NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 567
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ez neked azért agyhalál, mert nem érted az én nyelvezetemet 😛 Pedig ez sokak szerint primitív.rosszul hitted. konkretan az agyhalal jon le majd minden hszedbol had emlekeztesselek.itt brk arra akart ravilagitani h hol/mikor mondta ezt szerinted ?MSN-en beszéltem vele. Aszittem ennyi azért lejön....szaba
vagy mindenki szembe megy az autopalyan es a te emlekezeted tupontos ?
en voltam akkor mocsok stalker h megneztem a twitterjet is es arrol is
mint a forumrol is pontosan februar otodiken huzott el egy nyikkanas nelkul.
jsanyon esvagy sonkan kivul ezt a titkot senki felnem tudja oldani.Fake
eleg meglepo ha vmi ertelmeset kepes vagy macskakaparni. ettol fuggetlenul ha mar igy belementem ebbe a historiaba orulnek egy megerositesnek vmelyik pajtijatol.Fake
több mint 13 éve
Ez valami átok lehet, vagy bűncselekmény.Már a második NFC North szakíró tűnik el.
Először Go Vikings most meg konq.
Adjátok vissza őket!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
koszi szepen a valaszt. konq meg igyon tobbet es ne legyen egy fasz megha nem is ir a forumra.
ezt add at neki plz ha ugy iteled meg h ez meg nem bassza ki az ingerkuszobet 😊
több mint 13 éve
Én is msnen beszéltem vele egy hete, elég komoly témában, de erről inkább nem beszélnék. Megmondom őszintén, én kezdetben örültem neki, hogy nem ír a fórumra, mert arra gondoltam, hogy így csinálni fog valami komolyat, mondjuk keres magának munkát vagy valami hasonló dolgot, amivel elfoglalja magát, de sajnos nem, legalábbis egyelőre nem... Az a baj, hogy konq IRL nagyon befordulós ember, és ha valamit a fejébe vesz (pl most az, hogy senkinek sem hiányzik, ami ugye nincs így), akkor az úgy is van és kész.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
rosszul hitted. konkretan az agyhalal jon le majd minden hszedbol had emlekeztesselek.MSN-en beszéltem vele. Aszittem ennyi azért lejön....szabaNem tehetek róla. Kész.szabaitt brk arra akart ravilagitani h hol/mikor mondta ezt szerinted ?
eleg meglepo ha vmi ertelmeset kepes vagy macskakaparni. ettol fuggetlenul ha mar igy belementem ebbe a historiaba orulnek egy megerositesnek vmelyik pajtijatol.
több mint 13 éve
szaba
10 543
MSN-en beszéltem vele. Aszittem ennyi azért lejön....itt brk arra akart ravilagitani h hol/mikor mondta ezt szerinted ?ja, azért kérdezi mindenki, hogy hol van..brkNem tehetek róla. Kész.szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
itt brk arra akart ravilagitani h hol/mikor mondta ezt szerinted ?Nem tehetek róla. Kész.szabaLényegében nem hiányzik neki a fórumozás. Meg ahogy ő mondta, ő sem hiányzik senkinek.szabaja, azért kérdezi mindenki, hogy hol van..brk
jsanyon esvagy sonkan kivul ezt a titkot senki felnem tudja oldani.
több mint 13 éve
Miért poén? Én inkább itt lássam mint a gyűlölködjünk topicban. Az meg nem off téma, hogy lesz-e vagy nem.....szabade egyébként poén h a make love-ban beszélünk erről, hogy hol van konq 😀.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
....szabade egyébként poén h a make love-ban beszélünk erről, hogy hol van konq 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Nem tehetek róla. Kész.ja, azért kérdezi mindenki, hogy hol van..brkEz komoly?Hát szerintem az egyik legnormálisabb tag innen.CowboykarcsiLényegében nem hiányzik neki a fórumozás. Meg ahogy ő mondta, ő sem hiányzik senkinek.szaba
több mint 13 éve
.brk
1 890
ja, azért kérdezi mindenki, hogy hol van.Ez komoly?Hát szerintem az egyik legnormálisabb tag innen.CowboykarcsiLényegében nem hiányzik neki a fórumozás. Meg ahogy ő mondta, ő sem hiányzik senkinek.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ez komoly?Hát szerintem az egyik legnormálisabb tag innen.CowboykarcsiLényegében nem hiányzik neki a fórumozás. Meg ahogy ő mondta, ő sem hiányzik senkinek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tibi biztos megtepdeste a ruhajat konqot arra kenyszeritette h megvagdossa az arcatEgyébként még mindig titok hogy miért csak observer módban van jelen?Cowboykarcsinem ír, mert nem szeretitekJSanyo
azt most itt gollamkodik meg bujkal de egyszer ugyis rateszi a kezet a dragasagra
aztan olyan hsz zaport fogunk kapni h bowl.hu-kozepfolde nem gyozi majd visszaugatni
az elso utan h varja egy percet.
több mint 13 éve
Ez komoly?Hát szerintem az egyik legnormálisabb tag innen.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Egyébként még mindig titok hogy miért csak observer módban van jelen?Cowboykarcsinem ír, mert nem szeretitek
több mint 13 éve
Egyébként még mindig titok hogy miért csak observer módban van jelen?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
konq te mi a faszomat keresel a forumon ? 😊Konq hajnalban szokta olvasgatni a fórumot, általában akkor szoktam fent látni 😀
"hihetetlen tortenetek topic" mar kiporzott a nemleted alatt 😕Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
konq te mi a faszomat keresel a forumon ? 😊"hihetetlen tortenetek topic" mar kiporzott a nemleted alatt 😕
több mint 13 éve
Én csak simán leszartam és írtam egy szart. Helyette Keresztapa trilógia + vodka
több mint 13 éve
Kurva jó érzés 18 oldalas zh anyagot 4 oldal után feladni, hogy ez egy faszság, majd elmenni inni és másnap írni egy kurva jó zh-t. 😀
több mint 13 éve
85
363
A mai nap jobban nem is indulhatott volna. Meghozta a postás a Goodbye Lullaby CD-met. :love:MikeyWish you were here a legjobb nálam 😉
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 739
A mai nap jobban nem is indulhatott volna. Meghozta a postás a Goodbye Lullaby CD-met. :love:
több mint 13 éve
egyem azt a bambi fejedet, drága kenyér:régi évfolyamtársam jutott eszembe, aki a tavaszi szemeszter alkalmával végig idegbeteg volt, mert a lenge öltözetű lányok látványa mindig feltüzelte a szeminárium alatt, de utána bezzeg senki sem volt hajlandó foglalkozni vele 😀
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20110315-szabo-erika-tokeletes-teste-exkluziv-fotok-uvegtigris-3.html
idetegyétek!!!gabtsi