Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Live247 :cool: Végre nem kell majd szopni a streamekkel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2255a blogon már több cikke is megjelent, mióta visszavonult, ez is hasonlóan színvonalasra sikerült, köszi Dani 😊
CONQ IS BACK!vadibandi
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A motorbalesetem óta először próbáltam meg focizni és tök faszán ment, kuurva boldog vagyok ez amolyan lépcsőfok volt nekem, innentől kezdve hivatalosan is visszatértem a rendes kerékvágásba és nem érzem magam hikomatnak 😊
több mint 13 éve
21 km/hBalaton körbetekerve 2 nap alatt. 210 km, elég jó volt 😊shawnkaMilyen átlagot mentél?catattack
több mint 13 éve
Balaton körbetekerve 2 nap alatt. 210 km, elég jó volt 😊shawnkaIlyesmi nekem is lesz majd kb 1 hét múlva, már várom. 😊
Felírom az átlagod, és lekörözlek. 😛 😂
több mint 13 éve
catattack
3 520
Balaton körbetekerve 2 nap alatt. 210 km, elég jó volt 😊shawnkaMilyen átlagot mentél?
több mint 13 éve
Balaton körbetekerve 2 nap alatt. 210 km, elég jó volt 😊
több mint 13 éve
230azenyim 😂 jihhú jóhelyre
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Honvéd-es voltam, utalták és ezek szerint az abc-ben az S-nél járnak.catattackJahát a honvédosra azt írták,hogy az egyik legjobb.
Költsd a kicsire. 😉
több mint 13 éve
catattack
3 520
Még csütörtökön kaptam meg, de csak ma mentem fel a számlámra.
több mint 13 éve
Honvéd-es voltam, utalták és ezek szerint az abc-ben az S-nél járnak.catattackde ma hogy kaptad meg?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
catattack
3 520
Honvéd-es voltam, utalták és ezek szerint az abc-ben az S-nél járnak.
több mint 13 éve
Aki már megkapta az gondolom nem OTP-s volt, vagy igen? mert én még nem kaptamdavemayerÉn az Aegont sem kaptam még meg.
Állítólag névsor szerint mennek.
Először az utalásosok utánna akik lakcímre kérték.
több mint 13 éve
Aki már megkapta az gondolom nem OTP-s volt, vagy igen? mert én még nem kaptam
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Két jegy behúzva a Magyar-Izland meccsre :cool: Ez első 50 helyesen válaszoló nyert,pont 50. lettem 😀JoeyPorterkaptál értesítést? én a 30 valahanyadiknak számoltam magam de azóta sem szóltak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
vicces, hogy lassan többen kezdtek el twitteren követni, mióta nem írok semmit 😊 de már csak egy hónap...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Zajlanak az események végre és közeledik a SZEZON! :cool:
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Két jegy behúzva a Magyar-Izland meccsre :cool: Ez első 50 helyesen válaszoló nyert,pont 50. lettem 😀
több mint 13 éve
mezei assistant vagyok. még 😉 szeptemberben kezdtem csak
több mint 13 éve
jajapersze, hogy így is....seniorként tolod már vagy az még odébb van?
mondjuk ez nem az össz KPMG-re vonatkozik, csak a mi kis 80fős külön világunkra, de így is szép.briareos
--------------------------------------------------
több mint 13 éve
jajacég legjobb embereWow! Gratula
:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=7nlOeqEIHXYbriareos
a KPMGnél tolod még midnig?neuw
mondjuk ez nem az össz KPMG-re vonatkozik, csak a mi kis 80fős külön világunkra, de így is szép.
több mint 13 éve
cég legjobb embereWow! Gratula
:cool:
http://www.youtube.com/watch?v=7nlOeqEIHXYbriareos
a KPMGnél tolod még midnig?
--------------------------------------------------