Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
időközbe 3000+ hsz...inkább a ződek jutottak volna tovább...
|
több mint 13 éve
hogyne, a Phillies meccs közben bemondták párszor ott az eredményt, bár sajna nem kezdték el isteníteni Tulot és carGo-t 😛 😀De szeretem a csendes, de nagy esőt 😊HurkaJa, az kellemes volt délelőtt.
...viszont este jól esett volna pihenni a Rockies-meccs előtt, erre villámlott-dörgött meg minden faszom, és végig azon paráztam, hogy vajon fél 3-kor lesz-e áram és tudom-e nézni a meccset, vagy mobilneten követhetem több ezer forintért, úgyhogy nem aludtam semmit, hanem fent maradtam "őrizni" az áramot. 😀
Aztán hogy visszatérjek a topik témájához, tudtam nézni és még szarrá is aláztuk a csicska Braves-t, aminek te is örülhetsz. 😊TheMileHighCity
több mint 13 éve
De szeretem a csendes, de nagy esőt 😊HurkaJa, az kellemes volt délelőtt.
...viszont este jól esett volna pihenni a Rockies-meccs előtt, erre villámlott-dörgött meg minden faszom, és végig azon paráztam, hogy vajon fél 3-kor lesz-e áram és tudom-e nézni a meccset, vagy mobilneten követhetem több ezer forintért, úgyhogy nem aludtam semmit, hanem fent maradtam "őrizni" az áramot. 😀
Aztán hogy visszatérjek a topik témájához, tudtam nézni és még szarrá is aláztuk a csicska Braves-t, aminek te is örülhetsz. 😊
több mint 13 éve
De szeretem a csendes, de nagy esőt 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ha csapda lett volna, azt nem írom le.
több mint 13 éve
A hétvégén hevert a földön 6000 forintocska és lehajoltam érte!catattackremélem nem csapda volt!
több mint 13 éve
catattack
3 520
A hétvégén hevert a földön 6000 forintocska és lehajoltam érte!
több mint 13 éve
itt az első lecke, neked ingyenAz nem buli. És a technikát mennyiért oktatod?szabaAkartalak már kérdezni, de ingvasalást mennyiért vállalsz? 😛szabamondjuk azért az óradíjért, amit az ügyfeleinknek számláz a cégbriareos
http://www.youtube.com/watch?v=3PycZtfns_U
keress meg ha tökéletesítetted, úgy 1 év múlva
több mint 13 éve
szaba
10 543
Az nem buli. És a technikát mennyiért oktatod?mondjuk azért az óradíjért, amit az ügyfeleinknek számláz a cégbriareosszerencsére nem.Akartalak már kérdezni, de ingvasalást mennyiért vállalsz? 😛szaba
sok minden kellett, most megint el vagyok látva jó időrebriareos
több mint 13 éve
mondjuk azért az óradíjért, amit az ügyfeleinknek számláz a cégAkartalak már kérdezni, de ingvasalást mennyiért vállalsz? 😛szabalegalább minimálbér?Amadeus91szerencsére nem.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Akartalak már kérdezni, de ingvasalást mennyiért vállalsz? 😛szerencsére nem.áh... nincs is jobb érzés mint egy havi fizut elbaszni ruhákrabriareoslegalább minimálbér?Amadeus91
több mint 13 éve
szerencsére nem.áh... nincs is jobb érzés mint egy havi fizut elbaszni ruhákrabriareoslegalább minimálbér?Amadeus91
sok minden kellett, most megint el vagyok látva jó időre
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
áh... nincs is jobb érzés mint egy havi fizut elbaszni ruhákrabriareoslegalább minimálbér?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
áh... nincs is jobb érzés mint egy havi fizut elbaszni ruhákra
több mint 13 éve
Jahogyúgy... 😉Mostohatesóm kelt el, így ezt megúsztam 😛shawnkaImádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Mostohatesóm kelt el, így ezt megúsztam 😛Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Hol mennyi a szokás.20?vadibandiImádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani
Mi 20at adtunk utoljára amikor ketten voltunk a nejemmel.
Mondjuk nem volt túl közeli barát.
több mint 13 éve
20?Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.shawnkaAzért egy szolid 20ezrest csúsztatsz előtte a borítékba,hogy "ingyen" legyen. 😀
több mint 13 éve
Imádom az esküvőket. Ingyen pia, ingyen kaja, móka, nevetés.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
irány egy hétre Kenese, jók legyetek, és ne írjatok sokat, mert szeretném visszaolvasni 😊shawnka/deny/vadkender majd írjatok már facebookon üzit, h akkor a talit, hol, meg, h rendezzük le 😉
több mint 13 éve
1 hétig enyém a lakás :cool:FViktor93akkor hol is lesz a buláj? 😊
|
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
1 hétig enyém a lakás :cool:
több mint 13 éve
Na akkor rögtön 198 😀 Plusz akkor ez a nap két ember életében vált feketévé 😀