NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Lassan annyit keresek, mint az anyám mindenfajta munka nélkül :cool: BCE-TK a legfaszább hely ingyenélésre.
több mint 13 éve
Gabor K
15
g-sus mónika! hát mi csecs és vagina attack van a városban! :loveit:gabtsiazé nyílván nem véletlen h Gábor napra lett időzítve 😀
több mint 13 éve
g-sus mónika! hát mi csecs és vagina attack van a városban! :loveit:gabtsiHa csecs van, az már neked öreg! 😊
több mint 13 éve
g-sus mónika! hát mi csecs és vagina attack van a városban! :loveit:
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nem érdekel semmi, se az alkohol, se a zh-k ma este elengedem magam és kész :cool:
több mint 13 éve
Mai Morning Show 😀 Kasza Tibi rohadt beteg, sírtam végig 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Süt a nap!!!!!!!DenyÉs még a szél se fúj!! 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Végül is már tegnap óta tavasz van 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Jaja nagyon durván süt a nap ma már poloban rohangaltam.
több mint 13 éve
Süt a nap!!!!!!!
több mint 13 éve
Ez elég valószerűtlen, bástya lecserél, vezér simán mattol, ezt a kicsik is ismerik, király+vezérrel mattadás alaptanulmány.levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt.vadibandivárj, szóval a lányod ellenfelének volt vezére+1 bástya+király, és a lányodnak egy bástyája?, mert azt xre hozni tényleg szép dolog, a fáradtság ellenére is.sapka
Lehet időzavarban volt. Én is adtam sakkversenyen x-re nyert partit időzavar miatt. Sőt, még világbajnoki döntőn is volt ilyen parti.
több mint 13 éve
levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt.vadibandivárj, szóval a lányod ellenfelének volt vezére+1 bástya+király, és a lányodnak egy bástyája?, mert azt xre hozni tényleg szép dolog, a fáradtság ellenére is.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Hát persze, mert mert a lányom levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt. No meg az is igaz, hogy egy déltán kezdődött verseny hetedik fordulójában történt kb. este 7 körül.vadibandina, így már rögtön más a királyné fekvése 😊
több mint 13 éve
Hát persze, mert mert a lányom levette az egyik bástyáját, így a megmaradt vezérével és eg bástyájával (plusz resztli) nem bírta megcsinálni a két bástyával tanult mattkombinációt. No meg az is igaz, hogy egy déltán kezdődött verseny hetedik fordulójában történt kb. este 7 körül.Tegnap sakkversenyen elnézte a vezérét, majd nagyvonalúan felajánlotta a döntetlent, amit az ellenfél pár további lépés után el is fogadott.vadibandiazért ez így nagyon sarkított 😀, lehet hogy ennek ellenére is tökéletesen döntött az ellenfél.sapka
több mint 13 éve
Tegnap sakkversenyen elnézte a vezérét, majd nagyvonalúan felajánlotta a döntetlent, amit az ellenfél pár további lépés után el is fogadott.vadibandiazért ez így nagyon sarkított 😀, lehet hogy ennek ellenére is tökéletesen döntött az ellenfél.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Lányomat sem kell féltenem.Tegnap sakkversenyen elnézte a vezérét, majd nagyvonalúan felajánlotta a döntetlent, amit az ellenfél pár további lépés után el is fogadott.
több mint 13 éve
..... A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 ...............eaglesmcnabbA legnagyobb király.
több mint 13 éve
ez egyszerű: simogatásért cukrot neki... 😊bakker és télleg ő Gaia...annyira ismerős volt Spartacusba, de eszembe nem jutott honnan, kikeresni meg persze lusta voltam...hát azért őt se küldeném el na... 😊DivatAzért kicsit nyihog, néha nem tudom, hogy megsimogassam vagy kockacukorral kínáljam... 😀pc_x
|
több mint 13 éve
vagy hacker, vírusírtó szakértőMC Afee meg lehetne vízihulla CSI-ben 😉JSanyoNem-nem. A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 Azt egy jó ideig egy sorozat sem űbereli nálam az ziher.Alex Henery-nek lenne remek cameo lehetőség, mindenki tudja miért.Höri
Kíváncsi vagyok Dallas Clarkra, Csak nehogy olyan legyen mint Jennings, hogy szerepelt a Gyilkos Elmékben, néztem nagy boldogan, hogy na melyik részben lesz, aztán volt szegénykémnek 2 sora 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
MC Afee meg lehetne vízihulla CSI-ben 😉Nem-nem. A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 Azt egy jó ideig egy sorozat sem űbereli nálam az ziher.Alex Henery-nek lenne remek cameo lehetőség, mindenki tudja miért.Höri
Kíváncsi vagyok Dallas Clarkra, Csak nehogy olyan legyen mint Jennings, hogy szerepelt a Gyilkos Elmékben, néztem nagy boldogan, hogy na melyik részben lesz, aztán volt szegénykémnek 2 sora 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Nem-nem. A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 Azt egy jó ideig egy sorozat sem űbereli nálam az ziher.Alex Henery-nek lenne remek cameo lehetőség, mindenki tudja miért.
több mint 13 éve
Nem-nem. A legjobb sorozat a Gyilkos Elmék 😛 Azt egy jó ideig egy sorozat sem űbereli nálam az ziher.Kíváncsi vagyok Dallas Clarkra, Csak nehogy olyan legyen mint Jennings, hogy szerepelt a Gyilkos Elmékben, néztem nagy boldogan, hogy na melyik részben lesz, aztán volt szegénykémnek 2 sora 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
bakker és télleg ő Gaia...annyira ismerős volt Spartacusba, de eszembe nem jutott honnan, kikeresni meg persze lusta voltam...hát azért őt se küldeném el na... 😊DivatAzért kicsit nyihog, néha nem tudom, hogy megsimogassam vagy kockacukorral kínáljam... 😀
több mint 13 éve
bakker és télleg ő Gaia...annyira ismerős volt Spartacusba, de eszembe nem jutott honnan, kikeresni meg persze lusta voltam...hát azért őt se küldeném el na... 😊
|
több mint 13 éve
Nos ez így nem hangzik rosszul, bár eddig még csak a Gyilkos Elmék volt az egyetlen sorozat, amit képes voltam végignézni... Lehet letöltök pár részt, hátha meggyőz a sorozat.eaglesmcnabbAdj neki egy esélyt, nagyot nem kockáztatsz vele 😊 Én konkrétan 2-3 nap alatt daráltam le egy évadot, mert nem tudtam abbahagyni. (Akkor kezdtem el nézni, amikor már a 4. is lement odakünn, azóta behoztam őket, most őszig semmi)