NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Make Love

27 feliratkozó

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
megvan valakinek ez a társasjáték? 😊 most bukkantam rá újra, csak sajnos az enyém már hasznáálhatatlan állapotban van

JJ
nekem megvan, nagyjából használható állapotban, ha jól emlékszem, talán csak a csillárral van para 😉

Elég király kis társas btw

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 414 — no es importante
megvan valakinek ez a társasjáték? 😊 most bukkantam rá újra, csak sajnos az enyém már hasznáálhatatlan állapotban van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Tavaly láttam 2 Bulldogs játékost felszerlésben átcammogni a Szentmihályi úton a zebrán. 😀 Vicces látvány volt mindenesetre.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Szerelésben mész már oda is? 😀szaba
nem, csak már nem maradt mit ellopni a múlt hét után. de nem rossz ötlet 😀

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
végre egy meccs, ami után mozdulni is alig bírok. imádom ezt 😊Szobi22
Cuccok megvannak? (nem loptak az öltözőből?)szaba
ja, már őrizték. meg tőlem már amúgy sem tudtak volna túl sok mindent 😛Szobi22
Szerelésben mész már oda is? 😀
több mint 13 éve
Cuccok megvannak? (nem loptak az öltözőből?)szaba
ja, már őrizték. meg tőlem már amúgy sem tudtak volna túl sok mindent 😛

több mint 13 éve
Cuccok megvannak? (nem loptak az öltözőből?)
több mint 13 éve
végre egy meccs, ami után mozdulni is alig bírok. imádom ezt 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
láss csodát, szabának igaza volt:

"Azonos márkanév alatt olcsóbb termékek kerülnek az új tagállamokba. Csak a Milkában lehet bízni."
http://index.hu/gazdasag/2011/04/15/nyugat-europaban_a_kola_is_finomabb/JJ
összetevőkről, ható és ízanyagokról van szó. Tehát kvázi vegyészet. Ebben az egyben tuti profi szaba 😛
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 414 — no es importante
láss csodát, szabának igaza volt:

"Azonos márkanév alatt olcsóbb termékek kerülnek az új tagállamokba. Csak a Milkában lehet bízni."
http://index.hu/gazdasag/2011/04/15/nyugat-europaban_a_kola_is_finomabb/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Rátaláltam egy hihetetlen jóféle csokoládéra :cool: alpenvollmilch néven fut,a mogyorós,kekszes bizbasszai elég drágák de valamiért az itteni aldiban a sima tejcsokoládé csak 400Ft és ez nem a sma tábla méret hanem aza nagy fajta(!).És simán veri az milkát meg a bocit olcsóbbért.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/chocowrappers/uploads/Alpenvollmilch.jpg
Egy kép ha valaki ki akarja próbálni.Annyit hozzáteszek hogy ez még valószínűleg régebbi csomagolás mert a mostanin pont fordítva van a felirat,a choceur van alul és a alpenvollmilch felül kisebb betűvel,de egyébként így néz ki.Cowboykarcsi
Régen én is toltam. De a milkánál nem jobb. Összetevőket is ismerem, és tudom, hogy miben mi van (kraft foodsnál fejes ismerősöm van), hidd el, hogy a milka a legjobb 😊szaba
nem nagyon izgat az ilyen dolog 😉 az íze nekem jobban tetszik,és nekem ez a lényeg 😊

egyébként meg iszonyat jó hogy megtaláltam egyik régi kedves komámat,hihetetlen mit össze baromkodtunk középsuliban. :cool:

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Persze 😀 Fizika gyakon nincs kedvem pontosabban fogalmazni.
Amúgy meg

Kár, hogy ma már a Nestlé csak kávéport gyárt Szerencsen 😕tenorx
Fizika gyakon Coriolis erő jobb, mint akármi, nem 😛

Am. hogy versenyezhetnek tejcsokik étcsokikkal :mad:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
milka +1

|
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
Rátaláltam egy hihetetlen jóféle csokoládéra :cool: alpenvollmilch néven fut,a mogyorós,kekszes bizbasszai elég drágák de valamiért az itteni aldiban a sima tejcsokoládé csak 400Ft és ez nem a sma tábla méret hanem aza nagy fajta(!).És simán veri az milkát meg a bocit olcsóbbért.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/chocowrappers/uploads/Alpenvollmilch.jpg
Egy kép ha valaki ki akarja próbálni.Annyit hozzáteszek hogy ez még valószínűleg régebbi csomagolás mert a mostanin pont fordítva van a felirat,a choceur van alul és a alpenvollmilch felül kisebb betűvel,de egyébként így néz ki.Cowboykarcsi
Régen én is toltam. De a milkánál nem jobb. Összetevőket is ismerem, és tudom, hogy miben mi van (kraft foodsnál fejes ismerősöm van), hidd el, hogy a milka a legjobb 😊szaba
Ezzel egyetértek, szvsz is a milka a best. Jók ezek az aldis csokik is, de nálam a milkát nem szárnyalja túl. 😊

több mint 13 éve

Régen én is toltam. De a milkánál nem jobb. Összetevőket is ismerem, és tudom, hogy miben mi van (kraft foodsnál fejes ismerősöm van), hidd el, hogy a milka a legjobb 😊
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Persze 😀 Fizika gyakon nincs kedvem pontosabban fogalmazni.
Amúgy meg

Kár, hogy ma már a Nestlé csak kávéport gyárt Szerencsen 😕
több mint 13 éve
Szerencsi csoki >akármitenorx
muff > szerencsi csokigyeek
😀 😀 😀
aranyköpésbe vele

Bár itt szerintem az akármi alatt akármilyen más csokoládéra gondolt Tenorx,de hát nyilván fogalmazhatott volna pontosan.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Szerencsi csoki >akármitenorx
muff > szerencsi csoki

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerencsi csoki >akármi
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 739
Ez az Alpenvollmich tejcsokoládé valóban fantasztikus. 😊
több mint 13 éve
Én alapból jobban szeretem a sima tejcsokoládét,én a legalapabb kevergetésnek sem vagyok a híve,ha csokit akarok enni eszek csokit ha mogyorót akkor meg eszek mogyorót,külön külön nem együtt 😛 😊 A Nestlé viszont tényleg all time No'1,ebben egyetértünk.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ilyenből mogyorósat ettem asszem, az tényleg nagyon finom volt 😊 a sima natúr tejcsokit nem annyira szeretem. Egy volt, a réééééégei (minden táblában... 😛) Nestlé. Abból eszméletlen imádtam a natúr tejcsokit, azóta olyat nem ettem, és ezek a mai vastag szarok túl tömények ha nincs benne valami íz 😊
több mint 13 éve

Egy kép ha valaki ki akarja próbálni.Annyit hozzáteszek hogy ez még valószínűleg régebbi csomagolás mert a mostanin pont fordítva van a felirat,a choceur van alul és a alpenvollmilch felül kisebb betűvel,de egyébként így néz ki.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1-1 éjjeli eredmnykövetésnél előfordult már, hogy csak én voltam kint az nso twitter falán 😀

asszem legutóbb march madness első kör idején

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
és pont egy vv4 fika tweet felett.
wow, mennyországbriareos
nem jó, mert soccermeccsekre buzdít
amúgy rájöttem, hogy azokat a tweeteket olvassa be, amikbe ott a "meccs" szó, csak mindig vicces az nso-n ilyennel találkozniJJ
ezentúl mindig írd bele hogy meccs 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!