NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Bödőcs még mindig zseniális. 😊
több mint 13 éve
JayB az egyik haverom pont így járt, neki még mindig fémek vannak a lábában.Csak hogy én is makeloveoljak egy kicsit: 3 óra baszakodás után végre perzisztens a rohadt generikus 3ds vektortömböm!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Két hete szombaton történt a 7-es úton Fehérvár előtt, nyíl egyenes kihalt út, kinéztem egy kereszteződést jelző táblára (a kereszteződés jóval odébb votl), mire visszanéztem ott állt előttem egy fekete Volvo, durr bele, 3 méter féknyomot állapítottak meg a rendőrők, a motor órája 75-nél akadt ki, a Volvo terepjárót 1 méterrel sikerült megtolni, én magam állítólag 15 métert repültem. Én voltam telljes mértékben a felelős és a hibás de szerencsétlen helyzet volt, a volvos egy láthatatlan "embernemjártarra" útra akart lekanyarodni balra, egyáltalán nem számít az ember egy ilyen úton álló járműre, kellet volna. A mai napig nemtudom mikor kerülhetett oda, egy fél pillanatra néztem csak rá a táblára, egy több kilométeres egyenes úton látnom kellett volna. Combnyaktöréssel és térdszétnyílással megúsztam, a világ egyik legnagyobb mázlistájának tartom magam...Túléltem egy olyan motorbalesetet amibe a helyszinelők szerint 10-ből 9-en belehalnak. Ennél nagyobb make love poston nem is nagyon volt és nem is nagyon lesz...JayB😮
mikor volt ez?és mi történt pontosan?Newman
több mint 13 éve
Túléltem egy olyan motorbalesetet amibe a helyszinelők szerint 10-ből 9-en belehalnak. Ennél nagyobb make love poston nem is nagyon volt és nem is nagyon lesz...JayB😮
mikor volt ez?és mi történt pontosan?
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Túléltem egy olyan motorbalesetet amibe a helyszinelők szerint 10-ből 9-en belehalnak. Ennél nagyobb make love poston nem is nagyon volt és nem is nagyon lesz...
több mint 13 éve
Jó ez a Firefox 4
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Szeretem ha igazam van 😊 Még akkor is, ha általában szar dolgokban bizonyosodik be... 😀
több mint 13 éve
pont hogy tapasztalatból beszél, hiszen túl korán büfizik 😛ezzel a ranggal, ami neked van, rendkívül hiteles a tanácsadásod 😀 😀HöriVégre nem mondta le egyik haver sem, így eltudunk ma menni bulizni 😛FViktor93Aztán csak óvatosan a kólával! Nehogy büfizz, mikor beszélsz egy lánnyal 😛Ventura
több mint 13 éve
ezzel a ranggal, ami neked van, rendkívül hiteles a tanácsadásod 😀 😀Végre nem mondta le egyik haver sem, így eltudunk ma menni bulizni 😛FViktor93Aztán csak óvatosan a kólával! Nehogy büfizz, mikor beszélsz egy lánnyal 😛Ventura
több mint 13 éve
Végre nem mondta le egyik haver sem, így eltudunk ma menni bulizni 😛FViktor93Aztán csak óvatosan a kólával! Nehogy büfizz, mikor beszélsz egy lánnyal 😛
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Végre nem mondta le egyik haver sem, így eltudunk ma menni bulizni 😛
több mint 13 éve
Igaz, de rögvest megfeledkezik ilyen "apróságokról", hogy ESPN...persze. egy sobris vita tökéletesen idegnyugtató. csak mind után rá akarsz tenyerelni az atombomba indítógombjára 😛haromtAsszem szüksége lesz egy interventionre... 😀fetomyCsernus éppen szabad.... 😀 Vagy (no offense) Sobrival egy polemizáció, az is idegnyugtató tud lenni...apeszos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze. egy sobris vita tökéletesen idegnyugtató. csak mind után rá akarsz tenyerelni az atombomba indítógombjára 😛Asszem szüksége lesz egy interventionre... 😀fetomyCsernus éppen szabad.... 😀 Vagy (no offense) Sobrival egy polemizáció, az is idegnyugtató tud lenni...apeszos
több mint 13 éve
Asszem szüksége lesz egy interventionre... 😀fetomyCsernus éppen szabad.... 😀 Vagy (no offense) Sobrival egy polemizáció, az is idegnyugtató tud lenni...
több mint 13 éve
Asszem szüksége lesz egy interventionre... 😀fetomy😂 legnagyobb 😀
+ imádom amikor a felhalmozódott aprót megszámolva rájövök, hogy nem is vagyok olyan csóró mint gondoltam :cool:
több mint 13 éve
Asszem szüksége lesz egy interventionre... 😀
több mint 13 éve
Vajon akar róla beszélni? 😛 😀
több mint 13 éve
már rég későA szemét ESPN teljesítette kérésem, és az ESPN Playeres college csomagukba a foci és a kosár mellé betették az összes többi egyetemi sportot is, innentől tulajdonképpen vége a szociális életemnekJJTeljesen beszippant ez a dolog JJ,nem akarunk elveszíteni,segítséget kell kérned! 😛 😀Cowboykarcsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A szemét ESPN teljesítette kérésem, és az ESPN Playeres college csomagukba a foci és a kosár mellé betették az összes többi egyetemi sportot is, innentől tulajdonképpen vége a szociális életemnekJJTeljesen beszippant ez a dolog JJ,nem akarunk elveszíteni,segítséget kell kérned! 😛 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
A szemét ESPN teljesítette kérésem, és az ESPN Playeres college csomagukba a foci és a kosár mellé betették az összes többi egyetemi sportot is, innentől tulajdonképpen vége a szociális életemnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
😊 http://www.youtube.com/watch?v=uzwBt4gxjso&feature=related
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Legyen akármilyen fos minden (gép szervízben, mp3 lejátszó bekúródik, suli.., esés haveromék mz-jével), de azért azért minden kezd egyenesbe jönni, és sze napok és koncert (azt mondják szabadtéren) és váááááá buli lesz ezerrel :cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
Benq G2222HDL :love:egy órája használom, de iszonyatosan tetszik