Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Lecsó
3 116
Megérdemlik ezek a fasz újságírók, hogy 1 kérdést kapnak. Megkérdeznek 5 olyan dolgot, amit a faszi a legelején elmondott...Kibasznám mindet.
több mint 4 éve
Csoportos megbetegedések vannak.Megbetegedések száma 59.
Aki ezt elhiszi baszdmeg az hülye.
több mint 4 éve
Egyébként most nézem, hogy kamatfizetési moratórium is lesz. Úgyhogy faszán tönkrebasszák a teljes bankrendszert. Remélem ezt is belekalkulálták ebbe.....
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Mert az influenzánál van.Miért nem hozzák nyilvánosságra a járványtérképet.nincs neki relevanciája
A válasz ma már elhangzott többször is.
Te jó ég. Agyon kéne lőni ezeket.
Bazzani
Ennyike
gamerkr
Ahham.
több mint 4 éve
Pestisracok Pázmányi korkerdest tesz fel
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Kellene nyomnunk egy tippeldet h holnap mi lesz az ok amiért nem adjak ki? HVGs srác felteszi negyedjere isMiért nem hozzák nyilvánosságra a járványtérképet.nincs neki relevanciája
Bazzani
Ennyike
gamerkr
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Miért nem hozzák nyilvánosságra a járványtérképet.nincs neki relevanciája
Bazzani
Ennyike
több mint 4 éve
Na meg merte kérdezni miért nem az MTVn jelentette be mondandóját Viktor 😁Oké de miért szakembertől kell ezt kerdeznie? Kellene egy kormányszóvivő aki ott van harmadiknak, és ezekre válaszol.
kapitnono
Most már nem személyiségi jogok miatt nem adjak ki hanem mert nem releváns. De jó h ezt eldöntik.
Megbetegedések száma meg mindig nem magas
több mint 4 éve
Na meg merte kérdezni miért nem az MTVn jelentette be mondandóját Viktor 😁Le is lett oltva.
kapitnono
több mint 4 éve
HVGs srác séf kesztyűben büntet ...
több mint 4 éve
rokaur
869
Az osszegyult penzre gondoltam, es nem is rogton hanem valamikor a kovetkezo hetekben, mi itt leszunk 😀 😕Ment az utalas.Nem tudok mit mondani, egész nap egy lezárt vesétől eltekintve orvosi tényleges tevékenységet nem folytattam, csak folyamatosan telefonon rendelek és adminisztratív szarságokat csinálok. Semmi hivatalos infót nem kaptam, nem mozdultam ki az osztály-orvosi szoba-ambulancia háromszögből. Senki kompetens emberrel nem beszéltem. Nem tudok semmi pluszt mondani.
Doctore, tudom jobb dolgod is van ennel, de egyszer adnal nekunk egy update-et, hogyan is allunk?
Legalabb hadd erezzuk, hogy az otthonmaradas mellett massal is segitettunk.
rokaur
diverdoc
több mint 4 éve
Na meg merte kérdezni miért nem az MTVn jelentette be mondandóját Viktor 😁
több mint 4 éve
Mennyit rendeltek meg? Sokat.Ennyike. 😀
több mint 4 éve
"1-1 fennakadna" 😀 beszarok
több mint 4 éve
Ment az utalas.Nem tudok mit mondani, egész nap egy lezárt vesétől eltekintve orvosi tényleges tevékenységet nem folytattam, csak folyamatosan telefonon rendelek és adminisztratív szarságokat csinálok. Semmi hivatalos infót nem kaptam, nem mozdultam ki az osztály-orvosi szoba-ambulancia háromszögből. Senki kompetens emberrel nem beszéltem. Nem tudok semmi pluszt mondani.
Doctore, tudom jobb dolgod is van ennel, de egyszer adnal nekunk egy update-et, hogyan is allunk?
rokaur
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Azért szakmai szemmel nézve ezek az "újságírói" kérdések pont azon a szinten vannak, mint a válaszok.De persze egy újságíró lehet hülye, nem kompetenciához kötött a munkája, egy tisztviselőtől kellemetlenebb.
több mint 4 éve
Cili nagyon optimistaEn is, de en mondjuk whiskeyzem mar egy ideje.
Szesze
több mint 4 éve
Cili nagyon optimista
több mint 4 éve
Én gondolok az olaszokra, hozzájuk képest látok 2-3 hét fórt/lemaradást, megfogalmazás kérdése.Nem az olaszok mai helyzetére gondolok, mondjuk a csehek, szlovákok mai helyzetére.Szerinted mennyivel vagyunk az olaszok mögött?nincsAmúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
diverdoc
Sobri Jóska
diverdoc
Reális a 2-3 hét? Mennyivel vagyunk mögöttük?
több mint 4 éve
Aham. Tehát ha vmit későn hoznak meg mint kellene akkor rendben van.Nem terveznek lakhelyelhagyási tilalom bevezetését. Megfelelőek ezek az intézkedések.Terv. Nem szentírás, nem kötelezvény.
csebi
Pénteken a sulibezárások előtt 24 órával még azt mondták nem tervezik bezárni az iskolákat.
Na bumm. Változik a helyzet, változnak a tervek.
Sobri Jóska
Közben MC bizakodó! Legalább ő az ha már más nem.
több mint 4 éve
Igen, rájuk gondoltam. Arra, hogy sok az intenzív ellátásra szoruló beteg.Ez oké, de ha nálunk is annyi tetsztelést végeznének kb ugyan annyi lenne a fertőzött is. Vagyis nem vagyunk 2-3 hét előnyben.Sehol se tesztelték a valós fertőzöttek nagy részét.Hát ebben nem lennék biztos. Arányaiban ugyan annyi tesztre jut egy fertőzött, mint Ausztriában. Csakhogy itt senkit nem tesztelnek.Amúgy mitől annyira fantasztikus, amit a kormány csinált? Komolyan nem értem. A mai döntés valóban sokkaknak hasznos volt, de minden másban kb 3-4 nap csúszással követjük a környező országokat?3-4 nap késéssel realtimeban, de a vírus terjedéséhez képest (még) van azért 2-3 hét fórunk.
Ez ekkora teljesítmény?
roberto23
Sobri Jóska
Minimum ugyan ott állunk, ha nem sokkal rosszabb a helyzet vírus szempontból.
roberto23
Olaszoknál is már félmillió fertőzöttet extrapolálnak.
Sobri Jóska
Max az olaszokkal szemben, de az megint tök más tészta.
roberto23
Abban még szerencsére nem tartunk ott, és az az, ami mindig legitim szám lesz.
A korházban ellátottak és a halottak.
A fertőzöttek száma az mindenhol nagyon alulmért, ami egy miatt jó, hogy nem kerül minden fertőzött korházba, ki lehet hordani lábon is.
több mint 4 éve
De Cilikel elmondta, nagyon megnyugtató a helyzet, nagyon jól állunk
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
rokaur
869
Ment az utalas.Doctore, tudom jobb dolgod is van ennel, de egyszer adnal nekunk egy update-et, hogyan is allunk?
több mint 4 éve
Hány lélegeztetőgép van?Ha van 2000, akkor van 1600 is. 😀
1600 vagy 2000?
Mindkettő igaz.
Oké baszdmeg.
Bazzani