NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a szakáll menő. ugye a kecskeszakállam 17 éves korom óta meg van (tavaly vágtam le egyszer poénból (nem volt az 😛), de gyakran nem borotválkozom 2-3 hétig és akkor eléggé plummeres a fejem. ezzel ellentétes hogy a bajusz teljesen elviselhetetlen. azt is meghagyom néha 1 hónapig, körszakáll miatt, de rohadt idegesítő. és nekem is bevörösödik a bajszom
több mint 13 éve
De legalább nem vagyunk büdösek, mint a vegyészek 😀Azért a baszott nagy like jelért meg faszkorbács jár eaglesmcnabb 😛
több mint 13 éve
Ne Olts!!! 😂 😂 😂De hazafele botorkálva hajnali 3-4 fele tényleg olyan voltam, mint egy homeless 😀 tenorxMondanám, hogy tipikus VIK-es, csak ők általában nem botorkálnak hajnali 3-4 körül az utcán 😛Pocs
az elmúlt pár hét legnagyobb beszólása 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
He-he-he 😊De hazafele botorkálva hajnali 3-4 fele tényleg olyan voltam, mint egy homeless 😀 tenorxMondanám, hogy tipikus VIK-es, csak ők általában nem botorkálnak hajnali 3-4 körül az utcán 😛Pocs
több mint 13 éve
De hazafele botorkálva hajnali 3-4 fele tényleg olyan voltam, mint egy homeless 😀 tenorxMondanám, hogy tipikus VIK-es, csak ők általában nem botorkálnak hajnali 3-4 körül az utcán 😛
több mint 13 éve
Hát így full összevissza állt, és olyan 5-6 cmes volt már. Mondjuk eddig amikor úgy döntött akkor bevörösödött (nem vicc), most hálistennek full fekete volt 😀Egyetértek. 😊 Igazán karakteres. 😊Áh ne irigyeld, hétvégén le kellett vágnom, pedig már pár hónapja növesztettem. De már vállalhatatlan volt 😀tenorxOlyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:Cowboykarcsi
Tenorx: azért dobhattál volna egy képet, hogy miért volt vállalhatatlan. 😛
Leért a padlóig, és már ráléptél és elestél miatta, vagy mi? 😛Vrijbloed
De hazafele botorkálva hajnali 3-4 fele tényleg olyan voltam, mint egy homeless 😀 Most fiatalodtam 10 évet.
több mint 13 éve
Egyetértek. 😊 Igazán karakteres. 😊Áh ne irigyeld, hétvégén le kellett vágnom, pedig már pár hónapja növesztettem. De már vállalhatatlan volt 😀tenorxOlyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:Cowboykarcsi
Tenorx: azért dobhattál volna egy képet, hogy miért volt vállalhatatlan. 😛
Leért a padlóig, és már ráléptél és elestél miatta, vagy mi? 😛
több mint 13 éve
Tessék: http://www.beszamolok.com/lap/komment_lista/index.phpDettó,egyfolytában kérik el a diákomat buszon villamoson,az a legdurvább amikor állunk 4-5en csoporttársakkal,és én vagyok az egyedüli akitől elkérik 😀Ezt adom! (Csak valaki magyarázza ezt el anyámnak is 😂 )Gabesz92ezt meg én adom 😀
A szakáll király 😀 Mellesleg tőlem sem kértek még életemben soha személyit semmihez. Diákot viszont annál inkább 😀fetomy
Gogo: Távol áll tőlem a mohamedán vallás,a disznóhúst szeretem,és ami azt illeti a 72 szüzet is lecserélném inkább 72 kurvára 😛 😀Cowboykarcsi
Van itt több is. 😊
több mint 13 éve
Dettó,egyfolytában kérik el a diákomat buszon villamoson,az a legdurvább amikor állunk 4-5en csoporttársakkal,és én vagyok az egyedüli akitől elkérik 😀ezt meg én adom 😀Olyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:CowboykarcsiEzt adom! (Csak valaki magyarázza ezt el anyámnak is 😂 )Gabesz92
A szakáll király 😀 Mellesleg tőlem sem kértek még életemben soha személyit semmihez. Diákot viszont annál inkább 😀fetomy
Gogo: Távol áll tőlem a mohamedán vallás,a disznóhúst szeretem,és ami azt illeti a 72 szüzet is lecserélném inkább 72 kurvára 😛 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
😂Na igen, a diákot viszont tőlem is gyakran kérik. Mondjuk most már egyáltalán nem, hála a kombós ingyen BKV bérlet/90%os vasútjegy kártyámnak 😀tenorxÉn csak úgy hívom, hogy csököttségi bizonyítvány! 😊vadibandi
Amúgy én is jól tartom magam, feszt elkérik a diákot. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na igen, a diákot viszont tőlem is gyakran kérik. Mondjuk most már egyáltalán nem, hála a kombós ingyen BKV bérlet/90%os vasútjegy kártyámnak 😀tenorxÉn csak úgy hívom, hogy csököttségi bizonyítvány! 😊
több mint 13 éve
a debreceni Tesco köcsög egy hely 😛 még a 23 éves tesómtól is elkérik 😀NewmanMúltkor kértek tőlem is. Dehát alapból 3-4 évvel fiatalabbnak nézek ki... 😀
Diákot max akkor kérnek vonaton, ha új a bérlet. Bár múltkor majdnem balhé volt, mert frissen vettem, toll nem volt nálam, aztán mondták, hogy legközelebb bünti. Nehéz volt elmagyaráznom a dolgokat. Dehát ez van, a vasútra születni kell... 😀
több mint 13 éve
Na igen, a diákot viszont tőlem is gyakran kérik. Mondjuk most már egyáltalán nem, hála a kombós ingyen BKV bérlet/90%os vasútjegy kártyámnak 😀
több mint 13 éve
ezt meg én adom 😀Olyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:CowboykarcsiEzt adom! (Csak valaki magyarázza ezt el anyámnak is 😂 )Gabesz92
A szakáll király 😀 Mellesleg tőlem sem kértek még életemben soha személyit semmihez. Diákot viszont annál inkább 😀
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Olyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:CowboykarcsiEzt adom! (Csak valaki magyarázza ezt el anyámnak is 😂 )
több mint 13 éve
Tényleg vállalhatatlan volt 😀Áh ne irigyeld, hétvégén le kellett vágnom, pedig már pár hónapja növesztettem. De már vállalhatatlan volt 😀tenorxOlyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Olyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:CowboykarcsiHmmm... vallásos vagy? 😛
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Áh ne irigyeld, hétvégén le kellett vágnom, pedig már pár hónapja növesztettem. De már vállalhatatlan volt 😀tenorxOlyan nincs vállalhatatlan!A szakáll a férfi legfontosabb testszőrzete,karban kell tartani és akkor nem okoz gondot senkinél,sőt nagyon is megnyerő férfias és magabiztos külsőt kölcsönöz a férfinak :cool:
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Áh ne irigyeld, hétvégén le kellett vágnom, pedig már pár hónapja növesztettem. De már vállalhatatlan volt 😀
több mint 13 éve
a debreceni Tesco köcsög egy hely 😛 még a 23 éves tesómtól is elkérik 😀
több mint 13 éve
Tőlem még az életbe nem kértek el személyit, 15 évesen már simán vettem a piát 😀 (Szakáll ftw)
több mint 13 éve
Már csak azértis. Boldog születésnapot! 😀 Hogy nőnek a gyerekek 😀 Lassan mehetek nyugdíjas igazolványért 😀Mondjátok már szerencsétlenek hogy boldog születésnapot!Ezt próbálja már mióta kicsikarni 😛 😊Cowboykarcsi1,'nyád 😛
2,nem akarok kicsikarni semmit,mert nem szeretem nagy dobra verni,csak gondoltam megosztom azt az örömöt,hogy már nem kell egy 18+-os emberkével mennem a Tescoba,ha piát akarok venni+nem akarom azt sem,hogy elvonóba való alkoholistának nézzenek 😛Newman
több mint 13 éve
Mondjátok már szerencsétlenek hogy boldog születésnapot!Ezt próbálja már mióta kicsikarni 😛 😊Cowboykarcsi1,'nyád 😛
2,nem akarok kicsikarni semmit,mert nem szeretem nagy dobra verni,csak gondoltam megosztom azt az örömöt,hogy már nem kell egy 18+-os emberkével mennem a Tescoba,ha piát akarok venni+nem akarom azt sem,hogy elvonóba való alkoholistának nézzenek 😛
több mint 13 éve
Mondjátok már szerencsétlenek hogy boldog születésnapot!Ezt próbálja már mióta kicsikarni 😛 😊