NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
és pont egy vv4 fika tweet felett.nem jó, mert soccermeccsekre buzdít
wow, mennyországbriareos
amúgy rájöttem, hogy azokat a tweeteket olvassa be, amikbe ott a "meccs" szó, csak mindig vicces az nso-n ilyennel találkozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
és pont egy vv4 fika tweet felett.wow, mennyország
több mint 13 éve
húú de fontos ember lettem 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Leadtam. Az elmúlt 72 órában 10 órát ha aludtam /*+2 óra f1 nézés+kis fórumozás*/, de leadtam. Nem tudom elfogadják-e, de legalább valamit le tudtam adni, nem hittem volna tegnap este... És még ~10 perc volt is a határidőből 😊Mondjuk, h holnap hogy megyek be 8ra dolgozni azt még nem tudom...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
igazából ki akartam próbálni ezt a kapcsolatosdit amiről mindig mondjátok milyen fasza.távkapcsolat. akkor nem idegesít. már ha azt nem bírod.
1 hónap elég volt most megint pár évigbriareos
több mint 13 éve
vagy hétig 😛 😀igazából ki akartam próbálni ezt a kapcsolatosdit amiről mindig mondjátok milyen fasza.single again and lovin itCsalódtam benned,én eleve azt hittem hogy egy éjszakánál sosem töltesz többet ugyanannál a nőnél 😛Cowboykarcsi
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAbriareos
1 hónap elég volt most megint pár évigbriareos
több mint 13 éve
igazából ki akartam próbálni ezt a kapcsolatosdit amiről mindig mondjátok milyen fasza.single again and lovin itCsalódtam benned,én eleve azt hittem hogy egy éjszakánál sosem töltesz többet ugyanannál a nőnél 😛Cowboykarcsi
1 hónap elég volt most megint pár évig
több mint 13 éve
single again and lovin itCsalódtam benned,én eleve azt hittem hogy egy éjszakánál sosem töltesz többet ugyanannál a nőnél 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Pajesz a menő srácok. Sőt, ha erős bajszom lesz, egyszer megcsinálom, hogy bajuszból pajeszbe átmenetet hagyok 😀 Az mekkora 😀szabaaz a bajesz, egy bajainak egyenesen kötelező viselet
---
több mint 13 éve
Egy financiális hírtől eltekintve azt hiszem ma éltem át az év eddigi legjobb napját. \o/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Minden nap hálát adok az égnek, hogy itt dolgozhatok.Mázlista. De a cigit tagadd le, mert lassan bűncselekménnyé válik... 😀
Napsütésben egy kávé-cigi kombó mellett olvasgatom a napi sajtót a teraszon, miközben rálátok a várra, a Dunára, az Erzsébet-hídra. Csodálatos. És ezért fizetnek is. 😊Soldados
több mint 13 éve
Kamionos bajuszt szívesen kipróbálnám, de sajnos a szőrzetem vonalvezetése teljesen alkalmatlan rá. Arról nem is beszélve, hogy kb. 2 hét után annyira viszket, hogy megőrülök.
több mint 13 éve
Minden nap hálát adok az égnek, hogy itt dolgozhatok.Napsütésben egy kávé-cigi kombó mellett olvasgatom a napi sajtót a teraszon, miközben rálátok a várra, a Dunára, az Erzsébet-hídra. Csodálatos. És ezért fizetnek is. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szaba
10 543
A hosszú pajesz az igénytelen. Nyilván a hajhosszúsággal egyező a jó.Pajesz a menő srácok. Sőt, ha erős bajszom lesz, egyszer megcsinálom, hogy bajuszból pajeszbe átmenetet hagyok 😀 Az mekkora 😀szabaEgy időben növesztettem pajeszt is. 😂 A hosszabb szerintem gáz, legalábbis nálam nagyon gázan nézett ki, a rövidebb már nem. 😊Vrijbloed
több mint 13 éve
A pajesz tipikusan olyan ami csak bizonyos fejformához áll jól,nekem pl nem.De ilyen még a kamionos bajusz is,azt is kipróbálnám más pofával.Pajesz a menő srácok. Sőt, ha erős bajszom lesz, egyszer megcsinálom, hogy bajuszból pajeszbe átmenetet hagyok 😀 Az mekkora 😀szabaEgy időben növesztettem pajeszt is. 😂 A hosszabb szerintem gáz, legalábbis nálam nagyon gázan nézett ki, a rövidebb már nem. 😊Vrijbloed
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
a szakáll menő. ugye a kecskeszakállam 17 éves korom óta meg van (tavaly vágtam le egyszer poénból (nem volt az 😛), de gyakran nem borotválkozom 2-3 hétig és akkor eléggé plummeres a fejem.Én a bajuszból csak az ilyen sportbajuszt utálom,ami még ilyen tizenéves korában van az embernek,az nagyon gáz,akkor én is levágtam,de most már teljesen jó és szakállhoz ha tehetem én meghagyom,kb egy 6 hónapos periódus volt amikor egyáltalán nem volt mert az akkori csajom nem szerette.
ezzel ellentétes hogy a bajusz teljesen elviselhetetlen. azt is meghagyom néha 1 hónapig, körszakáll miatt, de rohadt idegesítő. és nekem is bevörösödik a bajszomharomt
több mint 13 éve
Pajesz a menő srácok. Sőt, ha erős bajszom lesz, egyszer megcsinálom, hogy bajuszból pajeszbe átmenetet hagyok 😀 Az mekkora 😀szabaEgy időben növesztettem pajeszt is. 😂 A hosszabb szerintem gáz, legalábbis nálam nagyon gázan nézett ki, a rövidebb már nem. 😊
több mint 13 éve
szaba
10 543
Pajesz a menő srácok. Sőt, ha erős bajszom lesz, egyszer megcsinálom, hogy bajuszból pajeszbe átmenetet hagyok 😀 Az mekkora 😀
több mint 13 éve
Ez érdekes. Mármint, hogy bevörösödik, ha sokáig nem nyúlsz hozzá.Mert pl nekem, ha növesztem, nekem is fekete, mint a hajam színe. Aztán nekem nem vörösödik, hanem egyre inkább szőke lesz. 😂
Egyelőre fogalmam sincs, miért, mondjuk nem hinném, hogy valaha is megtudom. 😛
Lehet vannak Viking felmenőim... 😂
több mint 13 éve
a szakáll menő. ugye a kecskeszakállam 17 éves korom óta meg van (tavaly vágtam le egyszer poénból (nem volt az 😛), de gyakran nem borotválkozom 2-3 hétig és akkor eléggé plummeres a fejem.A tegnapi mítingünkre még körszakállal mentem, de reggelre levágtam, mert rájöttem, hogy ez nem az 😀, becses nejem pezsgőt akart bontani.
ezzel ellentétes hogy a bajusz teljesen elviselhetetlen. azt is meghagyom néha 1 hónapig, körszakáll miatt, de rohadt idegesítő. és nekem is bevörösödik a bajszomharomt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
De legalább nem vagyunk büdösek, mint a vegyészek 😀Ezt is inkább a VIK-ről hallottam, hogy előadásokon jó szagok szoktak terjengeni, mivel páran azt tartják menőnek, ha nem fürdenek, de erről még nincs tapasztalatom 😀
tenorx
több mint 13 éve
Mindegy mire raktad, gusztustalan 😛Ex-Barney meg csak irigykedik a VIKre 😀
több mint 13 éve
De legalább nem vagyunk büdösek, mint a vegyészek 😀ne vedd sértésnek, nem annak szántam 😛 😀
Azért a baszott nagy like jelért meg faszkorbács jár eaglesmcnabb 😛tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!