Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
akkor a micsigen nem tudom mi,ha a clemson egy hulladék 😛mert a klemzon egy hulladék team 😛Joci😀naaa,keményen készült az érettségire :rolleyes:
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀 Ez a Browns csapat még amúgy is cards_fan érdeme 😀 Sose felejtem el, hogy a tavalyi draftnál valahol a 2. körben bukkant fel, hogy "Ja, ma van a draft?" 😀tenorx
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/Newman
több mint 13 éve
mert a klemzon egy hulladék team 😛naaa,keményen készült az érettségire :rolleyes:tenorx,ha van paraszt... 😀😀
am egyetértek kristóffal 😊Newman
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀 Ez a Browns csapat még amúgy is cards_fan érdeme 😀 Sose felejtem el, hogy a tavalyi draftnál valahol a 2. körben bukkant fel, hogy "Ja, ma van a draft?" 😀tenorx
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/Newman
több mint 13 éve
naaa,keményen készült az érettségire :rolleyes:tenorx,ha van paraszt... 😀😀
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/
több mint 13 éve
tenorx,ha van paraszt... 😀😀
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀 Ez a Browns csapat még amúgy is cards_fan érdeme 😀 Sose felejtem el, hogy a tavalyi draftnál valahol a 2. körben bukkant fel, hogy "Ja, ma van a draft?" 😀
több mint 13 éve
5000 :cool: I LOVE BOWL.HUkristofAzt hiszem 1000 (de lehet h 2000) hsz felett akármilyen rangod kérhetsz, nem kell érte nyalizni 😀
több mint 13 éve
tenorx,ha van paraszt... 😀am egyetértek kristóffal 😊
több mint 13 éve
Ne feledd, hogy büszke tulaja vagy a harminckettedik legjobb GM csapatnak!Amúgy gratula 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
5000 :cool: ezt a szép kerek számot, kicsit több, mint 2 év alatt értem el ami 6.5 hsz-t jelent naponta. furcsa mivel kb ugyanennyit töltök órában, naponta itt, habár nagyrészt csak olvasni van időm, de úgy gondolom rövidke életem egyik legjobb döntése volt ide regisztrálni, hisz nagyonsok nagyonjófej embert ismertem meg, akik sokat tudtak segíteni nekem, néha csak egy-egy viccesebb hszel v akár sokmindent befolyásoló komoly tanácsokkal. a fórumon kialakult társaság hihetetlenül szimpatikus nekem, tényleg nincs még egy ilyen magyarnyelvű fórum az interneten ahol ilyen kevés troll és értetlen hülye van, köszi nektek.
egy bánatom van csak az egészben, h Konqueror már nincs "köztünk" így nem oszthatom meg vele az örömöm, szal ezt a jubileumi hszt neki ajánlom fel (gondolom mennyire vágyott rá 😛)
I LOVE BOWL.HU
több mint 13 éve
.brk
1 890
nem kell csodálkoznod, alkjogon (is) úgy szopatják a népet ahogy bírjákAkkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozikvadibandiMindezt hol?vadibandiELTE ÁJKHanni
meg hát ugye 2 szigorlat mellett van
több mint 13 éve
Jogilag elhunyt, igen.Gogol idejében ugye volt ilyen, az is mókásra sikeredett (persze nem választás szempontjából ,de bármilyen adminisztrációban vicces, ha hullákkal lehet számolni).
Hülyén nézne ki, ha minden valaha élt magyar szerepelne a választási nyilvántartásban például, és elvileg mehetne szavazni, el se mondom milyen morbid jelenetek keletkezhetnének ennek kapcsán.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Jogilag elhunyt, igen.Hülyén nézne ki, ha minden valaha élt magyar szerepelne a választási nyilvántartásban például, és elvileg mehetne szavazni, el se mondom milyen morbid jelenetek keletkezhetnének ennek kapcsán.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
Halottnak számítanak.Sobri Jóskaszóval a halott, az csak szimplán halott. Nincs identitása, nincs semmije, ugyanolyan hulla mind? (elég rideg felfogás, de érthető)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nemés magyar állampolgárnak számítanak?Amadeus91ELTE ÁJKHanniAkkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.
Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?vadibandi
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
és magyar állampolgárnak számítanak?Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Mindezt hol?vadibandiELTE ÁJKHanni
Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?vadibandi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Nyugodtan gyűlölködhetsz, mert én nem mondom vissza senkinek, kivétel a Mándi Tibor, őt ne szídd! 😊Csak nem poli-toli?De. Viszont akkor ide sem fogok gyűlölködni 😛Hanni
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.vadibandi
több mint 13 éve
Csak nem poli-toli?De. Viszont akkor ide sem fogok gyűlölködni 😛
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.vadibandi
több mint 13 éve
akkor csak a szerkesztők 😂mondanám, hogy minden bowl.hu-s vendégem egy italra, de mivel mint írtam sajnos új playbookot kell elsajátítanom idén, ezért egyelőre nem merek ígérni semmit 😊JJjeeeeeeeeee!!augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊Fucu
idén is Coke 😊JJ
több mint 13 éve
mondanám, hogy minden bowl.hu-s vendégem egy italra, de mivel mint írtam sajnos új playbookot kell elsajátítanom idén, ezért egyelőre nem merek ígérni semmit 😊jeeeeeeeeee!!augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊Fucu
idén is Coke 😊JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Csak nem poli-toli?Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Nem jogásznak tanulok, és egy nap felkészüléssel maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel 😀Hanni
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.
több mint 13 éve
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Nem jogásznak tanulok, és egy nap felkészüléssel maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel 😀
több mint 13 éve
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.Mindezt hol?vadibandiELTE ÁJKHanni
Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?
több mint 13 éve
jeeeeeeeeee!!augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊
idén is Coke 😊JJ
több mint 13 éve
Hááháháhááhhhh 😂 Nem egészen 😀Alkotmányjog - 2(elégséges)HanniViktornál tanultál? 😀apeszos