Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
szabadsááág!!! (csak ne pontozzák le az infómat,mert kiégek)
több mint 13 éve
Szotyi a nyerő. 😀Dehogy tud. Csak a szemfogak jöttek ki. Kisvámpír 😀Matthew995 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.akkor már tud szotyázniHöri
Imádom. 😀Bazzani
Az első nyolc van/lesz meg.
több mint 13 éve
Dehogy tud. Csak a szemfogak jöttek ki. Kisvámpír 😀5 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.akkor már tud szotyázniHöri
Imádom. 😀Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
5 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.akkor már tud szotyázni
Imádom. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Már most meg kell tanítani, hogy ne fogazzon. 😛
több mint 13 éve
Az még csak haggggyán,de az annnnya ciciébe is,ami kissé fájdalmasabb,mintha a kezemet harapja. 😀Meg annál hamarabb harap beléd 😛 😀Asbeeés nem sír? Úgy hallottam, hogy ez elég fájdalmas, sajnos már a saját fog kinövésemre nem emlékszem 😀Amadeus91Nagyon jól viseli.
Minél hamarabb jön a fog annál puhább a kis ínyük.Bazzani
több mint 13 éve
Meg annál hamarabb harap beléd 😛 😀Nagyon jól viseli.5 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.és nem sír? Úgy hallottam, hogy ez elég fájdalmas, sajnos már a saját fog kinövésemre nem emlékszem 😀Amadeus91
Imádom. 😀Bazzani
Minél hamarabb jön a fog annál puhább a kis ínyük.Bazzani
több mint 13 éve
Nagyon jól viseli.5 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.és nem sír? Úgy hallottam, hogy ez elég fájdalmas, sajnos már a saját fog kinövésemre nem emlékszem 😀Amadeus91
Imádom. 😀Bazzani
Minél hamarabb jön a fog annál puhább a kis ínyük.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
5 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.és nem sír? Úgy hallottam, hogy ez elég fájdalmas, sajnos már a saját fog kinövésemre nem emlékszem 😀
Imádom. 😀Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
5 és fél hónaposan 4 foga van a lányomnak és másik négy éppen jön kifelé.Imádom. 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Pár nappal ezelőtt a munkahelyemen találkoztam egy hirdetménnyel, amely egy dunaújvárosi kisfiúról szólt, Dávidkáról, aki májátültetésre vár. Nagyon megrázott a történetük! Folyamatosan figyelemmel kísérem, hogy mi történik szegénnyel. Tegnap repültek ki Essen-be, ahol a műtétet fogják végezni.
Arra buzdítanék mindenkit, hogy lehetőségeitekhez mérten segítsetek!
http://www.dunaujvaros.com/index.php?p=hir&hid=49892
http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/130919
több mint 13 éve
.brk
1 890
4es szigorlat :cool:
több mint 13 éve
na te meleg már itt se bírsz magaddal? kitiltatlak ám Zalából, pénteken meg aludhatsz vmi mezőn/pusztán... 😛Divatmegszólalt mr. homár 😛 😛
több mint 13 éve
Sikerült az utolsó vizsgám is, már csak a szakdolgozat /*meg a záró vizsga meg az államvizsga*/ választ el a diplomától.FuuuuuckYeeeeeah :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Volt egy ember aki jobb digit vizsgát írt nálam :/biztos hogy ember? 😀
115ből :cool:tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Volt egy ember aki jobb digit vizsgát írt nálam :/Még mindig nem szeressük ám a pedál fajtádat errefelé itten 😀😀
(no defense 😛)
több mint 13 éve
Volt egy ember aki jobb digit vizsgát írt nálam :/booker T
több mint 13 éve
Volt egy ember aki jobb digit vizsgát írt nálam :/ 115ből :cool:
több mint 13 éve
na te meleg már itt se bírsz magaddal? kitiltatlak ám Zalából, pénteken meg aludhatsz vmi mezőn/pusztán... 😛
|
több mint 13 éve
Hát a mezért bocsi, de most mondjam a szarra, hogy édes? 😛 Még a végén elhiszed és megkóstolod 😊Egyébként meg bocs, de nem lehetett kihagyni 😀
több mint 13 éve
na itt a másik a bákáj koma,te nem nagyon bírsz mostanába magaddal,először a retro jersey fikázás most ez 😛 😛mert a klemzon egy hulladék team 😛JociHallo, veréb? Joci üzeni, hogy nagy a fejed... 😛fetomy
te szemétláda 😀
több mint 13 éve
mert a klemzon egy hulladék team 😛JociHallo, veréb? Joci üzeni, hogy nagy a fejed... 😛
több mint 13 éve
5000 :cool: köszi nektek.Szívesen.
I LOVE BOWL.HUkristof
Cserébe bármire a vendéged vagyok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én kértem a gondolatjelet 😛5000 :cool: I LOVE BOWL.HUkristofAzt hiszem 1000 (de lehet h 2000) hsz felett akármilyen rangod kérhetsz, nem kell érte nyalizni 😀Bébé
Remélem nem lesz örihari Kristoffal 😀tenorxnem lesz, és hát ja elég fos a Browns de hosszútávú a szerződésem, nem kapkodok 😛
több mint 13 éve
nesze ezt éjszakára 😛akkor a micsigen nem tudom mi,ha a clemson egy hulladék 😛Newmannaaa,keményen készült az érettségire :rolleyes:mert a klemzon egy hulladék team 😛Joci
azóta mondjuk eltűnt elég szépen,- 1 Clemson fan (a kb. háromból 😀) :/Newman
http://www.youtube.com/watch?v=OEM4FYl2VQI&feature=related