Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
sajnos itt azért elég kézzelfogható tények lesznek, ráadásul éppen az időseket fogja megtizedelni a vírus.Az politikai támadás lenne, szóval egyértelmű hogy ezeknek a szépbeszédűeknek.jah, csak ha kiborul a bili az nálam azt jelenti, hogy az egészségügyesek bedobják a törölközőt és kiteregetik a szennyest. Szerinted kinek fognak hinni akkor?Ha napi 1000 halál lenne akkor is azt mondanák, hogy minden rendben van.én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Reális a 2-3 hét? Mennyivel vagyunk mögöttük?
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
Bazzani
Szesze
Mikey
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/jatekvilag/kaceytron-275978.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
a nyuggerek? nyilván Vityának, mint eddig is.jah, csak ha kiborul a bili az nálam azt jelenti, hogy az egészségügyesek bedobják a törölközőt és kiteregetik a szennyest. Szerinted kinek fognak hinni akkor?Ha napi 1000 halál lenne akkor is azt mondanák, hogy minden rendben van.én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
Bazzani
Szesze
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Az politikai támadás lenne, szóval egyértelmű hogy ezeknek a szépbeszédűeknek.jah, csak ha kiborul a bili az nálam azt jelenti, hogy az egészségügyesek bedobják a törölközőt és kiteregetik a szennyest. Szerinted kinek fognak hinni akkor?Ha napi 1000 halál lenne akkor is azt mondanák, hogy minden rendben van.én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
Bazzani
Szesze
több mint 4 éve
jah, csak ha kiborul a bili az nálam azt jelenti, hogy az egészségügyesek bedobják a törölközőt és kiteregetik a szennyest. Szerinted kinek fognak hinni akkor?Ha napi 1000 halál lenne akkor is azt mondanák, hogy minden rendben van.én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
Bazzani
több mint 4 éve
Cuchulain82
985
ha vityáék nincsenek benne az 1000ben akkor miért ne lenne rendben? gondolod saját magukon kívül bárki érdekli őket?Ha napi 1000 halál lenne akkor is azt mondanák, hogy minden rendben van.én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
Bazzani
több mint 4 éve
Ha napi 1000 halál lenne akkor is azt mondanák, hogy minden rendben van.én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
több mint 4 éve
hát, ha nem borul ki az valahol a legjobb opció lenne.. de ki fog, meglátod.Nem fog kiborulni a bili, naiv vagy. 🙂én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
Stez
több mint 4 éve
Nem fog kiborulni a bili, naiv vagy. 🙂én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Szesze
több mint 4 éve
Nem. Az a szomoru, hogy errol te egyaltalan nem tudnal, ha egy orvos neked ide nem irja. Es ezek az allapotok titokban maradnak, es nem azert, mert hogy fokozatosan probaljak javitani a korhazak helyzetet hanem azert, mert le se szarjak magasrol az egeszet.A hazug picsának a kurva anyját! Hogy ahol tényleges ellátás folyik ott minden felszerelés van??? Egy darab ffp3 maszkunk nincs, de lassan már sebészi maszk se. Az ITO-n egyszerhasználatos festő kezeslábast használnak!!!!! És ezt nem fogom letörölni, HAZUDNAK!!!!!Szomorú.
Betegellátást végzek, SEMMIT nem kaptunk. Sürgi is küszködik, de nem tudnak maszkot beszerezni. !!!!
diverdoc
Lecsó
több mint 4 éve
én nem értem mi a koncepciójuk ezzel kapcs.. ez a bili mindenképpen ki fog borulni sokkal inkább előbb, mint utóbb, hogy fogják megmagyarázni, h az addigi "minden a legnagyobb rendben" helyett katasztrófahelyzet van?Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
több mint 4 éve
Jajajj, valami nagyon félrecsúszott nálad. 😀Egyébként most nézem, hogy kamatfizetési moratórium is lesz. Úgyhogy faszán tönkrebasszák a teljes bankrendszert.Ó, te kis hozzáértő szakközgazdász, azt el sem tudod képzelni, hogy ez nem a bankok tudtával és beleegyezésével (esetleg akaratával) történt???
Remélem ezt is belekalkulálták ebbe.....
roberto23
Ne erőlködj, ezt nem tudod megmagyarázni, hogy miért szar intézkedés..
James007
Vegyél be vmi nyugtatót, nehogy infarktust kapj. 😉
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Lecsó
3 116
A hazug picsának a kurva anyját! Hogy ahol tényleges ellátás folyik ott minden felszerelés van??? Egy darab ffp3 maszkunk nincs, de lassan már sebészi maszk se. Az ITO-n egyszerhasználatos festő kezeslábast használnak!!!!! És ezt nem fogom letörölni, HAZUDNAK!!!!!Szomorú.
Betegellátást végzek, SEMMIT nem kaptunk. Sürgi is küszködik, de nem tudnak maszkot beszerezni. !!!!
diverdoc
több mint 4 éve
A hazug picsának a kurva anyját! Hogy ahol tényleges ellátás folyik ott minden felszerelés van??? Egy darab ffp3 maszkunk nincs, de lassan már sebészi maszk se. Az ITO-n egyszerhasználatos festő kezeslábast használnak!!!!! És ezt nem fogom letörölni, HAZUDNAK!!!!!Betegellátást végzek, SEMMIT nem kaptunk. Sürgi is küszködik, de nem tudnak maszkot beszerezni. !!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Lecsó
3 116
Napokkal ezelőtt elmondták, hogy naponta egyszer frissítik.Csoportos megbetegedések vannak.szerintem ők is úgy csinálják, mint a franciák, olaszok és spanyolok. Csak naponta egyszer frissítik... basszák meg
Megbetegedések száma 59.
Aki ezt elhiszi baszdmeg az hülye.
Bazzani
hden
Hol éltek? Biciklibelsőben? 😀
több mint 4 éve
Fogtak es leleptek a kerdes kozepen. 😀
több mint 4 éve
Aki akarja fizetni a hitelét az fizetheti?szerintem biztos
Bazzani
több mint 4 éve
Nem lenne (nem lett volna) szabad olasz szintre jutni. Jelenleg nem tudom felmérni az elhallgatás és dezinformálás miatt hogy mekkora az érintettség (ez a nagyon és a nagyon-nagyon- vagy katasztrofálisan érintett is lehet). Most is az Eü dolgozókról azt hazudták nem fognak fertőződni, és nem lesz elkülönítésük, én pedig ha kell helyrajzi számra megmondom melyik helyeket jelölték ki és oda kell menni. (..x... ...y... nevű kollégámnak amikor ma reggel megkapta az utasítást és kérdezte haza mehet-e a válasz " nem nagyon"Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
A Miklobi Közöny megvédi Cilit!Érted, szerencsétlent kilökték a fogatlan oroszlánok elé, egy teljes mértékben kiherélt, szétcincált és megalázott szervezet képviselőjeként, azt kevesebb pénzt kap mint egy konyhai mosogató. Nem az ő bűne, hogy a teljes Köjál, Ántsz, tisztiorvosi minden szét lett baszva, ő igaz bevállalta, mer még a rezidens ügyelet is többet kap, mint ő, érted bement busszal, azt majd kéthónap múlva kipengetik neki a költségét.
Aszonták lesz egy kis soft, így nyugdíj előtt egy kicsi ez az, most meg bazmeg szembekerült ezer leklónozott Roccóva, egy hét múlva lemond...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
James007
1 857
Egyébként most nézem, hogy kamatfizetési moratórium is lesz. Úgyhogy faszán tönkrebasszák a teljes bankrendszert.Ó, te kis hozzáértő szakközgazdász, azt el sem tudod képzelni, hogy ez nem a bankok tudtával és beleegyezésével (esetleg akaratával) történt???
roberto23
Ne erőlködj, ezt nem tudod megmagyarázni, hogy miért szar intézkedés..
több mint 4 éve
Egyébként most nézem, hogy kamatfizetési moratórium is lesz. Úgyhogy faszán tönkrebasszák a teljes bankrendszert.A bankokat úgyis mindig meg kell menteni, most hogy előre kalkulálnak ezzel vagy utólag, oly mindegy
roberto23
Hogy az ország mennyire és miből tudja ezt finanszírozni, az jó kérdés, de júniusig dzsembori van, az a lényeg! Úgy is mindig a jövőt éljük fel kisebb-nagyobb mértékben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
hden
339
Csoportos megbetegedések vannak.szerintem ők is úgy csinálják, mint a franciák, olaszok és spanyolok. Csak naponta egyszer frissítik... basszák meg
Megbetegedések száma 59.
Aki ezt elhiszi baszdmeg az hülye.
Bazzani