NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Make Love

27 feliratkozó

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Lassan annyit keresek, mint az anyám mindenfajta munka nélkül :cool: BCE-TK a legfaszább hely ingyenélésre.

több mint 13 éve
Gabor K 15
g-sus mónika! hát mi csecs és vagina attack van a városban! :loveit:gabtsi
azé nyílván nem véletlen h Gábor napra lett időzítve 😀

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
g-sus mónika! hát mi csecs és vagina attack van a városban! :loveit:gabtsi
Ha csecs van, az már neked öreg! 😊

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
g-sus mónika! hát mi csecs és vagina attack van a városban! :loveit:

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem érdekel semmi, se az alkohol, se a zh-k ma este elengedem magam és kész :cool:

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mai Morning Show 😀 Kasza Tibi rohadt beteg, sírtam végig 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Süt a nap!!!!!!!Deny
És még a szél se fúj!! 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Végül is már tegnap óta tavasz van 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jaja nagyon durván süt a nap ma már poloban rohangaltam.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Süt a nap!!!!!!!
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt.vadibandi
várj, szóval a lányod ellenfelének volt vezére+1 bástya+király, és a lányodnak egy bástyája?, mert azt xre hozni tényleg szép dolog, a fáradtság ellenére is.sapka
Ez elég valószerűtlen, bástya lecserél, vezér simán mattol, ezt a kicsik is ismerik, király+vezérrel mattadás alaptanulmány.
Lehet időzavarban volt. Én is adtam sakkversenyen x-re nyert partit időzavar miatt. Sőt, még világbajnoki döntőn is volt ilyen parti.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt.vadibandi
várj, szóval a lányod ellenfelének volt vezére+1 bástya+király, és a lányodnak egy bástyája?, mert azt xre hozni tényleg szép dolog, a fáradtság ellenére is.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Hát persze, mert mert a lányom levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt. No meg az is igaz, hogy egy déltán kezdődött verseny hetedik fordulójában történt kb. este 7 körül.vadibandi
na, így már rögtön más a királyné fekvése 😊

több mint 13 éve
Tegnap sakkversenyen elnézte a vezérét, majd nagyvonalúan felajánlotta a döntetlent, amit az ellenfél pár további lépés után el is fogadott.vadibandi
azért ez így nagyon sarkított 😀, lehet hogy ennek ellenére is tökéletesen döntött az ellenfél.sapka
Hát persze, mert mert a lányom levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt. No meg az is igaz, hogy egy déltán kezdődött verseny hetedik fordulójában történt kb. este 7 körül.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Tegnap sakkversenyen elnézte a vezérét, majd nagyvonalúan felajánlotta a döntetlent, amit az ellenfél pár további lépés után el is fogadott.vadibandi
azért ez így nagyon sarkított 😀, lehet hogy ennek ellenére is tökéletesen döntött az ellenfél.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Lányomat sem kell féltenem.
Tegnap sakkversenyen elnézte a vezérét, majd nagyvonalúan felajánlotta a döntetlent, amit az ellenfél pár további lépés után el is fogadott.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
..... A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 ...............eaglesmcnabb
A legnagyobb király.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
bakker és télleg ő Gaia...annyira ismerős volt Spartacusba, de eszembe nem jutott honnan, kikeresni meg persze lusta voltam...hát azért őt se küldeném el na... 😊Divat
Azért kicsit nyihog, néha nem tudom, hogy megsimogassam vagy kockacukorral kínáljam... 😀pc_x
ez egyszerű: simogatásért cukrot neki... 😊

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem-nem. A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 Azt egy jó ideig egy sorozat sem űbereli nálam az ziher.
Kíváncsi vagyok Dallas Clarkra, Csak nehogy olyan legyen mint Jennings, hogy szerepelt a Gyilkos Elmékben, néztem nagy boldogan, hogy na melyik részben lesz, aztán volt szegénykémnek 2 sora 😂eaglesmcnabb
Alex Henery-nek lenne remek cameo lehetőség, mindenki tudja miért.Höri
MC Afee meg lehetne vízihulla CSI-ben 😉JSanyo
vagy hacker, vírusírtó szakértő

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Nem-nem. A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 Azt egy jó ideig egy sorozat sem űbereli nálam az ziher.
Kíváncsi vagyok Dallas Clarkra, Csak nehogy olyan legyen mint Jennings, hogy szerepelt a Gyilkos Elmékben, néztem nagy boldogan, hogy na melyik részben lesz, aztán volt szegénykémnek 2 sora 😂eaglesmcnabb
Alex Henery-nek lenne remek cameo lehetőség, mindenki tudja miért.Höri
MC Afee meg lehetne vízihulla CSI-ben 😉

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Alex Henery-nek lenne remek cameo lehetőség, mindenki tudja miért.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kíváncsi vagyok Dallas Clarkra, Csak nehogy olyan legyen mint Jennings, hogy szerepelt a Gyilkos Elmékben, néztem nagy boldogan, hogy na melyik részben lesz, aztán volt szegénykémnek 2 sora 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
bakker és télleg ő Gaia...annyira ismerős volt Spartacusba, de eszembe nem jutott honnan, kikeresni meg persze lusta voltam...hát azért őt se küldeném el na... 😊Divat
Azért kicsit nyihog, néha nem tudom, hogy megsimogassam vagy kockacukorral kínáljam... 😀

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
bakker és télleg ő Gaia...annyira ismerős volt Spartacusba, de eszembe nem jutott honnan, kikeresni meg persze lusta voltam...hát azért őt se küldeném el na... 😊

|
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 907 — Illegális gyakorló
Nos ez így nem hangzik rosszul, bár eddig még csak a Gyilkos Elmék volt az egyetlen sorozat, amit képes voltam végignézni... Lehet letöltök pár részt, hátha meggyőz a sorozat.eaglesmcnabb
Adj neki egy esélyt, nagyot nem kockáztatsz vele 😊 Én konkrétan 2-3 nap alatt daráltam le egy évadot, mert nem tudtam abbahagyni. (Akkor kezdtem el nézni, amikor már a 4. is lement odakünn, azóta behoztam őket, most őszig semmi)