NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Imádom az iskolámat.Ez a második alkalom, amikor kapok egy random jegyet (múltkor 5, most 4) egy tárgyra, amire be sem jártam 😂 Ezt most köszönöm Máté Krisztinának 😊Mellesleg véééégre megkósoltam a Dr. Peppert, és bár meg kell szokni, kidegen bejön 😊 Amerikába kéne költözni...
több mint 13 éve
És az első körben csak delonso draftolna, úgyhogy a GM draft eleje úgy zajlana, hogy delonso benyújtana egy listát 😀
több mint 13 éve
hát ebből a GM komiszság a legfőbb, azt Kolumbiából is kötelező lenne felügyelni, különben Tenorx elcseréli a teljes keretét Stezzel, aki továbbadja delonsonak, aki beváltja draftjogra, és hírtelen eltűnt egy franchise.nehéz =/= lehetetlen. 😛 Aki egyszerre GM, blogger, nso-cikkíró, meg minden más kivéve családapa, mint te, annak ennyi simán belefér.szabavv5 😍 😀adam8kezd szűkös lenni a program, 3 helyen egyszerre nehéz lenne helytállniHöri
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szeptembertől Januárig szakkomentátori szék, utána meg vv5 😀vv5 😍 😀adam8kezd szűkös lenni a program, 3 helyen egyszerre nehéz lenne helytállniHöri
több mint 13 éve
szaba
10 543
nehéz =/= lehetetlen. 😛 Aki egyszerre GM, blogger, nso-cikkíró, meg minden más kivéve családapa, mint te, annak ennyi simán belefér.vv5 😍 😀adam8kezd szűkös lenni a program, 3 helyen egyszerre nehéz lenne helytállniHöri
több mint 13 éve
vv5 😍 😀adam8kezd szűkös lenni a program, 3 helyen egyszerre nehéz lenne helytállni
több mint 13 éve
Pont Ezt akartam mondani 😀ő a kommentátori székre pályázik, a szakkommentátorira más 😀JJmajd annak is eljön az idejeHöriAzt ugye tudod, hogy minden ilyen örömködésről egy digis szakkommentátori székre asszociálunk?Schleck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Remek elképzelés, MagnumNemtudom én egy Éden hotel castingra 😀JayBmajd annak is eljön az idejeHöriAzt ugye tudod, hogy minden ilyen örömködésről egy digis szakkommentátori székre asszociálunk?Schleck
több mint 13 éve
ő a kommentátori székre pályázik, a szakkommentátorira más 😀Azt ugye tudod, hogy minden ilyen örömködésről egy digis szakkommentátori székre asszociálunk?Schleckmegosztanád velünk is örömöd forrását, vagy magadban tartod? 😀eaglesmcnabbmajd annak is eljön az idejeHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem akarom, hogy csalódás érjen.Azt ugye tudod, hogy minden ilyen örömködésről egy digis szakkommentátori székre asszociálunk?Schleckmegosztanád velünk is örömöd forrását, vagy magadban tartod? 😀eaglesmcnabbmajd annak is eljön az idejeHöri
bár ha olyan hatékonyan érvelsz mellettem mint a Sóbri ellen, akkor a választásokon is jó oddszom lenne.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nemtudom én egy Éden hotel castingra 😀Azt ugye tudod, hogy minden ilyen örömködésről egy digis szakkommentátori székre asszociálunk?Schleckmegosztanád velünk is örömöd forrását, vagy magadban tartod? 😀eaglesmcnabbmajd annak is eljön az idejeHöri
több mint 13 éve
Azt ugye tudod, hogy minden ilyen örömködésről egy digis szakkommentátori székre asszociálunk?majd annak is eljön az idejeHöriYeahHörimegosztanád velünk is örömöd forrását, vagy magadban tartod? 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
majd annak is eljön az idejeYeahHörimegosztanád velünk is örömöd forrását, vagy magadban tartod? 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
YeahHörimegosztanád velünk is örömöd forrását, vagy magadban tartod? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Sikeres szigorlatok + okj-s modulzárók + Dragons verés + hétfőn szülinap + bulika 😊 Fuckyeah
több mint 13 éve
holnap Danube Dragons2 meccs visszavágó ezzzzzzzazzzzzzzbazzzzzegg!!! 😀
több mint 13 éve
Államvizsgán túl. 😊 :cool:
több mint 13 éve
Új Avril klip 😛 http://www.youtube.com/watch?v=KagvExF-ijc&feature=player_embedded
több mint 13 éve
catattack
3 520
Muhaaaaaaha!!!!!!Gratulálok Sanco!Csatlakozom.
Kellemes éjszakákat kívánok! :rolleyes:catattack
Most nem kell egy darabig aludni éjszaka. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Gratulálok Sanco!Csatlakozom.
Kellemes éjszakákat kívánok! :rolleyes:catattack
Most nem kell egy darabig aludni éjszaka. 😀