Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Ismét koleszos lettem :cool:
több mint 14 éve
a penteken megrendelt cipo keddre megerkezett, fekete cipofuzovel igen betyaros 😊 Toys R us-ban meg 3.5 $-ert is vannak McFarlane figurak, mi lesz itt black fridaykor...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Gondoltam. 😛 Úgy volt, hogy pártatlanul nézem a meccset, de ezen beszólás hatására, elmozdultam a Frisco felé. 😛Akkor inkább megpróbálom lecsapni. Nagyon kedves. 😛 Mi van Asbee, be vagy gyulladva a ma esti meccs miatt? 😛VrijbloedTeljes mértékben 😀Asbee
több mint 14 éve
Akkor inkább megpróbálom lecsapni. Nagyon kedves. 😛 Mi van Asbee, be vagy gyulladva a ma esti meccs miatt? 😛VrijbloedTeljes mértékben 😀
több mint 14 éve
Akkor inkább megpróbálom lecsapni. Nagyon kedves. 😛 Mi van Asbee, be vagy gyulladva a ma esti meccs miatt? 😛Csapd le, vagy gruppen 😀 Csak utóbbinál figyelj h a te segged legyen a falnál 😂AsbeeSzóval valami pasi van a dologban 😛Rataxes😂 Egy ilyen beszólást Höritől vártam. 😂 😛
Igen, van a lánynak pasija sajnos. 😂 😕Vrijbloed
több mint 14 éve
Csapd le, vagy gruppen 😀 Csak utóbbinál figyelj h a te segged legyen a falnál 😂😂 Egy ilyen beszólást Höritől vártam. 😂 😛Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:VrijbloedSzóval valami pasi van a dologban 😛Rataxes
Igen, van a lánynak pasija sajnos. 😂 😕Vrijbloed
több mint 14 éve
😂 Egy ilyen beszólást Höritől vártam. 😂 😛Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:VrijbloedSzóval valami pasi van a dologban 😛Rataxes
Igen, van a lánynak pasija sajnos. 😂 😕
több mint 14 éve
Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:VrijbloedSzóval valami pasi van a dologban 😛
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Épp ezt írom, hogy nem nő. Azt leírtam volna. Csak jó volt a tegnapi nap, ennyi. 😊Nincs különösebb oka, csak úgy. 😂 😊VrijbloedÉs hogy hívják ezt a nem különösebben okot? 😛 😀Cowboykarcsi
Ha nő van, majd beírom. 😀 Amúgy éppen az ellenkezője van, de leszarom. 😂 :cool:
több mint 14 éve
Nincs különösebb oka, csak úgy. 😂 😊VrijbloedÉs hogy hívják ezt a nem különösebben okot? 😛 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nincs különösebb oka, csak úgy. 😂 😊
több mint 14 éve
Egész Mos Eisley-ben mindenkinek ilyen van:
Utazz inkább a a Hoth-ra, ott még nem annyira elterjedt. 😊
több mint 14 éve
tudom hogy draga volt, de meg kellett rendelnem, most tukon ulve varok hogy megerkezzen 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
A tegnapi nap után rájöttem, hogy lehet itt olcsón (ingyen) inni - pub quizekre kell járni, tegnap megnyertem egyet és kaptam egy rekesz piát, amit nem vihettem viszont ki a bár területéről, el kellett fogyasztani még aznap este 😊
több mint 14 éve
Heti 3 zhmból meglett a motorok meg a hőág2, ma tudtam le a harmadikat, köv héten csak egy rajzleadás...azt hiszem bontok egy sört! végre NYUGALOM!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
Igen-igen, király volt a 110 csuklyára 😀 meg 140-t megtartani, és még arra a tyúkra sem gondolok aki miatt bánatos voltam délután.
több mint 14 éve
Csak a hülye emberek hülyék. Ne általánosítsunk. Ezen az oldalon meglepően sok nemhülye ember van, egész jó az arány egyébiránt.Hát mert az emberek hülyék 😛fetomyMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮fetomyMost, hogy így mondod máshol sem. De egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem, még ötletem sincs...Sobri Jóska
több mint 14 éve
Hát mert az emberek hülyék 😛Most, hogy így mondod máshol sem. De egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem, még ötletem sincs...Sobri JóskaPersze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.Sobri JóskaMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮fetomy
több mint 14 éve
Most, hogy így mondod máshol sem. De egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem, még ötletem sincs...Persze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.Sobri JóskaMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮fetomy
több mint 14 éve
Persze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.Sobri JóskaMáshol igen? 😀 És emiatt ritkán írsz oda? 😮
több mint 14 éve
Persze, hogy ritkán, valahogy nem érzem a felém áradó őszinte szeretetet és megbecsülést.épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Btw Sobri nagyon ritkán ír újabban a Pats-topicba, de akkor ugyanazt. Bevágja a gumicsontot, mi meg jól elrágódunk rajta. nDRo szíves közlése szerint reszeljük a fingot. 😊
Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
Szívesen látunk íróként is!tomi-tomi
több mint 14 éve
épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Btw Sobri nagyon ritkán ír újabban a Pats-topicba, de akkor ugyanazt. Bevágja a gumicsontot, mi meg jól elrágódunk rajta. nDRo szíves közlése szerint reszeljük a fingot. 😊
Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
Szívesen látunk íróként is!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Meg voltam győződve róla, hogy a Patsnek drukkolsz! Egyébként kinek is?ZolikaHogy én a PAtsnek? 😀 Sose szerettem őket kb. egy kicsit sem 😊
Egyébként nincs egyetlen csapat akinek nagyon. Talán az Eagles, rajtuk kívül mostanában követem a Bears, Raiders, Cardinals meccseit, de általában 1-1 kedvenc játékosom miatt kezdek szimpatizálni 1-1 csapattal. Meg hát Seattle miatt a Hawks, de az ő játékuk nem igazán tetszik, mióta Alexander távozott :/ (nem is az, hogy szar csapat, hanem általában találok jobb meccset) De amúgy megnézek bárkit, mert az NFL-t magát szeretem elsősorban, annyi, hogy a Steelersnek sose tudnék drukkolni és a Patsnek is szinte csak max a Steelers ellen 😀
több mint 14 éve
BuckeyesHát őszintén szólva az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen olvasni több csapat topicját, így amikor ma két meccs között épp unatkoztam (szar NFL, este 6 és reggel 6 között van 1 óra amiben nincs történés :mad: 😀), épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Meg voltam győződve róla, hogy a Patsnek drukkolsz! Egyébként kinek is?Zolika
Egyébként így akkor már értem Brady hogyan lehet kiégett, és miért tuti, hogy nem nyer több SB-t 😀 Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy
több mint 14 éve
Hát őszintén szólva az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen olvasni több csapat topicját, így amikor ma két meccs között épp unatkoztam (szar NFL, este 6 és reggel 6 között van 1 óra amiben nincs történés :mad: 😀), épp megláttam, hogy Sobri írt a Pats topicba, hát gondoltam benézek mi a helyzet arrafelé 😀Meg voltam győződve róla, hogy a Patsnek drukkolsz! Egyébként kinek is?
Egyébként így akkor már értem Brady hogyan lehet kiégett, és miért tuti, hogy nem nyer több SB-t 😀 Tuti, hogy fogom olvasni, írni mondjuk nem valószínű hogy túl gyakran, de azért követendő topic az tuti 😀fetomy