Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
az nembaj, mert igen jó programok lesznek, úgyh kell a hely.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
ami csak időszakos, az nem is lehet függőség 😛jeeeeeeeeee!!drogfüggőség FTW 😀pc_x
idén is Coke 😊JJ
azért örülök mert az új vezetőség ellenére is felvettek, aki meg majd jön le Siófokra meg fog lepődni, mert az egész Aranypartot feltúrták, és a CC is másmilyen lesz, mint az elmúlt 2-3 évben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
jeeeeeeeeee!!idén is Coke 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
Alkotmányjog - 2(elégséges)Grat 😀
Hanni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Majdnem.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Igen,már tudom mire volt szükségem 😊 Pusztított a koncert 😊LakiMi történt, itt járt a Jonas Brothers? 😀 😀 😛
több mint 13 éve
Igen,már tudom mire volt szükségem 😊 Pusztított a koncert 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
yeyeyeyeyyeeeeeeeeeee(Így örülök barátom sikerének)
http://www.onlinepokerhu.com/poker/Royalize-3-frtk-6-a-Sunday-Millionon-Belabacsi-a-Full-Tilten-nyert-nagyot
több mint 13 éve
nekem origon az írásbeli és a szóbeli is kerek 60% volt anno 😀 Lehet hogy Léteznek normális javítók is. Sajnos azóta ezt kezdem megkérdőjelezni.Az írásbeli (B) (angol nyelv)vizsgája SIKERES: 38 vizsgapont (76%) :cool: :cool:én anno kerek 60%-kal mentem át. 😀Amadeus91
Ha más nem is ennyi haszna már volt ennek a félévnek 😊Cowboykarcsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
Az írásbeli (B) (angol nyelv)vizsgája SIKERES: 38 vizsgapont (76%) :cool: :cool:én anno kerek 60%-kal mentem át. 😀
Ha más nem is ennyi haszna már volt ennek a félévnek 😊Cowboykarcsi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Scorpions koncert: vágom már a centit. Valószínüleg találunk apámmal ég backstage jegyet is :cool: és akkor jön majd fotó a Srácokkal 😊 Bódottág 😊
több mint 13 éve
Az írásbeli (B) (angol nyelv)vizsgája SIKERES: 38 vizsgapont (76%) :cool: :cool: Ha más nem is ennyi haszna már volt ennek a félévnek 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
És még a hajad is jó (gondolom :lol😊LakiÉs még a hajam is jó!
Sunshine, happinness. 5 év után vágattam le, tök furcsa, de jó érzés. Mondjuk lehet a 10 nap kórház miatt van már 3 napja ilyen tök jó kedvem, nagy az eltérés azért 😀
több mint 13 éve
És még a hajad is jó (gondolom :lol😊
több mint 13 éve
Szépen gyógyul a sebem, kurvajó volt a Másnaposok 2, vettem egy szép órát, szóval jókedvem van 😊
több mint 13 éve
Én is adtam egy hete még egy esélyt a Dr. Peppernek, és nem bírtam meginni a fél litert, annyira undorító volt számomra. De hát ízlések és pofonok.tenorxnálunk sem ízlett senkinek a családban. Eléggé érdekes íze van, nem hasonlít semmire sem, ami errefelé kapható, gondolom túl idegen.😊
több mint 13 éve
Én is adtam egy hete még egy esélyt a Dr. Peppernek, és nem bírtam meginni a fél litert, annyira undorító volt számomra. De hát ízlések és pofonok.
több mint 13 éve
Mellesleg véééégre megkósoltam a Dr. Peppert, és bár meg kell szokni, kidegen bejön 😊 Amerikába kéne költözni...fetomy
---
több mint 13 éve
összekeversz tenorxel 😀Imádom az iskolámat.Ez a második alkalom, amikor kapok egy random jegyet (múltkor 5, most 4) egy tárgyra, amire be sem jártam 😂 Ezt most köszönöm Máté Krisztinának 😊fetomynem reklamálsz, hogy miért csak négyes ?Höri
egyébként most hogy mondod, tényleg szívesen megkérdezném,hogy most a 4-es az tulajdonképpen hogyan jön ki 😀
több mint 13 éve
Imádom az iskolámat.Ez a második alkalom, amikor kapok egy random jegyet (múltkor 5, most 4) egy tárgyra, amire be sem jártam 😂 Ezt most köszönöm Máté Krisztinának 😊fetomynem reklamálsz, hogy miért csak négyes ?