Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Egyébként meg éppen arra jó, amire kitalálták. Hogy nagyobb tömegből gyorsan és relative jó arányban ki tudja szűrni a pozitív eseteket. Azaz például iskolai / munkahelyi napi ellenőrzésre.Vagy a REPÜLŐTÉRRE, hogy az értelmetlen határzárat ne kelljen fenntartani...
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kis jó hír: negatív a mai tesztem.IQ, Aids, Covid, Hepatitis?
Amadeus
Nem az MTI vagy, pontosan tájékoztasd az érdeklődő tömegeket 😊
több mint 5 éve
Kis jó hír: negatív a mai tesztem.Holnap próbáld újra 😊
Amadeus
több mint 5 éve
Kis jó hír: negatív a mai tesztem.Ok rendben, az azt megelőzőek nem?
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ööö, inkább ne 😛Van már gyorsteszt. Az imént kaptam egy reklám levelet, amiben már magyar labor is kínálja, 39 percen belül az eredményt. (Ne kérdezzétek, hogy miért nem 30 vagy 40 perc, gondolom ugyanazzal az algoritmussal számoltak, ami az árakat is 1199-re állítja be 1200 helyett 😀 )Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
mi a fasznak hőmérőzünk, ha mindenki tudja, hogy rossz értékeket mutat?
Vrij6
Amúgy maga az ötlet nem hülyeség teljesen csakhát a végrehajtás.
Toca
Kíváncsi leszek vajon eszébe jut-e valakinek a hatalom megtartására való koncentrálás közben, hogy láz mérés helyett esetleg gyorstesztet kéne csináltatni? És ha netán igen, akkor mikor. (Ezt leírva megjelent előttem Cili néni, aki a napi sajttájról távozva beül az irodájába és nekiáll a hatalom megtartás szempontjából összeírni a napi dolgait. A kép annyira abszurd, hogy nem nagy erőfeszítés beleképzelni egy gyorstesztet is. Legyünk pozitívak, hátha. 😊 )
Ausztriában egyébként már csinálják (meg rengeteg más országban is). Meglátjuk tényleg figyeljük-e a sógorokat.
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ő sztem arra gondolt hogy Káslerék nem akkreditálták a tesztetÉppen arra jó, amire kitalálták. Hogy nagyobb tömegből gyorsan és relative jó arányban ki tudja szűrni a pozitív eseteket. Azaz például iskolai / munkahelyi napi ellenőrzésre.Minek gyorsteszt, ha úgy se fogadják el? (nyilván arra jó, h magadról megtudod h fertőzött vagy-e, de más előnyét nem látom, én sajnálnám rá a pénzt)Van már gyorsteszt. Az imént kaptam egy reklám levelet, amiben már magyar labor is kínálja, 39 percen belül az eredményt. (Ne kérdezzétek, hogy miért nem 30 vagy 40 perc, gondolom ugyanazzal az algoritmussal számoltak, ami az árakat is 1199-re állítja be 1200 helyett 😀 )Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
Kíváncsi leszek vajon eszébe jut-e valakinek a hatalom megtartására való koncentrálás közben, hogy láz mérés helyett esetleg gyorstesztet kéne csináltatni? És ha netán igen, akkor mikor. (Ezt leírva megjelent előttem Cili néni, aki a napi sajttájról távozva beül az irodájába és nekiáll a hatalom megtartás szempontjából összeírni a napi dolgait. A kép annyira abszurd, hogy nem nagy erőfeszítés beleképzelni egy gyorstesztet is. Legyünk pozitívak, hátha. 😊 )
Ausztriában egyébként már csinálják (meg rengeteg más országban is). Meglátjuk tényleg figyeljük-e a sógorokat.
peterk2005
Borbinho
peterk2005
több mint 5 éve
A lázmérést se fogadják el tesznek...Minek gyorsteszt, ha úgy se fogadják el? (nyilván arra jó, h magadról megtudod h fertőzött vagy-e, de más előnyét nem látom, én sajnálnám rá a pénzt)Van már gyorsteszt. Az imént kaptam egy reklám levelet, amiben már magyar labor is kínálja, 39 percen belül az eredményt. (Ne kérdezzétek, hogy miért nem 30 vagy 40 perc, gondolom ugyanazzal az algoritmussal számoltak, ami az árakat is 1199-re állítja be 1200 helyett 😀 )Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
peterk2005
Borbinho
Egyébként meg éppen arra jó, amire kitalálták. Hogy nagyobb tömegből gyorsan és relative jó arányban ki tudja szűrni a pozitív eseteket. Azaz például iskolai / munkahelyi napi ellenőrzésre.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
abszint?Teleportáltam.Kis jó hír: negatív a mai tesztem.Mas utcan mentel a munkahelyedre?
Amadeus
ZoliMP
Amadeus
több mint 5 éve
Én amúgy nem értem hogy lehet egy lazmerest elcseszni, ha tegyük fel mindenhol van egy jó készülék.Nálunk a cégnél március óta kötelező lázmérés van belépéskor, majd a nap folyamán kétszer, a biztonsági őröknek kiadva...
Ha nincs, szánalmas az egész minisztérium, hogy 100.000 lézeres lazmerot nem tudott beszerezni eddig, ha van de a marha nem tudja használni akkor meg nyugodtan lehet vinni az ilyet donornak, mert kár leteznie. Elképesztő, hogy egy ilyet se bír megugrani ez a közeg
FLZOLI
Júniusig az ipari lézeres hőmérők voltak a piacon, így nálunk is azt használták megsüvegelendő eredménnyel.
A manual-t gondolom senki nem olvasta el. Amennyiben a készülék véletlenül alkalmas is a testhő vizsgálatára, úgy biztos hogy az alapbeállításon módosítani illenék! Ipari készülékeken a fától, a fémig, az organikus felületekig rengeteg korrekciós tényezővel képes dolgozni a készülék, és nem az organikus a default.
Amikor májusban egy 34,8-as mérés után, "megfelelt" felkiáltással beengedett a szakkoléga, megkérdeztem az illetőt, hogy ugye most IQ-t mért...azt is! 😀
Azóta beszereztek orvosi kontaktmentes lázmérőket. Délután bejön emberünk ellenőrizni, csippant, továbbmegy a kollégámhoz, csippant, az ERR felirat meg villog a kütyün, de még lekezel 3 embert...
Feleségem oskolája tegnap kapott a tankertől 10db készüléket! A milyenre és a használatra kíváncsi leszek 😉
Semmit nem fog kiszűrni, de kiváló látszatintézkedés volt!
több mint 5 éve
Teleportáltam.Kis jó hír: negatív a mai tesztem.Mas utcan mentel a munkahelyedre?
Amadeus
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 542
Kis jó hír: negatív a mai tesztem.Mas utcan mentel a munkahelyedre?
Amadeus
több mint 5 éve
Minek gyorsteszt, ha úgy se fogadják el? (nyilván arra jó, h magadról megtudod h fertőzött vagy-e, de más előnyét nem látom, én sajnálnám rá a pénzt)Van már gyorsteszt. Az imént kaptam egy reklám levelet, amiben már magyar labor is kínálja, 39 percen belül az eredményt. (Ne kérdezzétek, hogy miért nem 30 vagy 40 perc, gondolom ugyanazzal az algoritmussal számoltak, ami az árakat is 1199-re állítja be 1200 helyett 😀 )Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
peterk2005
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Kis jó hír: negatív a mai tesztem.
több mint 5 éve
Van már gyorsteszt. Az imént kaptam egy reklám levelet, amiben már magyar labor is kínálja, 39 percen belül az eredményt. (Ne kérdezzétek, hogy miért nem 30 vagy 40 perc, gondolom ugyanazzal az algoritmussal számoltak, ami az árakat is 1199-re állítja be 1200 helyett 😀 )Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
napidroid.hu/ticwris-gts-okosora/le lehet papírozni, boldogság...Nem azt mondtam, hogy az ötlet nem jó. 😊 Természetesen az ötlet az rendben van.Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
Csak ha mindenki látja, hallja, tapasztalja, hogy abszolúte nem normális értékeket mér, annak akkor mi értelme, ezt nem értem.
Vrij6
mogyuk az okosóra vérnyomást mér, testhőt mér nem tud?
sutianap
több mint 5 éve
Elég gördülékenyen ment az iskolai hőmérés. Két perc alatt benn volt a lány.Nálunk szeptember első napjától megy a mérés.
Mondjuk korán mentünk direkt, de volt 7 mérési pont felállítva.
Bazzani
több mint 5 éve
Túl közel van a testhez kb állandó nyomás alatt a szíj miatt, tuti többet mutatna szerintem sokszorle lehet papírozni, boldogság...Nem azt mondtam, hogy az ötlet nem jó. 😊 Természetesen az ötlet az rendben van.Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
Csak ha mindenki látja, hallja, tapasztalja, hogy abszolúte nem normális értékeket mér, annak akkor mi értelme, ezt nem értem.
Vrij6
sutianap
több mint 5 éve
Én amúgy nem értem hogy lehet egy lazmerest elcseszni, ha tegyük fel mindenhol van egy jó készülék. Ha nincs, szánalmas az egész minisztérium, hogy 100.000 lézeres lazmerot nem tudott beszerezni eddig, ha van de a marha nem tudja használni akkor meg nyugodtan lehet vinni az ilyet donornak, mert kár leteznie. Elképesztő, hogy egy ilyet se bír megugrani ez a közeg
több mint 5 éve
Jah:16 halott 😕Hatalomtechnikailag fasza minden.
Vrij6
Amadeus
2020. szeptember 04. 14:20
A legfontosabb, hogy menteni kell az életeket. Betegségből meg lehet gyógyulni, halálból nem tudunk visszajönni.
...van egy kompakt, jó rendszerünk, amibe a háziorvosoktól kezdve, a
betegség észlelése, a kontaktusok nyomon követése, a tesztelés, a
munkahelyi viselkedés, az idősekre vonatkozó szabályok, ezek így, együtt
kiadnak egy komplett védekezési rendszert, és ez eddig bevált.
www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/beszedek-publikaciok-interjuk/orban-viktor-a-kossuth-radio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban-2020-09-04
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
16 halott 😕
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
le lehet papírozni, boldogság...Nem azt mondtam, hogy az ötlet nem jó. 😊 Természetesen az ötlet az rendben van.Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
Vrij6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem azt mondtam, hogy az ötlet nem jó. 😊 Természetesen az ötlet az rendben van.Egy rettenetesen naiv kérdés:Gondolom a kötelező lazmerest azért végzik el, mert kötelező.
Vrij6
Toca
több mint 5 éve
akkor onnan láttam, csak ugye előbb felmerült beszélgetés során 😀megtaláltam közbe, nemtom hogy volt-e itt korábbanLinkeltem már néhány napja 😊 de nem baj 😉
24.hu/kultura/2020/09/28/a-magyar-tarsadalom-alkalmatlan-arra-hogy-ne-ejjel-11-utan-bulizzon-video/
Negritis
Vrij6