Make Love

27 feliratkozó

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
😀
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀 Ez a Browns csapat még amúgy is cards_fan érdeme 😀 Sose felejtem el, hogy a tavalyi draftnál valahol a 2. körben bukkant fel, hogy "Ja, ma van a draft?" 😀tenorx
naaa,keményen készült az érettségire :rolleyes:
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/Newman
mert a klemzon egy hulladék team 😛Joci
akkor a micsigen nem tudom mi,ha a clemson egy hulladék 😛

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
tenorx,ha van paraszt... 😀
am egyetértek kristóffal 😊Newman
😀
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀 Ez a Browns csapat még amúgy is cards_fan érdeme 😀 Sose felejtem el, hogy a tavalyi draftnál valahol a 2. körben bukkant fel, hogy "Ja, ma van a draft?" 😀tenorx
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/Newman
mert a klemzon egy hulladék team 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
😀
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
😀
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀 Ez a Browns csapat még amúgy is cards_fan érdeme 😀 Sose felejtem el, hogy a tavalyi draftnál valahol a 2. körben bukkant fel, hogy "Ja, ma van a draft?" 😀
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
5000 :cool: I LOVE BOWL.HUkristof
Azt hiszem 1000 (de lehet h 2000) hsz felett akármilyen rangod kérhetsz, nem kell érte nyalizni 😀
több mint 13 éve
am egyetértek kristóffal 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ne feledd, hogy büszke tulaja vagy a harminckettedik legjobb GM csapatnak!

Amúgy gratula 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
5000 :cool:
ezt a szép kerek számot, kicsit több, mint 2 év alatt értem el ami 6.5 hsz-t jelent naponta. furcsa mivel kb ugyanennyit töltök órában, naponta itt, habár nagyrészt csak olvasni van időm, de úgy gondolom rövidke életem egyik legjobb döntése volt ide regisztrálni, hisz nagyonsok nagyonjófej embert ismertem meg, akik sokat tudtak segíteni nekem, néha csak egy-egy viccesebb hszel v akár sokmindent befolyásoló komoly tanácsokkal. a fórumon kialakult társaság hihetetlenül szimpatikus nekem, tényleg nincs még egy ilyen magyarnyelvű fórum az interneten ahol ilyen kevés troll és értetlen hülye van, köszi nektek.
egy bánatom van csak az egészben, h Konqueror már nincs "köztünk" így nem oszthatom meg vele az örömöm, szal ezt a jubileumi hszt neki ajánlom fel (gondolom mennyire vágyott rá 😛)

I LOVE BOWL.HU
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Mindezt hol?vadibandi
ELTE ÁJKHanni
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozikvadibandi
nem kell csodálkoznod, alkjogon (is) úgy szopatják a népet ahogy bírják
meg hát ugye 2 szigorlat mellett van
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Jogilag elhunyt, igen.
Hülyén nézne ki, ha minden valaha élt magyar szerepelne a választási nyilvántartásban például, és elvileg mehetne szavazni, el se mondom milyen morbid jelenetek keletkezhetnének ennek kapcsán.Sobri Jóska
Gogol idejében ugye volt ilyen, az is mókásra sikeredett (persze nem választás szempontjából ,de bármilyen adminisztrációban vicces, ha hullákkal lehet számolni).

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Jogilag elhunyt, igen.
Hülyén nézne ki, ha minden valaha élt magyar szerepelne a választási nyilvántartásban például, és elvileg mehetne szavazni, el se mondom milyen morbid jelenetek keletkezhetnének ennek kapcsán.

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Halottnak számítanak.Sobri Jóska
szóval a halott, az csak szimplán halott. Nincs identitása, nincs semmije, ugyanolyan hulla mind? (elég rideg felfogás, de érthető)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Halottnak számítanak.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ELTE ÁJKHanni
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.

Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?vadibandi
és magyar állampolgárnak számítanak?Amadeus91
nem
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 897
Mindezt hol?vadibandi
ELTE ÁJKHanni
Akkor csodálkozom, illetve aggodalmamat szeretném kifejezni, mert az alkotmányjog még a könnyebb tantárgyak közé tartozik.

Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?vadibandi
és magyar állampolgárnak számítanak?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Csak nem poli-toli?
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.vadibandi
De. Viszont akkor ide sem fogok gyűlölködni 😛Hanni
Nyugodtan gyűlölködhetsz, mert én nem mondom vissza senkinek, kivétel a Mándi Tibor, őt ne szídd! 😊

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Csak nem poli-toli?
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.vadibandi
De. Viszont akkor ide sem fogok gyűlölködni 😛
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
jeeeeeeeeee!!
idén is Coke 😊JJ
augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊Fucu
mondanám, hogy minden bowl.hu-s vendégem egy italra, de mivel mint írtam sajnos új playbookot kell elsajátítanom idén, ezért egyelőre nem merek ígérni semmit 😊JJ
akkor csak a szerkesztők 😂

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
jeeeeeeeeee!!
idén is Coke 😊JJ
augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊Fucu
mondanám, hogy minden bowl.hu-s vendégem egy italra, de mivel mint írtam sajnos új playbookot kell elsajátítanom idén, ezért egyelőre nem merek ígérni semmit 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

Nem jogásznak tanulok, és egy nap felkészüléssel maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel 😀Hanni
Csak nem poli-toli?
Tanít ott (is) néhány ismerősöm.

több mint 13 éve

Nem jogásznak tanulok, és egy nap felkészüléssel maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel 😀
több mint 13 éve
Mindezt hol?vadibandi
ELTE ÁJKHanni

Persze szembe jut, amikor engem hoztak zavarba azzal a kérdéssel, hogy a temetőben fekvő elhunytak magyar állampolgárnak számítanak-e?

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
jeeeeeeeeee!!
idén is Coke 😊JJ
augusztus első hetében esélyes egy hét siófok, haverokkal, meglátogatlak majd 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Alkotmányjog - 2(elégséges)Hanni
Viktornál tanultál? 😀apeszos
Hááháháhááhhhh 😂 Nem egészen 😀
több mint 13 éve