki egyéni képességben sem rossz elvileg. Szóval amíg egy Nagy Kornéltól nem nagy meglepetés, hogy nincs egy normális átlövése, tőle elég nagy betli ez a teljesítmény.Most már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk.támadásban se jobb sajnaSzesze
több mint 14 éve
emberelőnyben 2 belemenés, ezt kurvára nem hiszem el...
több mint 14 éve
Most már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk.támadásban se jobb sajna
több mint 14 éve
Most már nem tudom nem hibáztatni Mocsait azért, hogy minden félidőt ilyen bénán kezdünk. Iváncsik Gergő is óriási homály védekezésben amúgy.
több mint 14 éve
ezt rossz nézni basszus :/
több mint 14 éve
hát ez lófasz
több mint 14 éve
mert ők is szarok, csak mi még többet balfaszkodunkMennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunkJakehomerén nem láttam ezt a félidőt (úgy hallom nem vesztettem sokat), de a statok alapján érthetetlen, h csak 1 góllal mennek.Szesze
több mint 14 éve
Mennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunkJakehomerfőleg Harsányi jár ebben az élen, akinek lényegében nincsen cseréje, eléggé hiányzik Iváncsik Tomi...
több mint 14 éve
Mennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunkJakehomerén nem láttam ezt a félidőt (úgy hallom nem vesztettem sokat), de a statok alapján érthetetlen, h csak 1 góllal mennek.
több mint 14 éve
Mennyi ajtó-ablak helyzetet dobtak a srácok a kapusba? A mieink meg véletlenül se találkoznak a labdával, ehhez képest tök jól állunk
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
fura leírni a spanyol és a francia meccs után, de ha lenne egy normális kapusteljesítmény, akkor bőven vezetnénkHurkaAhhoz meg jobban kéne koncentrálni D-ben, h ne mindig a nekik komfortos zónából lőjenek...
több mint 14 éve
Valaki nem tud egy linket, ahol emberi nyelven kommentálják a meccset (eddig csak valamilyen szlávot találtam), mert ez a "riporter" elviselhetetlen :mad:gdaviditt minden meccset lehet élőbe nézni angolul:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Atvhi1BZbJQ
több mint 14 éve
fura leírni a spanyol és a francia meccs után, de ha lenne egy normális kapusteljesítmény, akkor bőven vezetnénk
több mint 14 éve
ehh, most érkeztem haza, 7%-os védési hatékonyság??? ez brutális, csoda h csak 2 fával mennek
több mint 14 éve
Valaki nem tud egy linket, ahol emberi nyelven kommentálják a meccset (eddig csak valamilyen szlávot találtam), mert ez a "riporter" elviselhetetlen :mad:
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Nándi hol vagy már, nagyon kéne pár védés
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning