Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
háhá, megvan az albérlet 😀
több mint 13 éve
szaba
10 543
Az adidas hogy méretez?Bár még mindig nem értem teljesen az amerikai méretezést, mert az egyik kicsit bő, a másik meg pont jó, mikor mindkettő L-es. De még bőven hordható mindkettő. 😊SchleckEzt már én is megfigyeltem. Majesticnél az M-es pont jó, míg a Nike már picit bő.Matthew99
több mint 13 éve
Bár még mindig nem értem teljesen az amerikai méretezést, mert az egyik kicsit bő, a másik meg pont jó, mikor mindkettő L-es. De még bőven hordható mindkettő. 😊SchleckEzt már én is megfigyeltem. Majesticnél az M-es pont jó, míg a Nike már picit bő.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Nagyon tetszenek, a pólók, köszi JJ! 😊Bár még mindig nem értem teljesen az amerikai méretezést, mert az egyik kicsit bő, a másik meg pont jó, mikor mindkettő L-es. De még bőven hordható mindkettő. 😊
több mint 13 éve
Asszem a viasat3 lesz az új kedvenc csatornám 😊
több mint 13 éve
magyar nagymamán 9 hónapot (!!!) volt folyamatosan korházban hasnyálmirigy gyulladással, ebből 5 hónap tápszonda. a vége felé már úgy nézett ki mint valami koncentrációs tábor túlélő. Nem sokon múlt, hogy nem élte túl, de azóta jól van, csak hát szigorú diéta...
több mint 13 éve
Nekem volt.Hasnyálmirigy gyulladás miatt. Azt mondják ez nehezen gyógyul.FViktor933 hét kórház után hétvégére kimenőt kaptam 😀 Csak az a gáz, hogy hétfőn mehetek vissza.FViktor93Kapd össze magad mert mindjárt indul a szezon 😊
Jobbulást egyébként,miért kell bent maradnod?Joco
9700as amiláz szintem volt,300ig normális.
Volt gyomorszondám,vettek vagy 100szor vért.
Nem ettem,nem ittam egy hónapig semmit,csak a tápszonda.
Aztán évekig vigyázni kell a kajával meg a piával.
Gyógyulj meg.
több mint 13 éve
Gondolkodom, tehát nőtlen vagyok!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
és hogy ON is legyek, mostantól a Diósgyőr összes hazai meccsére ingyen jegyem van :cool:kristofvigyél kupakot!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és hogy ON is legyek, mostantól a Diósgyőr összes hazai meccsére ingyen jegyem van :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jobbulást 😉
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hasnyálmirigy gyulladás miatt. Azt mondják ez nehezen gyógyul.3 hét kórház után hétvégére kimenőt kaptam 😀 Csak az a gáz, hogy hétfőn mehetek vissza.FViktor93Kapd össze magad mert mindjárt indul a szezon 😊
Jobbulást egyébként,miért kell bent maradnod?Joco
több mint 13 éve
3 hét kórház után hétvégére kimenőt kaptam 😀 Csak az a gáz, hogy hétfőn mehetek vissza.FViktor93Kapd össze magad mert mindjárt indul a szezon 😊
Jobbulást egyébként,miért kell bent maradnod?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
3 hét kórház után hétvégére kimenőt kaptam 😀 Csak az a gáz, hogy hétfőn mehetek vissza.
több mint 13 éve
Lesz az új kéróban gyors, be nem korlátozható netA 3 (?) csaj lakótárs biztos örülni fog neki... 😛
Sokat járok majd órára megint 😊Höri
több mint 13 éve
Lesz az új kéróban gyors, be nem korlátozható netSokat járok majd órára megint 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Városi ünnepség tomboláján.Az öt hónapos kisfiam nyert apának 60ezer forint ajándék utalványt! :rolleyes:catattackazt hol sikerült? :rolleyes: gratula, ő ikszelje a lottószámokat a hétre 😉davemayer
több mint 13 éve
Schleck, black_adder meg Ork VIKesek még amennyire én tudom.
több mint 13 éve
Eriggyél már 😀 . Most komolyan hány vikes ( és bme-s) van itt (mert eddig csak tenorxról tudtam)?Igen, valószínűleg Tocát is láttad 😀tenorxEz a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀Találkoztál te többel is max nem tudsz róla 😀Toca
Egy a lényeg, ZÖLDEK FTW! 😀Chevy
Mondjuk Tocának is igaza van, mert a senior lányokat nem számoltam bele.(mondjuk az egyiknek bejöhettem, mert 3x csináltatta végig velem az ugróiskolát 😀 )
davemayer: miután lámpaoltás után nyomban hívta a ,,nyuszikáját", úgyhogy inkább letettem róla 😀
de hogy lávoljak is: valszeg mégse leszek csöves, mert elkúrták a koli jelentkezésemet.Szóval jár a koli, más kérdés, hogy találnak-e nekem helyet.
több mint 13 éve
Igen, valószínűleg Tocát is láttad 😀Ez a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀Találkoztál te többel is max nem tudsz róla 😀Toca
több mint 13 éve
pár sack és máris tiéd lett a csaj 😛Azért volt vagy 10%-nyi lány 😀 9-10 fős ,,szobák" voltak, és mindenhol 1 lány volt.ChevyEz a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀ezek szerint ott 99% csaj volt?Szobi22
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért volt vagy 10%-nyi lány 😀 9-10 fős ,,szobák" voltak, és mindenhol 1 lány volt.Ez a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀ezek szerint ott 99% csaj volt?Szobi22
több mint 13 éve
Ez a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀ezek szerint ott 99% csaj volt?
több mint 13 éve
Ez a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀Találkoztál te többel is max nem tudsz róla 😀
több mint 13 éve
Ez a gólyatábor rohadt beteg volt. De jól éreztem magam 😀 . Felvettem az Ilájmening nevet (hiába mondtam, hogy, ha muszáj a Giantses becenév, akkor Nicks akarok lenni)valamint a seniorjaink is ritka nagy arcok voltak. Ja meg már elmondhatom magamról, hogy személyesen találkoztam valakivel a fórumról.A legnagyobb wtf-et mégis az okozta, hogy hazafele a Déliben összefutottam egy random ELTE-s gólyatáborral. Na ott fordítva volt a fiú-lány arány a miénkhez képest 😀 Egy a lényeg, ZÖLDEK FTW! 😀