Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Ne fossal, A Vajdaban se jobb a helyzet itt a nyolcban. Erdemi tanitas nem tortent , majd holnap lesz egy ertekezlet es kiderul hogyan tovabb.Kösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Fiam 3. osztályos ált. iskolás. Ma felelt Bóbitából + tündér - és népmese fogalmából, jellemzőiből facebook live-on, videón rögzítette a tanítónéni, 5-t kapott. Súgnom sem kellett neki 😊nálunk is, de én azért adtam leckét a kiscsajnak bőven...nehogy már azt higgye a bab is hús 😀Inkább azt mondjátok meg, milyen volt az első online tanítási nap..Semmilyen. Mármint nálunk otthon.
Tuti volt pár lógós, azokat hogy büntetik? 😀
LoveSobri
2 nap tanításmentes munkanapot rendelt el mindkét iskola.
Ezalatt az idő alatt próbálják felállítani a rendszert.
kittli
Klaci79
Nálunk Krétára felírták a megoldandó feladatokat (pl: TK x oldal y feladat), órai munka vázlatát, levezetett feladatokkal és elmélettel (pl: matekból műveleti sorrend, körny-ből halak, madarak, gerincesek felépítése, etc.). Youtube linkeket is kaptunk. Az órai munkáról (füzet, munkafüzet) fényképet kell küldeni, random osztályozzák/ellenőrzik majd, ha elhúzódik a dolog.
Most hoztak létre egy virtuális Google Classroom-ot, oda feltöltögetik egy nappal előre a feladatokat, így lehet haladni és nem olyan megterhelő. Részletes, ábrákkal és táblázatokkal ellátott óravázlatot is kapunk hozzá.
Jövő hétre egy discord szerveren keresztül valószínűleg lesz egy virtuális osztályterem, abban lesznek letölthető, 15-20 perces videók az órákról ezek mellé, maik visszanézhetők. Azt még nem tudták megmondani, hogy a live stream megoldható-e?
Facebook-on is közzétesznek minden az osztálycsoportban, azt valami iskolatitkárnő vállalta, szóval nekem egyelőre pozitív, a srácnak sem megterhelőbb, mint amikor beteg volt egy hétig...
Fast Willie
Überfasza, pedig nem kevés adót fizetünk...de mindössze fb-on kaptunk egy olyan üzenetet, hogy majd szerdán kitalálják, hogy legyen az oktatási anyag...és a számonkérés.
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Heccelitek szegénykét, de meg se említitek hogy ilyen szép tiszta cigány otthont még nem láttatok. Ejnye... 😉gondolom 4 napos ünnep jönVan aki mar a 100 eves haborura is felkeszult. 😀Nem látok semmi különöset, a tezsvíreknél ez egy átlagos péntek délutáni bevásárlás
www.facebook.com/294470667877079/posts/520188931971917/
eaglesmcnabb
Kampman
talán elég lesz 😀
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Most mond meg...szörnyű volt olvasni is, hogy ilyen létezik. Én elővettem a Két Lottit és egy fejezet abból, 2 oldal másolás, meg egy kis matek: nagy számokkal összeadás. És várom, hogy egyszer történjen valami, miközben az M1 harsog arról, hogy mennyire jól ment az átállás a digitális tanrendre....és ezek szerint tényleg van ahol jól mentKösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Hé haver, két településsel odébb, délre 😊 mik nem vannak 😛
Überfasza, pedig nem kevés adót fizetünk...de mindössze fb-on kaptunk egy olyan üzenetet, hogy majd szerdán kitalálják, hogy legyen az oktatási anyag...és a számonkérés.
Klaci79
dande
több mint 4 éve
Titok 😉Pilis?Kösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Hé haver, két településsel odébb, délre 😊 mik nem vannak 😛
Klaci79
dande
LoveSobri
több mint 4 éve
Én is Én is, Úriban 😀 | (Származásilag legalábbis, amúgy már csak futball és hétvégék néha) |Kösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Hé haver, két településsel odébb, délre 😊 mik nem vannak 😛
Klaci79
dande
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Pilis?Kösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Hé haver, két településsel odébb, délre 😊 mik nem vannak 😛
Klaci79
dande
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Danke 😊algopirin/kalmopirinMiklobi KözönyNa légyszi ird mar le hogy te mit vennel a patikaba ?
1. ne talákozz senkivel, akivel nem vagy egy karanténban, így nem kell állandóan fertőtlenítőzni se
2. ha talalálkozni akarsz emberekkel, lásd az 1. pontot
3. gondold át mégegyszer
4. ha mindenképp elengedhetetlenül szükséges egyedül menj, utána fertőtlenítés tokától bokáig, ruhacsere, mosás
5. hogyan csináljunk fertőtenítőt, 70es szesz, bármilyen főző tud lehígítani erre, Hyperol tabletta, ahány tabi annyi százalékos literre
6. legyen lázcsillapítód két féle, legyen köptető
7. hörgtágító, annak népi formái, kávé, orosz tea, csoki - magyarul koffein, teofillin, teobromin
8, mellkaskenőcs, kámfor/mentol - aranyatér
9. sose hagy eszkalálódni a helyzetet, a lázat le kell vinni!a gyulladást le kell vinni! - ja ezér jó ha van antiallergikum otthon
10. hosszú lesz, ne csak gyermekeidet, szüleidet, nagyszüleidet se hagyd magukra - ez eldöntendő, de ha kicsi az expozíció két hét nem előtörő lázzal inkább megkockáztatható a közös karantén
11. hosszú lesz, a csirkék az ólnan, nemsoká megjönnek a rókák is - ez lenne a lényeg, hogy kényszerintézkedéseknék a rendet fokozottan fenn kell tartani ( csak most valahogy nem látom erre a törekvést )
ennyitmárajatudományéstekknikavilágából
sutianap
Elore is koszi
Rózsa Sándor (betyár)
cetirizin
fluimucil 600
cataflam dolo
diapulmon
sutianap
több mint 4 éve
A mi cégünknek 7 Reál boltja van.Nálunk ma verekedés volt 2kg liszt miatt a Lidl-ben. Rendőrt is kellett hívni.Ezek szerint ott még volt liszt.
Büszke vagyok embertársaimra.
Bazzani
Nálunk se liszt, se hypo, se élesztő, cukor minimálba, wc papír dettó. Ezek csak amiket hirtelen láttam. Konzervet, fagyasztott dolgokat nem is figyeltem.
kittli
Liszt, cukor, olaj van.
Lehet drágább mint a Lidl de kapsz.
De inkább elmennek tolongani meg verekedni a multiba.
több mint 4 éve
Csak engem zavar, hogy a XXI. századi "minden online az életemből világban" csak egyetlen hiteles(???) átélési/felépülési összefoglalót posztoltak a nagy nyilvánosság előtt?
több mint 4 éve
- JC6
6 988
Nálunk ma verekedés volt 2kg liszt miatt a Lidl-ben. Rendőrt is kellett hívni.Szerencse hogy nem az online tanteremben.. jött volna az akciócsoport!
Bazzani
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Cseheknél kijárási tilalom olyan, hogy több a kivétel, mint a főszabály...Ez a bünti karantén alatt is érdekes dolog. Most teszem azt nekem van autóm és én bevállalom, hogy a családban mindenkinek bevásárolok és elmegyek gyógyszerért. Nem 4-5 embert szabadítok rá a társadalomra, hanem magamat, azt is teszem azt egy hét alatt 1x 2 órára. Azért szarul esne, ha ezért megbüntetnének.Úgy tudom, az olaszoknál családonként naponta egy ember jöhet ki, bevásárlás, gyógyszer miatt. Elvileg csinálhatod, amit írtál.
NB2
csi77
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nálunk ma verekedés volt 2kg liszt miatt a Lidl-ben. Rendőrt is kellett hívni.Ilyeneknek is ki kellene találni vmi frankó büntetést, hogy az élettől is elmenjen a kedvük.
Bazzani
több mint 4 éve
Kösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Hé haver, két településsel odébb, délre 😊 mik nem vannak 😛
Klaci79
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Nálunk ma verekedés volt 2kg liszt miatt a Lidl-ben. Rendőrt is kellett hívni.Ezek szerint ott még volt liszt.
Bazzani
Nálunk se liszt, se hypo, se élesztő, cukor minimálba, wc papír dettó. Ezek csak amiket hirtelen láttam. Konzervet, fagyasztott dolgokat nem is figyeltem.
több mint 4 éve
Van aki mar a 100 eves haborura is felkeszult. 😀Mi a picsára kell 100 liter étolaj? Hallod én egy littyót egy hónap alatt használok el szerintem, vagy több.
Ma en is befejeztem az utolso bevasarlast, most ket hetig se ki se be. Baratnom folyamat azzal jott hogy nem akarok elmenni vele sehova. Most egy darabig legalabb nem mondogatja. 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Kösz....most látom, hogy mennyire le vagyunk maradva oktatásban itt Monoron.Fiam 3. osztályos ált. iskolás. Ma felelt Bóbitából + tündér - és népmese fogalmából, jellemzőiből facebook live-on, videón rögzítette a tanítónéni, 5-t kapott. Súgnom sem kellett neki 😊nálunk is, de én azért adtam leckét a kiscsajnak bőven...nehogy már azt higgye a bab is hús 😀Inkább azt mondjátok meg, milyen volt az első online tanítási nap..Semmilyen. Mármint nálunk otthon.
LoveSobri
kittli
Klaci79
Nálunk Krétára felírták a megoldandó feladatokat (pl: TK x oldal y feladat), órai munka vázlatát, levezetett feladatokkal és elmélettel (pl: matekból műveleti sorrend, körny-ből halak, madarak, gerincesek felépítése, etc.). Youtube linkeket is kaptunk. Az órai munkáról (füzet, munkafüzet) fényképet kell küldeni, random osztályozzák/ellenőrzik majd, ha elhúzódik a dolog.
Most hoztak létre egy virtuális Google Classroom-ot, oda feltöltögetik egy nappal előre a feladatokat, így lehet haladni és nem olyan megterhelő. Részletes, ábrákkal és táblázatokkal ellátott óravázlatot is kapunk hozzá.
Jövő hétre egy discord szerveren keresztül valószínűleg lesz egy virtuális osztályterem, abban lesznek letölthető, 15-20 perces videók az órákról ezek mellé, maik visszanézhetők. Azt még nem tudták megmondani, hogy a live stream megoldható-e?
Facebook-on is közzétesznek minden az osztálycsoportban, azt valami iskolatitkárnő vállalta, szóval nekem egyelőre pozitív, a srácnak sem megterhelőbb, mint amikor beteg volt egy hétig...
Fast Willie
több mint 4 éve
Nálunk ma verekedés volt 2kg liszt miatt a Lidl-ben. Rendőrt is kellett hívni.Büszke vagyok embertársaimra.
több mint 4 éve
A mosogatógép az alapfelszereltség minden magyar háztartásban. Oh, wait.az elég, de a faszom eldurran ettől a futáros kajarendeléstől. Bezár az étterem, nem jön a netpincér és egyből készülünk éhen halni. Kurva szánalmas.faszom se fog főzni rizsán meg tésztán kívül semmit, mikor száraz kajával el vagyok 1 évig is.Éttermek zárva 15.00-tól.világért se főzzetek magatokra. Ezt pofáztam tegnap.
Ok.
Kiszállítás az működik utána?
kittli
Amadeus
eaglesmcnabb
1. tartós alapanyagot megvenni
2. otthon elkészíteni
3. mosogatógéppel magas hőfokon elmosni.
4. szemetet levinni
Nem quantum-mechanika.
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Fiam 3. osztályos ált. iskolás. Ma felelt Bóbitából + tündér - és népmese fogalmából, jellemzőiből facebook live-on, videón rögzítette a tanítónéni, 5-t kapott. Súgnom sem kellett neki 😊nálunk is, de én azért adtam leckét a kiscsajnak bőven...nehogy már azt higgye a bab is hús 😀Inkább azt mondjátok meg, milyen volt az első online tanítási nap..Semmilyen. Mármint nálunk otthon.
LoveSobri
kittli
Klaci79
több mint 4 éve
gondolom 4 napos ünnep jönVan aki mar a 100 eves haborura is felkeszult. 😀Nem látok semmi különöset, a tezsvíreknél ez egy átlagos péntek délutáni bevásárlás
eaglesmcnabb
Kampman
talán elég lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kampman
28 326
Van aki mar a 100 eves haborura is felkeszult. 😀Nem látok semmi különöset, a tezsvíreknél ez egy átlagos péntek délutáni bevásárlás
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Demiééééééért? 😀algopirin/kalmopirinMiklobi KözönyNa légyszi ird mar le hogy te mit vennel a patikaba ?
1. ne talákozz senkivel, akivel nem vagy egy karanténban, így nem kell állandóan fertőtlenítőzni se
3. gondold át mégegyszer
4. ha mindenképp elengedhetetlenül szükséges egyedül menj, utána fertőtlenítés tokától bokáig, ruhacsere, mosás
5. hogyan csináljunk fertőtenítőt, 70es szesz, bármilyen főző tud lehígítani erre, Hyperol tabletta, ahány tabi annyi százalékos literre
7. hörgtágító, annak népi formái, kávé, orosz tea, csoki - magyarul koffein, teofillin, teobromin
9. sose hagy eszkalálódni a helyzetet, a lázat le kell vinni!a gyulladást le kell vinni! - ja ezér jó ha van antiallergikum otthon
10. hosszú lesz, ne csak gyermekeidet, szüleidet, nagyszüleidet se hagyd magukra - ez eldöntendő, de ha kicsi az expozíció két hét nem előtörő lázzal inkább megkockáztatható a közös karantén
11. hosszú lesz, a csirkék az ólnan, nemsoká megjönnek a rókák is - ez lenne a lényeg, hogy kényszerintézkedéseknék a rendet fokozottan fenn kell tartani ( csak most valahogy nem látom erre a törekvést )
sutianap
Elore is koszi
Rózsa Sándor (betyár)
cetirizin
fluimucil 600
cataflam dolo
diapulmon
sutianap
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Van aki mar a 100 eves haborura is felkeszult. 😀Ma en is befejeztem az utolso bevasarlast, most ket hetig se ki se be. Baratnom folyamat azzal jott hogy nem akarok elmenni vele sehova. Most egy darabig legalabb nem mondogatja. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
és már el is attam! 😜Vett egy egész patikát. 😉Miklobi KözönyNa légyszi ird mar le hogy te mit vennel a patikaba ?
3. gondold át mégegyszer
sutianap
Elore is koszi
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
algopirin/kalmopirinMiklobi KözönyNa légyszi ird mar le hogy te mit vennel a patikaba ?
3. gondold át mégegyszer
sutianap
Elore is koszi
Rózsa Sándor (betyár)
cetirizin
fluimucil 600
cataflam dolo
diapulmon
Aki nem hiszi, annak utánajárnak